VIP Brother - Сезон 7, Тема 2

• 122 426
  • 4 374
  •   1
Отговори
# 45
И аз мисля ,че Луна ще я оставят ,защото за сега тя се очертава като единствения дразнител вътре
Просто съквартирантите за сега са доста позитивни ,задружни и няма скандали,няма интрига
Така че мисля ,че ще запазят Луна именно с цел да провокира,да дразни
И се мисля ,че ще махнат Джорджи

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз искам Катя и Здравко да си заминат, много ме дразнят, особено Катя.
Една седмица мина, а не си е показала циците нито веднъж. Извратените зрители няма как да преглътнат тази несправедливост!
Ан тъй, пък и аз не видях боксера на Здравко кат хората Crossing Arms

# 47
Катя обаче е много тиха и преценяваща. Не взима отношение, гледа малко отстрани, Здравко повече се вълнува от ставащото. Тя изчаква.

# 48
  • 2860 км северно от Екватора
Една седмица мина, а не си е показала циците нито веднъж. Извратените зрители няма как да преглътнат тази несправедливост!
Не ти ли е малко възрастна та теб. Mr. Green

Ей хора, къде е Джонката... newsm78

Катя обаче е много тиха и преценяваща. Не взима отношение, гледа малко отстрани, Здравко повече се вълнува от ставащото. Тя изчаква.
Те двамата пакет ли са, или може един по един да си ходят?

# 49
Светлана,Пламен Богданов и Джорджано...според мен са излишни,ще видим де Simple Smile

# 50
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз мисля ,че Луна ще я оставят ,защото за сега тя се очертава като единствения дразнител вътре
Просто съквартирантите за сега са доста позитивни ,задружни и няма скандали,няма интрига
Така че мисля ,че ще запазят Луна именно с цел да провокира,да дразни
И се мисля ,че ще махнат Джорджи

Чшшшшш, Джоли...пепел ти на клавиатурата Naughty Джоджо трябва да се разгърне и да му видим потенциала Laughing

# 51
Joy  Joy  Joy
Аз искам някоя от гумените кукли да си ходи, скука са. А, и Деян ми е скучен.

# 52

мне  Mr. Green
трябва да се задоволяват с циците на Люси

# 53
Тамън щях да си помисля, че са ма блокирали или нещо е станало с темата, че нали някакви се жалвали от нас, а то имало нова тема  Laughing

Как ще номинирате Луна, бе?  Shocked Ние какво ще пишем тук? Пък и тя тепърва има да хваща сигнали още. Според мен сега настройва честотите.

# 54
  • 2860 км северно от Екватора

мне  Mr. Green
трябва да се задоволяват с циците на Люси
Те по размер са близки до катините. Wink

# 55
  • Sofia
Joy

като беше с бялата впита тениска беше доооста впечатляващ балконЯ bombs

# 56
Педерал, ти си голям хищник. Не ти стигат гащите на Кичка (онези зад паравана), ами и бюста на Катето.  Mr. Green

# 57
Луна и Джорджано ще са на елиминации.
Джорджано ще излезе. Според мен Джорджано изобщо не може да се впише вътре. Било то защото не е ВИП, било то защото е притеснителен, било то защото не блести с особен интелект..или просто защото не могат да го вкарат в никаква по-скандална интрига или ситуация. Момчето е кротко и възпитано, нито се вижда, нито се чува.. Продуцентите няма какво да извлекат от него.
Луна ще дразни и прави сеир още една седмица и после и нея ще изпратят по живо - по здраво.

# 58
Иска ми се да изгонят Луна за да гледаме другите участници,но вероятно ще излезе друг.

# 59
Има ли начин да се сгъне малко тая анкета? Да се пишат по двойки, тройки...знам ли, ама голема скролване пада докат стигна същината

Лъки Hug добре съм те заварила

Голям чаршаФ е анкетата и от мен молба да се сгъне някак Whistling.Лунатица ще лети към  къщи ,вече пресоли яко манджата и е непоносима

Общи условия

Активация на акаунт