Коледа 2015 - 1

• 107 996
  • 861
  •   1
Отговори
# 225
Lulumba, в Метро със сигурност има дивеч.  Peace

# 226
  • В светлината на слънцето

Да, за там знам. Само трябва да изловя кога пускат. Надявам се да има това, което ми се върти в главата да правя.  newsm78 Проблемът е, че никога не съм пазарувала в Метро и нямам идея как става. Thinking

# 227
За тази година мисля да се спра на рецепти с различни вкусове - орехи с рохличките, меденките с ясни, портокалови, лимонови, кокосови... И не мога да се спра на рецета с бадеми, не са обсъждани скоро а в списъка има толкова много. Коя ще ми препоръчате, има ли всеобща популярна рецепта за бадемови сладки, както са рохличките или линцерите?

# 228
Lulumba страхотно изглеждат и много се радвам че са ти харесали.
На тази рецепта това и харесвам, че основните аромати са малко и можеш да експериментираш и да добавяш и от себе си. Виж кленов сироп никога не съм ползвала но сигурно са прекрасни.
Аз смятам сега по Коледа да им сложа основно джинджифил. Мисля че добре ще се върже с останалите аромати.

# 229
  • София
За тази година мисля да се спра на рецепти с различни вкусове - орехи с рохличките, меденките с ясни, портокалови, лимонови, кокосови... И не мога да се спра на рецета с бадеми, не са обсъждани скоро а в списъка има толкова много. Коя ще ми препоръчате, има ли всеобща популярна рецепта за бадемови сладки, както са рохличките или линцерите?

Макарони  Peace

И кантучините (дано не бъркам точното име).

# 230
  • насън...

Макарони  Peace

И кантучините (дано не бъркам точното име).

и ричиарелите, невероятно вкусни са също...

lulumba, пиши като направиш сладките с макадамия, че ми е любопитно дали ще ти харесат като на мен...Simple Smile

# 231
Хахаха, сега ще трябва да пробвам и трите рецепти и да си изберем - това е любимият сценарий вкъщи:)

# 232
  • пак на Рив Гош
Lulumba, ти ми скри шапката! Всичко това за Коледа ли ще го правиш?

Вчера правих целувки, че ми трябваха, и реших с останалото тесто да пробвам една коледна идея, която видях в Пинтерест:

Колегите на работа обсъждаха идея за "Адвент календар" - от 1ви до 24ти декември, всеки поред носи по нещо сладко за кафето сутрин... сигурно до Коледа ще се търкалям  ooooh!

# 233
  • насън...
Lulumba, ти ми скри шапката! Всичко това за Коледа ли ще го правиш?

Вчера правих целувки, че ми трябваха, и реших с останалото тесто да пробвам една коледна идея, която видях в Пинтерест:

Колегите на работа обсъждаха идея за "Адвент календар" - от 1ви до 24ти декември, всеки поред носи по нещо сладко за кафето сутрин... сигурно до Коледа ще се търкалям  ooooh!

супер идея за целувки, благодаря....ще пробвам някой ден...
адвента го разнообразявате и с нещо соленичко и готово... Wink

# 234
Роца, то това си е скромно и невремеотнемащо. Коледното пънче си е всъщност руло, полято с шоколад, сладките са от най-бързите и лесни, другите са също нетрудни за изпълнение.  Peace На фона на по-миналата година, когато темата ни бе пъстра Коледа, тоест пътешествахме по света и направих към 600 сладки от 15 страни, без да броя английския коледен пудинг, който се реди, бърка и вари 9 дена, това си е направо ваканция. Crazy Mr. Green

Целувчените елхи са прекрасни. Peace
Много ми харесва идеята за коледния адвент. Да взема да плагиатствам?  Party

# 235

Да, за там знам. Само трябва да изловя кога пускат. Надявам се да има това, което ми се върти в главата да правя.  newsm78 Проблемът е, че никога не съм пазарувала в Метро и нямам идея как става. Thinking
Няколко дена след като писа предния път, че търсиш дивеч, ходихме с ММ в Метро и видях, че имаше. Преди 3 седмици отново ходихме и пак имаше, така че явно имат почти непрекъснато. В Метро се пазарува с карта. Ако искаш мога да ти напиша националния им телефон да питаш дали можеш да пазаруваш без карта (разбирам, че нямаш) и дали имат в наличност дивеч. Peace

# 236
  • пак на Рив Гош
На фона на по-миналата година, когато темата ни бе пъстра Коледа, тоест пътешествахме по света и направих към 600 сладки от 15 страни, без да броя английския коледен пудинг, който се реди, бърка и вари 9 дена, това си е направо ваканция. Crazy Mr. Green

Лелееее, адмирации!  smile3501
Аз такова нещо посмъртно не мога да направя  Mr. Green

Питах те, защото си представих технологичното време за приготвянето на пънчето или кроканбуша, а освен бределетата и нантския сладкиш, другите не могат да се направят много време преди празника, а и не издържат много и трябва да се хапнат бързо  Peace... ама на фона на 600 сладки...  Grinning

Плагиатствай  адвент календара без проблем, стига да има достатъчно ентусиасти Simple Smile.

# 237
Fortuna,  Hug Супер! Ще им намеря телефона в нета и ще питам. Peace Аз досега съм била само веднъж там и то не в магазина, а в т.нар. Метро академия, която е в съседство. По работа бях, не като участник. Grinning

Роца, да, това е единственото неудобство - ще се правят в последния момент. Но не е голяма болка. Аз си почивам перфектно по този начин, а имам 2 броя малки помощници, които наистина помагат и то не малко. Peace

# 238
lulumba,
Скрит текст:
от брошурата: национален телефон на стойността на един градски разговор 070010071. Успех!  Hug

# 239
Запис и от мен, колкото да ви следя  Mr. Green
Трета седмица си чакам щолена да отлежи и едвам удържам да го разрежа за да го опитам и отснимам (а си мислех, че съм подранила с Коледата  Crazy)

Освн това в плановете ми са и каноли, за които вече имам и желаните формички, ще се радвам да ми препоръчате рецепта  Peace

Няма как да не спомена и АКК на Джема, горещо препоръчвам на онези, които не са го вкусвали, вълшебен е и традиционен у нас  Laughing

И поздравче за всички с една стара фотка на любимите линцер сладки у дома Simple Smile

Може ли рецептата, моляяя   Praynig 

И аз съм на Коледна вълна   Heart Eyes Поръчах си един куп неща от Али-то  Crazy Тази година съм решила да си съставя план : какво ще правя, кои дни ще го правя, кога ще го украсявам, че обикновенно в почивните дни около Коледа трудно смогвам със всичко и се изнервям сама  Crossing Arms   

Направих си даже ново списъче с рецепти от тази година , иска ми се малко да променя миналогодишните, но едва ли ще мина тотално без тях  Blush

Общи условия

Активация на акаунт