Коледа 2015 - 1

• 108 010
  • 861
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Купих си формички за линцери,надявам се да имам време да направя

# 691
Колко време издържат арменските сладки? Ако ги направя сега, ще издържат ли до празниците?

# 692
Момичета, имам въпрос. направих базелските сладки, в хладилника са от снощи, обаче имам спешна работа. Ако ги изпека утре ще издържат ли в хладилника?

# 693
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отчет:
два АКК в двете по-малки кутии от Лидл - напоени  Laughing
най-голямата кутия - две дози рохлички
заготовки за медена къщичка - от рецепта за меденки на Джема  Hug меденките малко се надуха и напукаха и не ставаха за украсяване, но пък бяха обявени за най-добрите сладки за кафе. вървят и без кафето  Whistling
голяма кутия локумки, пак на джема  Blush
мъъъничка кутийка с останалите кокосови сладки, тук някой ми ги препоръча  Blush

пак ще се правят меденки - но този път ще пробиваме дупки за връзване на панделка  Crazy

# 694
 Izgariashtata, мисля че няма да има проблем, но нека да кажат и момичетата, които са ги правили  Peace
И аз снощи ги забърках, тази сутрин преди работа пекох. Крайчетата ми бяха по-тънки и се попрекоха, но пък така страхотно ухаят! След няколко дни ще ги пробваме как са.

# 695
Киара, ти с какво ги маза? Аз ще мажа с уиски или ром, защото нямам вишновка...

# 696
С бренди ги мазах, само такъв алкохол има в къщи. Ааа, и домашна ракия има, но едва ли е подходяща  Laughing
И ги режи докато са още топли, защото в рецептата, по която аз ги правих, пишеше първо да изстинат и тогава да се режат, но голям зор беше  Confused

# 697
  • В една слънчева къща...
Момичета, снощи опекох 2 щолена, но не си спомням как да ги съхранявам? Увих ги във фолио и ги оставих на студено. Имаше ли още нещо?
Иначе днес трябва да ми пристигнат нещата от Испания и продължавам Simple Smile

# 698
 Здравейте,искам да се пробвам с рисуване на меденки,но нямам толкова тънък шприц откъде мога да намеря такъв предложения .....?

# 699
  • Балчик
Днешните занимания с учениците ми. Simple Smile

Скрит текст:

по-срамежливите не искаха да ги снимам. Simple Smile

Утре продължаваме с другия клас. Simple Smile

# 700
Джемма, чудесни неща, браво на децата!
Тъкмо се захващам да правя твоите меденки и имам един малко тъп въпрос - колко грама е пакетчето с канела? Защото моята е в едно бурканче. Не мога да преценя колко да сложа.  Embarassed

# 701
  • Балчик
Благодаря, сега се учат. Simple Smile

А сега де, май е 10 грама. newsm78 Нямам налично пакетче да проверя.

# 702
  • София
На моето пакетче канела пише 10гр.

# 703
  • В светлината на слънцето
Джемма, браво на децата!  bouquet

# 704
Джемма, чудесни неща, браво на децата!
Тъкмо се захващам да правя твоите меденки и имам един малко тъп въпрос - колко грама е пакетчето с канела? Защото моята е в едно бурканче. Не мога да преценя колко да сложа.  Embarassed
10 гр..

Общи условия

Активация на акаунт