ТУЕС - 8 тема

• 121 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според първото класиране ще ме приемат ли с бал 40,5 в ТУЕС със спец. компютърни мрежи (КМ)?

Мисля, че не. Но не се отказвай, до последното класиране всичко е възможно.

Честито на приетите!

# 151
Здравейте, на 209 място съм от общото класиране в ТУЕС. Тази година приемат 104 ученици, като общо 4 паралелки по 26 ученика - 1x КМ и 3x СП. Според вас ще ме приемат ли?
Нека да пишат хора, запознати по този въпрос, моля.

# 152
Здравейте, на 209 място съм от общото класиране в ТУЕС. Тази година приемат 104 ученици, като общо 4 паралелки по 26 ученика - 1x КМ и 3x СП. Според вас ще ме приемат ли?
Нека да пишат хора, запознати по този въпрос, моля.

Имай търпение и изчакай всички класирания. Миналата година имаше шесто класиране, така че... може и да имаш шанс. Зависи колко от сега приетите ще се запишат.

# 153
  • София
Миналата година всичко приключи на 3то класиране Simple Smile
По миналата може да е имало до шесто.

userrr, изчакай поне до следващото класиране, когато ще отпаднат всички приети на първо класиране в други, по-желани училища. Тогава ще видим.
Може и да те разочаровам малко, обаче ти тъй или иначе си нервен и няма да се успокоиш докато не се разбере вътре ли си Wink Тази година, за разлика от предишните, ще има 3 паралелки СП и само една КМ. Може и да не се откажат толкова ученици колкото миналите години, когато имаше 2СП и 2КМ и балът да не падне толкова много. Но все пак не се отчайвай - важното е да искаш да учиш мрежи или програмиране и да го правиш с желание. Тогава независимо къде ще учиш, ще вземеш максимума и ще завършиш много по-подготвен от учениците завършили най-доброто училище и учили без желание. т.е. не е толкова важно в кое училище ще учиш, важно е да учиш със страст и да "вземеш" всичко, което ти предлагат Simple Smile

Между другото май в Джон Атанасов сиското е безплатно...

# 154
Ок, за да бъдем точни миналата всичко е приключило на четвърто класиране

http://www.elsys-bg.org/notifications/end-ranking/

Но все едно, може би предишната да е имало и пето, и шесто.

# 155
Здравейте на всички пишещи в темата за ТУЕС.
Синът ми е приет на първо класиране СП с бал 44.802. Утре ще се записва и му предстои теста по английски, който дават на всички бъдещи осмокласници.
Не че е от голяма значение, но някой знае ли дали децата в трите класа СП се разпределят по бал или по ниво на владеене на английски /от няколко места чувам такива твърдения/.
Ако има и други майки на бъдещи осмокласници, ще се радвам да се запознаем/срещнем  Hug

# 156
  • София
Разпределят ги по нивото на владеене на английския. В класа на моя младеж (a клас) бяха преместили едно дете, определено за б клас. Хич не му беше лесно докато понавакса. Доколкото си спомням им даваха тест и да напишат кратко съчинение.

# 157
  • София
Е май приключихме  newsm78 newsm78 newsm78

# 158
  • София
Голямо приключване днес. Моичкият вися няколко часа, за да го оформят по някоя от схемотехниките. В четвъртък взимат бележниците и ваканцияяя...... Grinning Grinning Grinning

# 159
Мммда, голямо оформяне беше днес. Цяла година ги изпитват, накрая по цели дни не могат да ги оформят.

# 160
  • София
Просто не знам за какво висене и оформяне говорите. Сина ми още не се е прибрал?! Някак си на мен ми идва много това... Щях да го разбера, че даже и одобря, ако през цялото това време бяха ангажирани на макс. Плътно и смислено. Да, ама не!! Нямаше да го напиша, ако се случваше за първи път. Организацията е под всякаква критика в това училище, сори, ще ме прощавате.

# 161
  • София
Jord, това по какво е? Нас никога не са ни задържали до късно. Явно е нещо по вашата сфера Simple Smile Или сме извадили късмет?

Сега на ред - стажовете Simple Smile Дано се справят децата с първото им професионално предизвикателство  Hug

# 162
  • София
Здравейте на всички пишещи в темата за ТУЕС.
Синът ми е приет на първо класиране СП с бал 44.802. Утре ще се записва и му предстои теста по английски, който дават на всички бъдещи осмокласници.
Не че е от голяма значение, но някой знае ли дали децата в трите класа СП се разпределят по бал или по ниво на владеене на английски /от няколко места чувам такива твърдения/.
Ако има и други майки на бъдещи осмокласници, ще се радвам да се запознаем/срещнем  Hug

Днес и моят син се записа, няма тест по английски при записването, после щял да бъде общ тест за ниво.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 16:27 от надин

# 163
  • София
Добре дошли на новите попълнения  Hug Hug Hug

# 164
  • София
Добре дошли на новите попълнения  Hug Hug Hug

Благодаря - успешно да им е ученето на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт