"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 288
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Мимоче,ти сЪ радвай че твойте  не са дали фира кат мойте ама пък иначе си се забавлявам с тех ,не са като предишните сухари  Mr. Green

# 661
Мимоче,ти сЪ радвай че твойте  не са дали фира кат мойте ама пък иначе си се забавлявам с тех ,не са като предишните сухари  Mr. Green
абе ти глей да не те фане предния сухар, че требе да те редиме на мозайка у парка rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 662
Верче нема оти такова хапче, за мойта болест

# 663
# 664
# 665
  • Варна
Ауууу ще събудя бебето с тези поздрави  Joy

# 666
Малее организма ми не е свикнал на почивка и от вчера на обяд до днес ме заболя врата от тая възглавница Joy Joy  усещам болка кат я въртя на лявата страна Joy
бегай зад бара веднага Joy
Тц свърши вече хаха след месец ще видиме какво ще работиме  hahaha

# 667
Знам чат пат някоя Joy

Ма тая май е в графа метъл  newsm78 но я харесвам песента обаче винаги правят изчанчени клипове  ooooh!

# 668
Мимоче,ти сЪ радвай че твойте  не са дали фира кат мойте ама пък иначе си се забавлявам с тех ,не са като предишните сухари  Mr. Green
абе ти глей да не те фане предния сухар, че требе да те редиме на мозайка у парка rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Joy Joy Joy Joy Joy Joy шЪ бегам бърже

# 669

ади последно  Party

# 670
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
I need you to use use use use use your IMAGINATION!!!
No no no no no no, don't tell me that you're leaving!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 671
  • Варна
Е на тия много им се кефя. Па моя говед ми вика, че бози не слушал.
https://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Като рекохте неработене, от 1.12 2013 съм у дОма. Нормално е да съм си разместила лимките  hahaha

# 672
Като рекохте неработене, от 1.12 2013 съм у дОма. Нормално е да съм си разместила лимките  hahaha
Ааааййй аз оттогава сън не съм видела Joy  даже моето е от 01.11.2013 Joy
Всичко на всичко имам 2 пъти по 1 месец почивка и горе долу ми се събира месец общо измежду изпросените почивки за по половин - един ден хахахх

# 673
Да си пусна аз моя стил за отмора  Heart Eyes Heart Eyes

# 674
  • Варна
Ааааййй аз оттогава сън не съм видела Joy  даже моето е от 01.11.2013 Joy
Всичко на всичко имам 2 пъти по 1 месец почивка и горе долу ми се събира месец общо измежду изпросените почивки за по половин - един ден хахахх

Ааа догодина живот и здраве дребо на ясла, аз се връщам при лудите. Нейде юли месец с песен на работа.

Общи условия

Активация на акаунт