ТУЕС - 8 тема

• 120 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Точно това ни е проблемът. Аз си признавам,че не съм проверявала изобщо,но според сина ми в Соф. у-тет
 нямало като за него- той е мрежи. Имало само софт специалности. Но,дали е така Simple Smile

# 76
# 77
# 78
  • София
Този човек не преподава патриотизъм, а насажда хомофобия и  ксенофобия. Добре, че децата ни са големи и могат да мислят с главите си - шансът да са вържат на пропагандата му е минимален.

# 79
# 80
  • София
Ами, честита да ни е Simple Smile

# 81
  • София
Този път ги обявиха 1 месец по-рано, да се подготвим психически Mr. Green Mr. Green

# 82
# 83
Здравейте,
ние ще кандидатстваме там, има ли други като мен за подкрепа:)

# 84
  • София
А щом ще кандидатствате - успех. Ще има "Ден на отворените врати" за вас /то и за нас де/, мисля че беше на 23-ти, събота. Смея да кажа, че нещата доста се отвориха в това училище. Дали пък не е и отчасти заради скромната ни темичка тука  Mr. Green Mr. Green Учителите и ръководството са отворени за смислени предложения за подобряване "на дейността". Поне някои и поне понякога  Mr. Green Извинете ме, аз съм под впечатленията на снощната родителска среща. Те доста ми влияят, все още /родителските срещи/. Да попитам само родителите на 11- класниците. Как се справяте с мотивацията? Познавате ли някого, който дава частни уроци по мотивиране на ... синковци. Може нещо и за бартер да се разберем.  Grinning

# 85
  • София
Успех, diamantt!
Аз мисля да изпратя и моят осмокласник на деня на отворените врати. Със сигурност ще е интересно и за малките в ТУЕС да видят какво правят по-големите, особено мрежите Simple Smile Би била добра мотивация за осмокласниците.

# 86
  • София
Познавате ли някого, който дава частни уроци по мотивиране на ... синковци. Може нещо и за бартер да се разберем.  Grinning

Имам си аз един дебел и дървен мотиватор.
Скрит текст:
Ползвам го и за разточване на разни печива Mr. Green
А от родителската среща и аз останах с впечатление, че ние родителите успяваме лееекичко да повлияем в положителна посока на процесите в училището.

# 87
  • На село
Здравейте, майки на ТУЕС-арчета, diamantt,

Моят седмокласник също ще кандидатства тази година в ТУЕС. Следя темите за ТУЕС от няколко месеца - усилията за влизане, а след това и за завършването на това сериозно училище, наистина си заслужават, според мен. Синът ми определено се вълнува повече от хардуер, отколкото от софтуер, така че по-подходящата специалност за него би била КМ.

В "Деня на отворените врати" мисля да го пратя да види за какво става въпрос. Чудех се само дали е редно нашият татко, който се занимава със софтуер, да го придружи? Или е организирано само за ученици?

# 88
  • София
От прочетеното останах с впечатление, че презентациите са по-скоро за родители. Дори го пишеше някъде.

# 89
  • На село
Ааа, това би било по-добрият вариант, щото си знам как младежът, какъвто е неразговорлив, ще се почувства в "небрано лозе". Ще прочета пак или ще звънна в понеделник в канцеларията.

Общи условия

Активация на акаунт