Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 926
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Време за вчерашния отчет - 9 Ф в десния и 7 Ф в левия яйчник с размери от 14,2 до 16,2мм, лигавица 9,5мм, това е на 8 ден стимулация. Очаква се пункцията да е на 30 или на 1, ще разбера утре. А момичета пункцията болезнена ли е. Имах хистероскопия,  не усетих болка, тук как е положението за да се подговпсихически  Rolling Eyes Grinning

# 32
  • София/Стара Загора
Време за вчерашния отчет - 9 Ф в десния и 7 Ф в левия яйчник с размери от 14,2 до 16,2мм, лигавица 9,5мм, това е на 8 ден стимулация. Очаква се пункцията да е на 30 или на 1, ще разбера утре. А момичета пункцията болезнена ли е. Имах хистероскопия,  не усетих болка, тук как е положението за да се подговпсихически  Rolling Eyes Grinning

ССъщото като хистерото.....много добър резултат...дано всички се оплодят Hug

# 33

ССъщото като хистерото.....много добър резултат...дано всички се оплодят Hug

Дай Боже, добре ми действа препарата и ЛХ е 0,88. Стискайте палци, че нещо ме хваща притеснението, а не бива (това ми е първото ИКСИ)

# 34
Трансферът при мен се отлага. Друго за сега не ми се коментира. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 13:02 от Анонимен

# 35
  • София/Стара Загора
ех, герда, дано да е защото замразявате....когато имаш нужда да поговориш - насреща сме  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 36
Герда, в такъв момент, най-доброто е да се насладим на подкрепата на близките и да сме силни! Успеха се отлага, но не закъснява! Винаги всяко зло е за добро  Hug
 За мен инвитрото винаги е било много лесен и сигурен процес, до трансфера... но явно има процеси и преди това за които трябва да се молим и треперим!
1. качествени яйцеклетки и сперматозоиди
2. оплождане
3. перфектно делене и чак тогава успешен трансфер и още по успешна бременност
 Стъпките към успеха са доста  bouquet

Да не пропускаме и волята на лекарите да вземат всяка една от нас при сърце, защото много са претупани

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 14:10 от Mar Di Ka

# 37
  • София
Здравейте.
Записвам се в новата тема. Ние сме на ЕЦ, докато чакаме фонда, като целта е да замразим едно ембрионче на този цикъл  fingerscrossed
Успех на всички в и с предстоящи процедури  Hug.

# 38
Zazu късмет и успех. Flowers Four Leaf Clover . Имам спомен че и друг път сме били заедно. Дано ни е на късмет Praynig .Аз утре съм на преглед да видим как са порастнали или порастнало. Този път започнах с добри хормони и много се надявам на успех  Praynig

# 39
  • София
Успех и на теб   bouquet.

# 40
Аз останах с едно фоликулче 13-14мм. Другото изчезна  Sad. В Сряда пак на преглед. Дано да е там и това едничкото дето ми остана   Praynig

# 41
Аз останах с едно фоликулче 13-14мм. Другото изчезна  Sad. В Сряда пак на преглед. Дано да е там и това едничкото дето ми остана   Praynig
Стискам ти палци, да е там и това да е твоето бебче,  Praynig

# 42
aangel, стиснати палчета.
Аз съм с 4. Към края на седмицата ще разбера имам ли здравичко.
Вчера с мм ходихме на църква да се помолим за нашите ембриончета, дядо поп ни чете специална молитва за чадородие, която на мен ми подейства много успокоително. В неделя ходихме за това търсихме църква с името Света Неделя.

# 43
Здравейте,

да дам отчет и аз. Днес ми е 7ми ден и бях на преглед и изследвания. Имам общо 13 фоликула между 10 и 16 мм. Пункцията се очертава за петък засега. Хормоните са естрадиол - 1819, лх - 4,64, фсх - 31,44.
На първия ден от стимулацията лх-то беше 3 и нещо, което не ми харесва, че расте. Иначе от днес започвам цитротид. Питах за прогестерон, но ми каза, че сега не е важен. Лигавицата ми е 9,5.

# 44
Тия, много хубаво се движат нещата при теб, успех на пункцията.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт