Работа, CV-та, HR-и, съвети - 47-ма тема

• 49 373
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,някои може ли да ми даде информация за ПОК Съгласие...условия,заплащане ...става въпрос за офис извън София...СПЕШНО Е....в понеделник имам интервю....

# 31
  • в огледалото на живота
С пожелание за успехи на всички в новата тема   bouquet

# 32
Записвам се да ви следя   bouquet
Успех на всички в търсенето  Hug

# 33
Ето един сайт, който предлага съвети при търсене на работа. Стори ми се, че има полезни неща и затова го препоръчвам. http://cv-jobs.free.bg/index.html

# 34
Дадос, честито!  Hug Много, много се радвам за теб! Пожелавам ти успех и удовлетворение от новата работа!   bouquet

Тази нощ сънувах червеи и в съновника пише, че означавало много перспективи, така че чакам възможности и предложения за работа на талази  Whistling Joy  hahaha Joy

# 35
Хайде и аз при вас за вдъхновение..
 Дадос, честито !
 Дано това е твоето място .  Hug
Пожелавам успех на всички , които продължават да търсят

# 36
Само 'дето са питали за петък  Laughing а и който и ден да е, следва сайтът да е достъпен.

# 37
Е, случват се фалове.

# 38
Скрит текст:
Така е, но основното е друго Simple Smile неделята

# 39
  • In the shadows of my mind
Записвам се и аз в новата тема, в сряда е последният ми работен ден и след това официално съм безработна Simple Smile
Успех на всички  Simple Smile

# 40
Абе аз ли нещо не разбирам или джобс.бг показва всеки път снимката ти на работодатели, ако кандидатстваш чрез файлове?

# 41
Абе аз ли нещо не разбирам или джобс.бг показва всеки път снимката ти на работодатели, ако кандидатстваш чрез файлове?

и аз нещо не го разбрах?  newsm78

т.е. - ако прикача файл, а не с тяхното СВ - директно снимката ми ще се вижда!?!?!?  newsm78

# 42
Да, вижда се

# 43
Аз, като кандидатствах, си бях сложила съвсем миниатюрна снимчица в си ви-то. Черно-бяла  Stop Сериозно ви казвам  Laughing Явно не ме потърсиха заради нея. И личните ми данни бяха изписани доста семпло.
Скрит текст:
Хич не ми се щеше, някакви непознати, които не се знае дали ще срещна и що за  хора са, да знаят точно как изглеждам, да ми имат снимка (а в някои обяви, за офис длъжностите, дето бях прицелила, имаше изискване да е цветна, актуална, че и в цял ръст  Stop ) и да знаят къде живея. Де да ги знам, кой колко е луд.

Дадос, поздравления за успеха ти и благодаря за новата тема.

# 44
А то уж е незаконно да искат снимка даже.... тъпня...
Аз пък ще заместя Дадос сега и започвам да мрънкам.... отчаяна съм... поканиха ме на итервю за касиер... казах, че ще отида, но вероятно ще се обадя и ще им откажа, защото малката не е добре и няма да я водя на ясла. Кандидаствах на още 3 места и ако никой не ми се обади днес, може и да намеря начин да отида на това интервю. Обаче още не мога да го приема някак.... да ходя на итервю за касиер.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 06:41 от celika

Общи условия

Активация на акаунт