Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 313
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • BG-DE
Да не би приликата да идва от това, че и двете са имитации на Рефан? Нали рефанските версии ползваш, не оригиналите?

Нито в оригинал нито в рефански вариант не намирам прилика между Роклята и Трезора  и по-добре  Grinning, ако говорим за сходства то Нощният трезор по ми докарва на Черния опиум отколкото на Си но все пак всичко е въпрос и на възприятия, а и на климат  Simple Smile И да ви се оплача  Sad не успях да се сдобия с Олимпеята, издирвах я на три места, едното от които на Тунджа, и все я нямат но поне ми дадоха виалче за проба. Доколкото помня оригинала много добре е направена но върху мен особено осезаемо избива солената нотка и убива всякакви асоциации с Лейди милиън, което всъщност много ме радва  Grinning  
P.S. Много странно, колкото повече време минава Олимпеата започва да ми се развива като Reveal на К. Клайн http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Reveal-26372.html  newsm78

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 20:06 от Menerva

# 616
Запалихте ме с това Манифесто и днес бях да тествам Манифесто на Роксан. Е, няма такъв разкош! През пет минути си мириша китката. Толкова красив, опияняващ аромат. Отивам да си купувам после.
Много сте лоши значи!!!

Носът ми започна да харесва странни аромати напоследък. Нетипични за мен.

Не мога да го открия в списъка на 1 страница. Кой е номера му, и аз ще отида да го помириша.

# 617
  • Бургас
Сега погледнах моя,номера е W73-няма го на първа страница да.

# 618
Благодаря  Two Hearts

# 619
  • Бургас
И да ви се оплача  Sad не успях да се сдобия с Олимпеята, издирвах я на три места, едното от които на Тунджа, и все я нямат но поне ми дадоха виалче за проба. Доколкото помня оригинала много добре е направена но върху мен особено осезаемо избива солената нотка и убива всякакви асоциации с Лейди милиън, което всъщност много ме радва  Grinning 
P.S. Много странно, колкото повече време минава Олимпеата започва да ми се развива като  на RevealК. Клайн http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Reveal-26372.html  newsm78

Вчера пробвах Олимпеата в Рефан само на блотер, защото им беше свършила есенцията. Видя ми се много добра, но ще пиша пак като си взема.
Относно сравнението с Reveal, явно ти се получава така заради солената нотка  Grinning Ползвам парфюма на Келвин Клайн, един от любимите ми е, но ми е идва по-различен от Олимпеа.  Peace

# 620
Сигурно защото имам типично ориенталско притъпено обоняние  Mr. Green По принцип предпочитам тежки аромати.

# 621
  • BG-DE
Цитат на: KDS link=topic=872793.msg31822123#msg31822123 date=1445284658

[/quote
Вчера пробвах Олимпеата в Рефан само на блотер, защото им беше свършила есенцията. Видя ми се много добра, но ще пиша пак като си взема.
Относно сравнението с Reveal, явно ти се получава така заради солената нотка  Grinning Ползвам парфюма на Келвин Клайн, един от любимите ми е, но ми е идва по-различен от Олимпеа.  Peace

О-о да, да различен е, но това лято в най-горещите дни ми се развиваше по много подобен начин, точно солената нотка силно доминираше и сега Олимпеата ми напомни за това, а може и да е просто носталгия по отминалото лято   Blush Във всеки случай нямам търпение да дойде края на седмицата, казаха, че тогава ще го получат   Close

# 622
Момичета,дали е налична OLYMPEA 335 на Рефан,в магазинчето на ул"Мария Луиза" bouquet,става дума за София,

# 623
  • Karlovo
Поръчах си Elie Saab от Баргело и днес дойде  newsm44 .Най-после се събрахме с този аромат,пръснах на китката да си го мириша,а утре ще съм с него на работа .

# 624
Поръчах си Elie Saab от Баргело и днес дойде  newsm44 .Най-после се събрахме с този аромат,пръснах на китката да си го мириша,а утре ще съм с него на работа .
Много се радвам заедно с теб!  Hug
Аз си мирувам /не пиша тук/ тия дни, защото носа ми е протекъл...и хич не ми е до парфюми...Обаче...Днес както пътувах в един тролей, надуших Черния Опиум на една дама...и едвам се въздържах да не и кажа, че парфюма и стои много добре..../с моя протекъл нос става това, смятайте!/... Wink

# 625
Що ли зачетох в тази тема... ooooh! Купих преди седмица Манифесто на Raphella и нещо не ми допадна. Една зелена нотка ме мъчеше и не беше като в оригинала. Сестра ми го хареса и и го оставих. После прочетох тук, че някой похвали Манифесто на Roxanne, но нямаха новите номера в нашето "наливно" магазинче, затова пък за беля Mr. Green имаха на Рефан...  Отнесох едни 50 мл с двойни капки. Ама какви ти капки?! Жената в магазина изцвъка няколко пълни капкомера в шишенцето! Сега тъна във вкусен разкош! Heart Eyes Добре, че ми е далече магазина и не ми се ходи пеша до там. Crazy

# 626
  • Чукарландия
Чакам с нетърпение някой да напише, че има вече имитация на Hermès Jour D'Hermes.
пробвах на Парфен, но нищо общо:(

Това е имитация на Жур и то доста сполучлива. Има го в Елитис http://www.1parfum.de/cote-azur-hyeres-eau-de-parfm-fr-damen-100-ml-p-4637.html  Peace

Къде ги има Елитис? При нас в провинцията няма Елитис... Cry
А как се казва парфюма в Елитис? Cote Azur Hyeres ли? Hug

# 627

Сподели ни утре как е като трайност и наситеност при теб, след като го разносиш през деня.  Simple Smile

# 628

Сподели ни утре как е като трайност и наситеност при теб, след като го разносиш през деня.  Simple Smile

И на мен да кажеш. Simple Smile

# 629
  • Sofia
Идвам просто да отчета една според мен наистина сполучлива имитация на марков парфюм, а именно Императрицата на Долче и Габанна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт