ТУЕС - 8 тема

• 120 173
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ами трудно е с мотивацията  Rolling Eyes Rolling Eyes Може би повече говорене, повече примери, че без образование не става, някакво обещание Simple Smile за материална придобевка срещу усилие ...

А деня на отворените врати би следвало да е и за родители, да видят къде си пращат децата  Laughing Laughing

# 91
  • София
Какви са впечатленията от Деня на отворените врати  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 92
  • На село
Ние така и не успяхме да стигнем до "Отворените врати", за съжаление. Събраха ни се на куп пробни изпити и уроци (за младежа), както и ангажименти от семейно естество.

# 93
Знае ли някой курса по мат дали си заслужава? Кой го води, нещо по-различно от у-ще има ли?

# 94
  • На село
Моят син беше на ваканционния курс през пролетната ваканция. Преди това беше решил всички тестчета от книжката с тестове - задачите, решавани на курса, се оказаха по-сложни, според него. Първи ден - алгебра, втори - геометрия, трети, четвърти и пети - тестове с проверка след това. Според мен курса си заслужава - след това неяснотиите ги бяха доизяснили с частната му учителка. Задачите и тестовете, дадени на курса, са по-сложни от училищните.
Курсът се води от един леко възрастен преподавател, много "благ", според сина ми - предполагам, че е от ТУ.

# 95
 Първи ден - алгебра, втори - геометрия, трети, четвърти и пети - тестове с проверка след това. Според мен курса си заслужава - след това неяснотите ги бяха доизяснили с частната му учителка. Задачите и тестовете, дадени на курса, са по-сложни от училищните.
Курсът се води от един леко възрастен преподавател, много "благ", според сина ми - предполагам, че е от ТУ.
[/quote]
Много благодаря за инфо-то.
Звучи като полезно изхарчени 100 лева Peace
А специалност Комп.техника и технологии вече няма, нали?
Още се чудим програмиране или мрежи си заслужава повече...

# 96
  • София
Моят син е още в 8 клас и нямам сериозни наблюдения все, но ще ти кажа какво е моето мнеине още преди да се запише там.
Единици са тези кандидатстващи, които избират мрежите, но според мен това е по-добрата специалност. Всички ще се научат да програмират дотолкова, че да могат да започнат работа сигурно още в 10 клас. Това е нещо, което човек може и сам да развива да има основата и да има желание. Това, което учат мрежите, обаче, не може да го научиш сам. Иска се материална база и доста пари.

# 97
  • София
Въпросът е по-скоро детето с какво иска да се занимава. Ние сме СП и в никакъв случай не иска да е в мрежи, просто не му е интересно там.
Каквото и да избере - пожелавам ви успех!

# 98
  • София
Повечето деца нямат представа с какво се захващат. Може би само тези, които са ходили на курсове по програмиране и програмирането им е станало страст. Но и те нямат представа какво се учи в мрежите и дали няма повече да им хареса (а и да им е по-полезно в бъдеще).
Но от друга страна програмистите имат шанс да изкарат сиско в училището или да се прехвърлят след десети клас в КМ, ако това им се учи. За тези, които са мрежи и им се пише код пък има телерик, софтуни, хакбългария и т.н.

# 99
  • На село
Излязъл е списъкът с разпределението по зали за изпита - 666 са кандидатите тази година - повечко са от миналата!

# 100
  • София
Ха-ха, какво число само - the number of the beast Simple Smile

# 101
  • София
Ха-ха, какво число само - the number of the beast Simple Smile
И аз си направих такава асоциация Mr. Green Сигурно един час няма да им стигне да разпечатат материалите.

# 102
  • София
Успех на всички кандидастващи Simple Smile  Hug  Praynig

# 103
  • София
Стискаме палци  Peace Peace Peace

# 104
... - the number of the beast Simple Smile
[/quote]
 Twisted Evil
Все пак - успех на най-ентусиазираните кандидати!  Simple Smile

Общи условия