"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 307
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
штттт,тихо тихо Mr. Green полицайчетата доФтасаха да го усмирят  Joy Joy Joy Joy егати купонЯ .
 Кога се нанесох у квартирката тоз индивид кат увисна на вратата ми и вика искам да улезна ,ма беше на градус .....и аз кат викнах оня набърже отрезня  и на следващия ден не смееше да ме поздрави Joy. И една събота отново улезна у роля и като взе да си дърпа фанелката и да крещи на балкона и жена му като го подбра и взе да го млати с една книга беше голям екшън  Joy Joy Joy. Купон си нема спор Joy Joy Joy

# 646
Бе бегай бе пу пу даН ми е уроки  Joy
Плюй в пазвата,превърти се 3 пъти и се полей със светена вода

# 647
штттт,тихо тихо Mr. Green полицайчетата доФтасаха да го усмирят  Joy Joy Joy Joy егати купонЯ .
 Кога се нанесох у квартирката тоз индивид кат увисна на вратата ми и вика искам да улезна ,ма беше на градус .....и аз кат викнах оня набърже отрезня  и на следващия ден не смееше да ме поздрави Joy. И една събота отново улезна у роля и като взе да си дърпа фанелката и да крещи на балкона и жена му като го подбра и взе да го млати с една книга беше голям екшън  Joy Joy Joy. Купон си нема спор Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 648
# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино, ти пък ми прищяло му се е да влезне на човека  hahaha hahaha hahaha

# 650
  • Варна
Верето Смотева, Нарцис Нюансова е как да не ви обича човек  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=5j_-T4cfSYE

# 651

голяма късметлийка си на комшалък hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 652
Ми да кво толко Joy най много да те почерпи една парцуца Joy

# 653
Ох и аз като че ли  не мога да се сетя newsm78 помня Евита, ама ти ли си, не си ли newsm78 То с тези смени на никове, онзи ден обърках Зиза и Релакса, че и Зиза с Рена, че там аватара ме подведе, но стила на писане, нИ мой да я объркам Зиза....

Същото съм хахаха.
У нас гледаме Хотел Трансилвания 1(в неделя бяхме на кино с лапето и гледахме 2, че ся си дръпнахме първата)ами имам вечИ психични проблеми май, бе тоя Дракула много готЯн са го барнали  Joy

# 654
Дидолино, ти пък ми прищяло му се е да влезне на човека  hahaha hahaha hahaha
Ирко,ама той не беше сам водеше след себе си цела върволица виненки  ooooh!

# 655
Малее организма ми не е свикнал на почивка и от вчера на обяд до днес ме заболя врата от тая възглавница Joy Joy  усещам болка кат я въртя на лявата страна Joy

# 656
Верето Смотева, Нарцис Нюансова е как да не ви обича човек  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=5j_-T4cfSYE
https://www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw  Party

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
Ох и аз като че ли  не мога да се сетя newsm78 помня Евита, ама ти ли си, не си ли newsm78 То с тези смени на никове, онзи ден обърках Зиза и Релакса, че и Зиза с Рена, че там аватара ме подведе, но стила на писане, нИ мой да я объркам Зиза....

Същото съм хахаха.
У нас гледаме Хотел Трансилвания 1(в неделя бяхме на кино с лапето и гледахме 2, че ся си дръпнахме първата)ами имам вечИ психични проблеми май, бе тоя Дракула много готЯн са го барнали  Joy
Ево пий си апчитата вечИ Joy молим те  хахаха почна да налиташ и на картууни ли ма хахах

# 659
Малее организма ми не е свикнал на почивка и от вчера на обяд до днес ме заболя врата от тая възглавница Joy Joy  усещам болка кат я въртя на лявата страна Joy
бегай зад бара веднага Joy

Общи условия

Активация на акаунт