VIP Brother - Сезон 7, Тема 2

• 122 426
  • 4 374
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
гласувах за Джино и Богданов,не са ми интересни,ама никак  Naughty

# 61
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Луна и Джорджано ще са на елиминации.
Джорджано ще излезе. Според мен Джорджано изобщо не може да се впише вътре. Било то защото не е ВИП, било то защото е притеснителен, било то защото не блести с особен интелект..или просто защото не могат да го вкарат в никаква по-скандална интрига или ситуация. Момчето е кротко и възпитано, нито се вижда, нито се чува.. Продуцентите няма какво да извлекат от него.
Луна ще дразни и прави сеир още една седмица и после и нея ще изпратят по живо - по здраво.
Ох, те пък другите...ВИП до ВИПА са се подредили Mr. Green

# 62
по темата и аз не харесвам Ритонови - особено Здравко ми е за Брадър 3та възраст, много е изветрял човекът, Танев и неговия тъп хумор от ранната демокрация, Луда ми е твърде психо, Ернестина и Гъмов също не ги харесвам особено, правят се...
другите нека стоят за сега, а Кица - до финал  Mr. Green

# 63
Да излиза Богданов и Джорджано,ако може и да видим Луна сама без слуга какво ще прави  Peace

# 64
  • Ямбол
Светлана,Пламен Богданов и Джорджано...според мен са излишни,ще видим де Simple Smile
Точно за същите гласувах и аз и мисля, че Богданов ще си замине.
На първи номинации по-малко неудобно ще им е да номинират някой не вип и това е Богданов. Светлана ще кажат, че е подтисната и по-добре да си замине, а Джорджано, за да го спасят от лапите на Луна.

# 65
А казали ли са, че Богданов участва в номинации?

# 66
Луна ще е 100% номинирана, за останалите двамата нямам идея. Вътре нещата стоят по друг начин и мисля, покрай историята Преса- Боги мн малко ни дадоха от живота на къщата и не мога да преценя кои са останалите дразнители. За мен като зрител плеймейтките- Мона и Гонзовица са скучни. Богданов също му се износи образа. Не знам защо си мисля, че няма да номинират Джордажно. Той е кротък, държи се любезно с всички. От промото виждам, че май има напрежение между мъжете, така че е възможно да е на елиминации- Люси, Иво, Деян, Гъмов или Здравко  Thinking

# 67
  • through the wormhole
Не, но не са казвали и че няма да участва. newsm78
Всъщност, нищо конкретно не споменават за номинациите.

# 68
Скрит текст:
Луна и Джорджано ще са на елиминации.
Джорджано ще излезе. Според мен Джорджано изобщо не може да се впише вътре. Било то защото не е ВИП, било то защото е притеснителен, било то защото не блести с особен интелект..или просто защото не могат да го вкарат в никаква по-скандална интрига или ситуация. Момчето е кротко и възпитано, нито се вижда, нито се чува.. Продуцентите няма какво да извлекат от него.
Луна ще дразни и прави сеир още една седмица и после и нея ще изпратят по живо - по здраво.
Ох, те пък другите...ВИП до ВИПА са се подредили Mr. Green
Е, как - едната спала с някакъв Гонзо, който се оказа, че дори не е от "Мъпет шоу", и айде - ВИП  tooth .
Онзи травестит, дето го държат в селската къща - това па го били били и станало ВИП  hahaha .. То още няма да ходи на номинации, де. Laughing

# 69
So Lucky*, пакет са да ( Катя и Здравко).

Луна ще е номинирана, но няма да излезе, ще я държат.

А това предаване кога ще свърши всъщност, кога е финала?

# 70
  • София
Гласувах за Джорджи и  Луна  Wink Вярно ли ще вкарват гаджето на ММА  Rolling Eyes Биг Брадър надушили шанс за интрига изцяло обръща предаването . Съвсем ще отпише онея в другата къща  hahaha

# 71
  • 2860 км северно от Екватора
Не са казвали... newsm78
Скрит текст:
Джонак къв е тоя аватар бе майко?

# 72
Те в другата къща по начало са си отписани.  smile3513 smile3532
Скрит текст:
аватара днес си го избрах. Харесахме се от пръв поглед.  Sunglasses

# 73
Ако са умни, би трябвало да си иде потенциалният победител. Аз поне бих изкарал него пръв. А кой е най- силният играч, според вас, защото все пропускам предаването.

# 74
Ако са умни, би трябвало да си иде потенциалният победител. Аз поне бих изкарал него пръв. А кой е най- силният играч, според вас, защото все пропускам предаването.

Ернестина, Гъмов, Преса, Деян- според мен са това. Все още не мога да определя само един. Много малко са давали.

Общи условия

Активация на акаунт