ТУЕС - 8 тема

• 120 165
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит празник на малки, големи и още по-големи деца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И едно голямо БРАВОООООО  Hug Hug Hug

http://hackfmi.com/hackfmi7-the-winners/      &nb … sp;    

Победителите

Първо място – Отбор TUES Code Monkeys

DSC_8778

Пламен и Любомир – ученици  11 клас в ТУЕС грабнаха журито и първото място. Embedded ентусиасти по душа те използваха направения от тях 3D принтер, за да стартират своята идея – 3D принтирани калъфчета за телефон.

Първите им прототипи в процес на правене:

# 106
  • София
Уау, поздравления! Страхотно постижение за младежите

# 107
  • София
Браво на младежите. Щях да напиша "децата", ама като ги знам вече колко са големи.  Laughing

# 108
Здравейте, моля за информация колко деца приема ТУЕС тази година, излезнаха резултатите и сме на около 160 място. Дали има шанс?

# 109
  • На село
104 деца.
Миналата година, доколкото знам, на първо класиране са се записали едва около 70% от приетите деца, така че шанс винаги има. Моят син няма шанс, за съжаление.
Успех на вашето дете!

# 110
  • София
Здравейте, моля за информация колко деца приема ТУЕС тази година, излезнаха резултатите и сме на около 160 място. Дали има шанс?
Зависи все пак и от другите балообразуващи оценки. В годината когато синът ми кандидатства стигнаха до към 250-ия в списъка, но по целия бал, а не само от изпитния.

# 111
Здравейте!
Моля някой, който знае най-малкия бал от миналата (2015) година да го каже.. И дали ученик с около 41 бал ще могат да го приемат тази година? На изпита има малко повече от 5.000 той има 5.036. Моля ви пишете..

# 112
  • София
Миналата година минималният за мрежи май падна до 40.хх. Тази година може още да падне заради по-трудната матура по математика.

# 113
Може ли някой да ми каже дали дете с 40,5 бал ще може да влезе в ТУЕС тази 2016 година ? Моля ви .. На изпита има 5,036, но се е изложило на матурите..

# 114
  • София
Аз вече ти отговорих - предполагам, че има шанс за мрежи на второ или трето класиране. Сега никой не може да ти каже със сигурност, освен ако не е пророк Wink Все пак мисля, че има шанс и не се отчайвай като излезе първото класиране - ще видиш много високи резултати, но много от децата няма да се запишат.

# 115
Аз вече ти отговорих - предполагам, че има шанс за мрежи на второ или трето класиране. Сега никой не може да ти каже със сигурност, освен ако не е пророк Wink Все пак мисля, че има шанс и не се отчайвай като излезе първото класиране - ще видиш много високи резултати, но много от децата няма да се запишат.
Благодаря ти, наистина малко се успокоих.. Искам да влезе много в това училище и има малко повече от 40,5 бал дано да го приемат. Все пак ще се радвам да чуя и други мнения Wink

# 116
  • София
Спокойнооо, не само че ще влезете, ами и ще го завършите това училище, което е истински важното.  Grinning Laughing Всичко ще е наред. Важното е детето да го иска. Дано е така. Повечето деца с висок бал кандидатстват там май за всеки случай и после обикновено се записват в някоя езикова гимназия. По мои бледи спомени сина ми имаше бал около 41 и беше класиран пръв в специалност КТТ, която вече не съществува обаче. Така че дето казва народът -мегдан винаги има. Радвайте се на живота  Hug Simple Smile

# 117
Спокойнооо, не само че ще влезете, ами и ще го завършите това училище, което е истински важното.  Grinning Laughing Всичко ще е наред. Важното е детето да го иска. Дано е така. Повечето деца с висок бал кандидатстват там май за всеки случай и после обикновено се записват в някоя езикова гимназия. По мои бледи спомени сина ми имаше бал около 41 и беше класиран пръв в специалност КТТ, която вече не съществува обаче. Така че дето казва народът -мегдан винаги има. Радвайте се на живота  Hug Simple Smile
Смяташ ли, че ще влезе с 40,5 бал ?

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 13:35 от userrr

# 118
  • София
Да! Аз смятам. Не че нещо зависи от това. Споко!

# 119
Много искам да го приемат, но освен, че е с 40,5 бал, а и има 666 записани ученици тази година и не знам дали ще успее... Дано да го приемат

Общи условия

Активация на акаунт