АВГУСТ мина и замина, събра се нашата дружина (1)

• 76 552
  • 605
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Един реален случай с познати - момичета близначки от инвитро и после момичета близначки нормално заченати  Laughing

# 121
Аз ползвсм от турските Прима и с м много доволна. Ползвала съм и Памперс и съм ги сравнявала, нямат абсолютно никаква разлика.

# 122
Здравейте и от нас!
   Момичета, Крисиана е 5100г и вече минахме на 3-ка Памперс. До колкото знам, ако памперсите са до 6кг, а бебето е 5, вече е време за следващия номер. Аз също съм с турските Памперс и нямам оплаквания, не мога да кажа за тези тук.
   Да кажа само, че моите братовчедки са 2 и после 2 близначки! На леля и калеко лошо им е станало, като се родили и близначките... За сметка на това, сега братовчедките ми раждат само момчета и сега леля и калеко се радват на 5 внука!
   Иииии....!!! Абе, Момичета, не ме плашете! Аз искам да имам 3 деца! Сега съм на 27. Към 33 искам второ и към 38 трето! Ама, така, като ви чета...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 123
Здравейте и от нас!
   ..............
   Иииии....!!! Абе, Момичета, не ме плашете! Аз искам да имам 3 деца! Сега съм на 27. Към 33 искам второ и към 38 трето! Ама, така, като ви чета...  #Crazy #Crazy #Crazy
Диянче, ми кво се плашиш, много хубава разлика си им измислила на трите деца, даже първото ще помага много за третото. Друг е въпросът, че тъкмо ще отгледаш третото бебе, и ще започнеш да гледаш  бебето от първото дете  Mr. Green

И аз знам, че турските Памперс са по-добри, но не за друго, а защото другите Памперс са произведени за страни като България, Румъния, Македония, Сърбия....качеството не е като за другите европейски страни, твърдя го и го потвърждавам!

# 124
  • Бургас
ДД Grinning

ani-ali ние сме на Молфикс от родилното та до сега Peace
Има няколко пропуска,но това е по-скоро защото аз не съм ги стегнала добре.

Днес при нас времето беше бляяяя.
И по този повод домакинствахме  Grinning
С височайшото разрешение на робовладелец Борис  Wink
прострях,направих едно калцоне(с каквото имаше в хладилника)
и за разкош една бисквитена тортичка  chef
До преди малко си имахме гости и разнообразихме сивият дъждовен ден.
Та деня мина приятно Simple Smile

....... Друг е въпросът, че тъкмо ще отгледаш третото бебе, и ще започнеш да гледаш  бебето от първото дете  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 125
....................
С височайшото разрешение на робовладелец Борис  Wink
прострях,направих едно калцоне(с каквото имаше в хладилника)
и за разкош една бисквитена тортичка  chef
До преди малко си имахме гости и разнообразихме сивият дъждовен ден.
Та деня мина приятно Simple Smile

..................

и само да си се оплакала от робовладелеца, толкова неща ти е позволил да направиш!  Laughing а аз от сутринта съм приготвила едни кори за баница, наобяд чукнах яйцата в киселото мляко и сега ще видя дали все пак ще мога да започна да я редя, та да стане за вечеря  Crazy

П.П. УСпях! Сложих баницата във фурната  bowuu chef Ще се ядееееееее Party

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 18:17 от tai

# 126
  • Бургас
и само да си се оплакала от робовладелеца, толкова неща ти е позволил да направиш!  Laughing а аз от сутринта съм приготвила едни кори за баница, наобяд чукнах яйцата в киселото мляко и сега ще видя дали все пак ще мога да започна да я редя, та да стане за вечеря  Crazy

П.П. УСпях! Сложих баницата във фурната  bowuu chef Ще се ядееееееее Party
Аааа тоя филм с баницата го играх онзи ден Joy

# 127
  • Варна
Откъде ги вземате тези турски Памперс?
Не че имам оплаквания от тези които вземам  Simple Smile Сега сме на Пуфис, преди това на зелен Памперс, а преди него- на бял Памперс. ВСИЧКИ се е случвало да пропуснат, защото мома Ема ака един път на 3 дни ама като за 3 дни  Laughing Даже се шегуваме, че има Ден за акане и винаги е до врата омазана милата. В деня за акане със страх излизаме. Не се е случвало навън засега hahaha

Днес минахме и ние при ортопед- 60лв за 10 минути, ех дорева ми се....нашата ЛЛ не ни даде направление, не бил по здравна каса прегледа...както и да е. Всичко ни е супер, само че едното стъпалце е леко изкривено от позицията в утробата и сега ще го наместваме вкъщи по няколко пъти на ден, докато се оправи.

