Отговори
# 585
Юнус само негативи си докарва в инстаграма. Пуснал снимките с подаръците на Елчин и веднага му писали "Да не са ги подарили на тебе, че ги пускаш "  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 586

Борето па лайкнал  Mr. Green Joy

# 587
Ще разберем другият петък вай колко далече ми се вижда.
Снощи се замислих върху фрагмана и си мисля,че Дефне няма да кажа на Йомер че всичко е започнало като игра и се е превърнало в реалност.А по-скоро да му  каже,че го обича.

# 588
хахах,обаче е докарана мн добре  Mr. Green

Тази песен от 14 епизод не ми излиза от главата  Heart Eyes

# 589
Тия още не са пуснали клипа на Айдилгето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 590

е па как няма да лайкне,очаква се и тяхното включване  Mr. Green  пък и след такава серия да няма да се отбягват,та да тръгнат клюките  Joy Joy Joy те и без това си вървят  Whistling Whistling

# 591
# 592
Абе Айдилгето беше пяла на нова година в слънцата  Joy Joy Joy Joy Joy Като празнуваха я бяха поканили да пее. Сега се сетих  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 593
Обаче като гледам снимките в Инс,та се сетих за онази снимка на Борето  със смъкнатите гащета на мотивац.разходка ...Йо нямаше такива дрехи,значи Борето е бил  Whistling Whistling

# 594
Абе Айдилгето беше пяла на нова година в слънцата  Joy Joy Joy Joy Joy Като празнуваха я бяха поканили да пее. Сега се сетих  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

мдаа,и в Черешките имаше една серия,в която пееше на РД на главната,па и дует с главния направиха  Mr. Green много актуална певица по дизитата  Wink
https://www.youtube.com/watch?v=AjJIjJnweFU

# 595
Обаче като гледам снимките в Инс,та се сетих за онази снимка на Борето  със смъкнатите гащета на мотивац.разходка ...Йо нямаше такива дрехи,значи Борето е бил  Whistling Whistling
Оная снимка с баклавите ли  Laughing

# 596
Абе Айдилгето беше пяла на нова година в слънцата  Joy Joy Joy Joy Joy Като празнуваха я бяха поканили да пее. Сега се сетих  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

мдаа,и в Черешките имаше една серия,в която пееше на РД на главната,па и дует с главния направиха  Mr. Green много актуална певица по дизитата  Wink
Отдавна спрях да ги гледам черешките. Големи тъпотии. А и двойката никога не са ми били кой знае колко интересни, че да седна да търпя всякакви глупости заради тях  hahaha hahaha

# 597
Обаче като гледам снимките в Инс,та се сетих за онази снимка на Борето  със смъкнатите гащета на мотивац.разходка ...Йо нямаше такива дрехи,значи Борето е бил  Whistling Whistling
Оная снимка с баклавите ли  Laughing
smile3521 newsm53

iИ аз,Тери,ама това беше  в ранните серии

# 598
смъкнатите гащета вика  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 599
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чудя се кой ли ще играе синът на Трамба.И какви мръсни игри ще прави ми е любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт