Коледа 2015 - 1

• 107 978
  • 861
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви, но вече ги опекох с наличното количество. Мисля, че беше по-малко от 10 грама, но сложих малко и от една подправка за меденки, която купих от Лидл.
Забравих да сложа содата, сетих се чак когато правех топчетата. Разстлах тестото, поръсих содата и размесих добре. Ми, шматка съм си.  Embarassed
Ето ги.
Скрит текст:

# 706
Хайде да се отчета с малко снимки от започналата коледна подготовка в неделя:меденки подготовка:
а айсинг немного сполучливи но това е:
Арменски сладки с локум и орехи:
Много шоколадови сладки:

# 707
Момичета, не мога да открия рецептата за Сладките на Дядо Коледа, пренасочва ме в друг сайт, който не съществува(по-точно рецептата в него я няма)

# 708
  • насън...
браво, страхотни сладки сте направили, момичета! искаме и още снимков материал... Peace
а аз още не съм започнала, а имам доста амбициозна програма... Crazy
надявам се мъжо да вземе някой ден отпуск и почвам с пълна пара, докато той гледа чаветата...Simple Smile

# 709
Колко време издържат арменските сладки? Ако ги направя сега, ще издържат ли до празниците?
Абсурд! Ще ги изядете дотогава!

# 710
  • София
Охх... за 2 седмици двойна доза рохлички почти сама си ги хапнах...
 Confused

# 711
  • Балчик
Хайде и аз с най-вкусните локумки да се отчета. Спонтанно ми дойде музата да ги направя преди малко.

Скрит текст:

# 712
  • Русе
Здравейте,искам да се пробвам с рисуване на меденки,но нямам толкова тънък шприц откъде мога да намеря такъв предложения .....?

Тук има всичко. Simple Smile

# 713
Svedi, като цъкнеш и ти каже, че не съществува те пита искаш ли да те пренасочи, цъкаш да, от там отиваш в сайта и намираш рецептата. Или за по-лесно, ето ти линк-а Simple Smile
Скрит текст:
Да попитам, правих забравените сладки, сложих ги, чаках 5 часа, отворих фурната и лепнат. На какво може да се дължи?
Изпекох базелските меденки, ухаят божественоо

# 714
Някой пробвал ли е тази рецепта http://www.supichka.com/2014/12/shokoladovi-biskviti-s-shokolad.htmlooooh!

# 715
  • Czech Republic

Здравейте,искам да се пробвам с рисуване на меденки,но нямам толкова тънък шприц откъде мога да намеря такъв предложения .....?

Не ти трябват никакви шприцове, достатъчна е найлонова торбичка, но с тънко залепяне, аз използвам малки със сух цип или наскоро си купих китайски найлонови пошове за стотинки.

# 716
  • София
Охх какви ги сътворих с "помощта" на малката и татко й.. Чаках мъж ми да се прибере от работа да направя едни меденки и всичко добре, ама като почнах да ги пека и... абе половин час тия меденки не се изпичат, направо се втрещих, правила съм и друг път и помня, че докато направя втората тава, първата вече е за вадене.. Какато и да е, вадя я аз първата след поне 40 мин печене.. в крайна сметка се оказа, че ходили тия двамата ми помощници да играят в фурната (светят там разни индикатори и ми променили градусите на 80.. е как да се опекат тия ми ти меденки..) Абе крайния резултат е 2 недоопечени тави и последната - изгоряла (ходихме да къпем бебинята и вече с правилните градуси.. нещата се случиха по-бързо отколкото очаквах)
Нещо не се справям с качването на снимките, ама ще си хапнем меденките де Simple Smile

# 717
  • София

Аз съм ги правила. Много са хубави и бързо се изяждат  Laughing

Прекрасни сладки сте направили  Hug

# 718
  • под тепетата
 Добро утро, момичетата!
 Тази година ще съм скромна откъм производство. Дотук направих доза от задължителните меденки на Джули, двойна от браунис бисквитките на Ирина и една доза студентски пурички на Пеп-4о, в която смесих бяло и лимецово брашно. От всичките опаковах и изпратих колет до Герммания, а част от тях ще пътуват за Коледа и до Прага. Силно се надявам да не се изложа пред чешките домакини, меденките са тяхна традиция. Praynig
  Ако имам време ще добавя и още нещо към направеното.
 Приятно сладкотворчество на всички!

# 719
  • В светлината на слънцето
И аз преди малко замесих меденките на Джули, че довечера децата имат задача в календара да режат и пекат меденки, а това ни е много любима медена рецепта у дома. Peace

Общи условия

Активация на акаунт