И да се похваля- два броя спящи деца преди 10 часа- мисията изпълнена, чак не ми се вярва  Flutter
Но Ема има навика да заспива навреме само когато татко й е вечер на работа....на това му викам аз естествена контрацепция Whistling

# 128
и само да си се оплакала от робовладелеца, толкова неща ти е позволил да направиш!  Laughing а аз от сутринта съм приготвила едни кори за баница, наобяд чукнах яйцата в киселото мляко и сега ще видя дали все пак ще мога да започна да я редя, та да стане за вечеря  Crazy

П.П. УСпях! Сложих баницата във фурната  bowuu chef Ще се ядееееееее Party
Аааа тоя филм с баницата го играх онзи ден Joy
А аз днес пълних чушки от сутринта, та до 17ч. А за сос не можах и да си помисля  Rolling Eyes

# 129
  • Бургас

Но Ема има навика да заспива навреме само когато татко й е вечер на работа....на това му викам аз естествена контрацепция Whistling

не иска да става кака Joy Joy Joy

Аз съм от щастливките - и двете деца заспиват рано-
Борис -20-21ч ,а каката до 22,30 е заспала Grinning
Нооо съм размазана и просто нЕма нужда от контацепция.....
По принцип съм на такава вълна сутрин...
ама с годините все по-рядко ме огрява Mr. Green

# 130
  • София
Момичета, благодаря за темата и че вече сме в "родени" Simple Smile записвам се и тук. Поздрави от мен и от двумесечния Камен.

# 131
  • Варна
Кога трябва да се водят бебчетата на ортопед?Нашата педи нищо не е казала.

# 132
Кога трябва да се водят бебчетата на ортопед?Нашата педи нищо не е казала.
нашата педи каза че сега ще ни даде направление за ортопед, т.е. на втория месец, и че така трябвало  Peace

.............................
Аз съм от щастливките - и двете деца заспиват рано-
Борис -20-21ч ,а каката до 22,30 е заспала Grinning
....................

Наде, и Борис като заспи кога се буди ми е интересно или спи цяла нощ?
Ние снощи се скапахме от номера - общо взето е спала само от 11,30ч. до 2,20 ч. и после пак заспа в 8,00ч. Crazy Crazy Crazy
Мъжът ми каза, че било защото изядох едно парче извънредно шоколадова и какаова торта  Mr. Green ДАЛИ?

shhht.secret то турските на ПАмперс ги има в някакви малки магаазинчета обикновено, в Пловдив ги има в Тракия например, ти от СФ ли беше, питай там някоя мама откъде ги купува? Обикновено ги зареждат директно от там и затова са така евтини. иначе аз бях много доволна от турските Еви Бейби памперси, но мисля че нямат съвсем малки, като минем 6 кг ще мина на тях, единствено те не ми пропуснаха никога!

# 133
  • Бургас
Тай дребоса се буди да яде в 00ч;в3ч и в 6ч вече ставаме.
Нощем мрънка когато е гладен или наакан("любимо" ми е в 2ч да оправям наакано дупе Crazy),
но рядко се разбужда за по-дълго време.

Оооо и споменаваш най-удобните ми памперси с каката -Еви бейби Peace
тънички,меки и еФтинки Wink
Единствено леко ме дразнеше,че бяха доста парфюмирани.

# 134
Хахаха! tai, хубаво ме развесели! Аз така си ги планирам хубаво... Крисиана не е планирана, ама така ми дойде в петия месец, че избор не ми остави!!!( не че щях да я махна)... Та ако така "Планирано" ми идват всички, направо ще  Crazy Crazy Crazy
 Аз да кажа как днес за 40 мин се изкъпах, направих си кола на краката, епилирах си мишниците, намазах си едно хубаво телцето, личицето, гримче ала-бала, облякох се спокойно, порових се във ФБ, измих чиниите и госпожицата реши, че ми стига толкова и е време за нея!( като че ли има за някой друг...)
   Аз съм от Пловдив и поръчвам Памперс, но има магазин, в който са от Турция и са по 17 лв.
    Secret, освен да я повиваш с памперс-пелена... Wink
....Абе какви са тези раннозаспиващи деца бе, Недялче? Я дай, да ги менкаме за малко, а...? Не знам кво и става на Криса, ама откакто и биха ваксина във вторник, не иска да спи! Не е нервна, не плаче... Седи насреща и голям смях пада! Храня я, гледа ме и почва да се хили, а млякото се стича отвсякъде от устата и! И не ще да спи и не ще!

Общи условия

Активация на акаунт