Нашите кухни - 61

• 106 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Разбрах. Търсиш подобни. Помислих, че точно същите ти трябват. Аз имам от икейските, но само за един бюфет ползвах, иначе, да-скъпи идват.

# 556
Защото само дръжките на кухнята ми излизат 280лв. Исках да проверя дали няма някъде по-евтин вариант на тези?
Избор на дръжки сега има много в Ст.Николов и балкан юг има табла просто се разходи и ги виж а тези съм ги виждал но пластмасови

# 557
  • Варна
Привет. На 90%  приключихме с кухнята и хола и мога вече да я покажа.
Над лаптопа ще има отворена кафява етажерка, микровълновата и висящия сушилник са временно поставени. Остава ни плафон за над масата, пердета и декорация по стената над дивана и възглавнички за самия диван.

http://alokazia.snimka.bg/?album;aid=888372
парола: 8888

# 558
                 Браво! Да ти е честита! Много ми харесва!

# 559
Alokazia, прекрасна кухня! Много добре се е получила цялата композиция в помещението! Честито!

# 560
  • Сф
Много хубаво. Браво. Grinning

# 561
  • Бургас
Alokazia, чудесно се е получило! Много ми хареса.  Simple Smile

И да си побутна питането  Praynig
Още един въпрос - фурната ще бъде в колона. Обмислям под нея да сложа съдомиялната. Фурната обаче е с пиролиза и предвид високите градуси това може ли да създаде някакъв проблем на миялната?

Изобщо удачно ли е да се сложат двата уреда един под друг?

# 562
кухнята е страхотна. От къде я поръчахте ?

# 563
Alokazia,
Прекрасна кухня,трапезария и хол.
Много е хубаво на снимка, предполагам, че и на яве е уютно.
Бялото е прекрасно.
Мислиш ли за в бъдеще да смениш цвета на стените?

# 564
  • София

И да си побутна питането  Praynig
Още един въпрос - фурната ще бъде в колона. Обмислям под нея да сложа съдомиялната. Фурната обаче е с пиролиза и предвид високите градуси това може ли да създаде някакъв проблем на миялната?

Изобщо удачно ли е да се сложат двата уреда един под друг?

Аз мисля, че няма проблем. При пиролиза нищо не се нагрява толкова много. Печките с пиролиза са добре изолирани и освен това работи вентилатор за допълнително охлаждане на корпуса на печката по времена пиролиза.

# 565
Alokazia, страхотна кухня! Simple Smile Много ми  допада. Какъв материал и цвят се води плотът? Да си я ползвате със здраве Simple Smile

# 566
  • Варна
Благодаря ви.
Кухнята е от Мартинели, те работят със Стоса-Италия. Плота а ламинат. Всичко е в екрю, орех и мляко с какао /карамел/ на стените.
Ябълка, засега нямам никакво намерение да сменям цвета на стените, харесвам си ги така. Така беше и проекта, който си харесах и от който копирах каквото можах.
Свежо стана с тези цветове, нямаше как да сложа тъмен диван, много щеше да стесни и без това не голямото помещение. Малко тясно остана мястото за масата и може би трябваше да направя по поръчка такава с по-малък размер. Мислихме правоъгълна, въртяхме, умувахме, в крайна сметка реших тази но може би трябваше да намалим размера.
Дизайнерката ми предлагаше равни да са шкафовете отгоре и отдолу и не хареса моето разчупване, но все пак рискувах и реших да е разчупена, а дали сбърках вие ща кажете.

# 567
  • София
Дизайнерката ми предлагаше равни да са шкафовете отгоре и отдолу и не хареса моето разчупване, но все пак рискувах и реших да е разчупена, а дали сбърках вие ща кажете.
Поздравления за хубавата кухня. Аз лично не понасям такива разчупвания и несиметричност, но то е по-скоро усещане, някак си предизвикват в мен объркване. Много е индивидуално. Ако ти ги чустваш хармонични, значи са добре за теб.

# 568
  • Под Сините камъни
Alokazia страхотна кухня  Heart Eyes и не само.Всичко е разкошно

# 569
  • Sofia
Alokazia,

Честито и със здраве да си я ползвате, както и всичко около кухнята!
Цветовете са подбрани с усет и възможност да се внасят акценти с предмети и аранжировки.

По отношение на горните шкафове - на мен също ми допадат подравнени и по-спокойни като композиция, но всичко е въпрос на твоето усещане и желание.

Общи условия

Активация на акаунт