Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Всички Ла Риви са много нетрайни и при мен.
И при мен също. Категорично - нетрайни - всички от серията La Rive. /А като е нетраен, това не е парфюм за мен/...  Peace

# 556
  • В един копнеж!
Пазарували ли сте от този сайт?
Намерих го в процес на търсене на два парфюма. Притеснява ме ниската цена?! Вярно, че върви промоция някаква, но дали да карам на доверие?
http://www.parfumi-prima.com/woman%20parfum?product_id=490

Не съм се сблъсквала досега с лукс парфюми, но съм решила да си направя подарък за рождения ден. Та, изникна въпрос. Каква е разликата между нормалния парфюм и тестера, защото на едно място срещнах тестера по-скъп от парфюма?! Нещо не го разбирам! newsm78

# 557
За 30 лева няма кой да ти продаде оригинал. По добре си купи Рефан или Заг, или Парфен има по-голяма вероятност да е траен и по-малка вероятност да се обринеш. В тези сайтове в най-добрия случай купуваш шишето което прилича на оригинала с водичка от чешмата.

# 558
Ами аз съм чувала, че тестерите са по-концентрирани, но не знам дали е вярно... Винаги са ме съветвали, ако имам възможност да ги намирам, да си купувам тестери.

# 559
  • Бургас
За 30 лева няма кой да ти продаде оригинал. По добре си купи Рефан или Заг, или Парфен има по-голяма вероятност да е траен и по-малка вероятност да се обринеш. В тези сайтове в най-добрия случай купуваш шишето което прилича на оригинала с водичка от чешмата.
Абсолютно съм съгласна! Не си давай парите за това, не заслужават и 5 лв., да не говорим за 30... Peace

Ами аз съм чувала, че тестерите са по-концентрирани, но не знам дали е вярно... Винаги са ме съветвали, ако имам възможност да ги намирам, да си купувам тестери.
Няма такова нещо, това са митове, според мен.

# 560
  • София
Няма такова нещо. Не вярвайте на градски легенди.

# 561
  • Варна
Здравейте парфюмни феи! Както обещах пуснах новата тема за размяна на имитационна парфюмерия. Добре дошли в нея!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=878913.new#new

# 562
  • Пловдив
Да споделя и аз резултата от днешната парфюмна експедиция, която си спретнахме с моята приятелка. Купих си от Баргело 152 - Eau des Merveilles на Hermes . И понеже го нямам в оригинал в момента - минах и през Дъглaс за палелен тест. Изключително сходство - и то не само според моя (леко запушен в момента) нос.  И трайността му е като на оригинала - на моята кожа около 6 часа.
Много съм щастлива - много интересен и топъл аромат, без да е сладък.
И имам питане към дамите, които са имали удоволствието да пробват имитацията на Gucci Bamboo достатъчно близък ли е до оригинала. Много ми харесва, а в Пловдив все още си нямаме магазин на Парфен.

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 21:43 от m_rija

# 563
  • BG-DE
Като стана на въпрос за Eau des Merveilles на Hermes някой знае ли дали има имитация на Elixir des Merveilles http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html  newsm78

# 564
Правих паралелно сравняване на Bamboo и при връхните нотки в имитацията малко повече се усеща иланг-иланг, докато в отигинала превес взима бергамонта. Обаче след половин час вече не можех да различа блотерите.
Минерва, мисля че няма все още имитация на Елексира.

# 565
  • Бургас
Преди няколко дни се сдобих с Олимпеа в имитация на Рефан,аромата е направен изключително добре,пък за трайност да не говоря,трепач е/вече го има наличен в Рефан по Богориди,за който се интересува/,налях си и от Нощния Трезор,ммм божествен е.Препоръчвам горещо и двата парфюма Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТака ли ми се струва или Лейди Милиън и Олимпеята доста си приличат???

# 566
  • Пловдив
Menerva, и аз не съм срещала до сега, а следя имитациите на Hermes много старателно. Преди няколко дни съфорумка, беше писала, че още не може да се поръчат новите от сайта на Парфен. Ако някоя състрадателна душа има желание и възможност да ми купи и изпрати с наложен  Bamboo на Парфен, моля да ми пише на лични. Ще съм безкрайно благодарна, защото това е новата ми лудост, а цената на оригинала си я бива.... Praynig

# 567
Аз преди бях писала, че и според мен Олимпеята е подобрена версия на Lady Million

# 568
  • Бургас
Много точно казано,Олимпея е в пъти по-добър,Лейдито е по-остър,оф влюбена съм пак за кой ли път Mr. Green

# 569
  • Чукарландия
Като стана на въпрос за Eau des Merveilles на Hermes някой знае ли дали има имитация на Elixir des Merveilles http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html  newsm78

+1 Hug

Общи условия

Активация на акаунт