Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 923
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!
Надявам се приемате нови попълнения. Днес ми е шести ден от стимулацията, първите дни бях на Фемара, а от вчера съм на Бемфола и Менопур. Втори опит ми е, но въпреки това съм притеснена.
Елислава , чудесна бройка, дано се оплодят всички и да имаш прекрасна бременност с ревлив финал.
Мерита, не се притеснявай всичко ще е наред.
На всички на които им предстои пункция им желая късмет!

# 556
Здравейте ! Някой да е правил ин витро с минимална стимулация ? Извинявам се ако вече е писано по тази тема  Rolling Eyes

# 557
  • Пловдив
Тук съм. Малко док ми се скара че не съм му звънала веднага, ама се успокоихме като видяхме фукитата. Днес в 16:00 ми биха последния цетотид и в 20:30 ще ми бият прегнила и вторник в 7:00 ме викат за пункция. При вас момичета как върви? Кога са ви пункциите и колко фукита има. Аз усещам боцкане в левия яйчник

# 558
Тук съм. Малко док ми се скара че не съм му звънала веднага, ама се успокоихме като видяхме фукитата. Днес в 16:00 ми биха последния цетотид и в 20:30 ще ми бият прегнила и вторник в 7:00 ме викат за пункция. При вас момичета как върви? Кога са ви пункциите и колко фукита има. Аз усещам боцкане в левия яйчник
Супер, знаех си че всичко е наред Wink

# 559
  • пазарджик
merita,успех дано всичко мине добре и да се похвалиш с добри резулатати Hug
 baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 560
  • Пловдив
 Hug Hug Hug тези 2 нощи ще са ми безсънни Embarassed

# 561
Merita успешна пункция  bouquet

Krassi14 добре дошла. Бърз успех ти желая.

Kiymet аз съм с минимална стимулация, защото и без друго вадя малко фоликули. Какво те интересува?

Аз искам да попитам в кои случаи се използва протокол с фемара? Само за полокистоза ли?

# 562
  • София/Севлиево
Момичета 11 оплодени яйцеклетки имам Simple Smile Сега в 11 ме викат в клиниката и ще ми обяснят какво и как предстои.Дано всичко да е наред.Стискам палци и при вас нещата да се развиват добре и скоро всички, които сме тук да поемем към отчетните за бременоост  Praynig

# 563
Здравейте и от мен!
Мерита и аз ще съм във вторник на пункция , но аз може да се каже ,че съм на спонтанен цикъл , защото пих само Аримидекс. Но да се надяваме , че ще извадим Я.
 Simple Smile

# 564
  • Пловдив
Елислава чудесна бройка, Всичко ще е наред
simonigracia и мен 7 без 15 ме викат ама ме е много страх да няма спукани фоликули

# 565
  • София
Браво, Елислава - отличник! Ще има много за замразяване, за братчета и сестрички  Wink
Успех  Hug

# 566
Merita  , не се притеснявай ,няма да са се спукали ,все пак нали затова е Прегнила.
 Защо в 7 без 15 - в 7:15 пише

# 567
  • София/Севлиево
Незнам колко съм отличник.Ще видим колко ще останат до петък и ще ги замразим.После ще правим ЕРА тест и след това ще се реши кога ще е връщането...Оказа че имам много високо ниво на един от хормоните,което означава че имам някакъв проблем с лигавицата,което пък може да доведе до проблем с имплантирането.Така че дано оцелеят повече за замразяване и после повече да се размразят...

# 568
Елислава, поздрави за 11 дребосъчета. Ние също ще правим ЕРА тест, доктора ми изписа Естрофем от 3-я ден. Вие кога ще го правите? Кой хормон ти е висок, прогестерона ли?

# 569
  • София/Севлиево
Ера тест на следващият цикъл,което ще е някъде към края на  ноември.Да, прогестерона ми е почти 7 ,което не било добре.Лекарства засега не ми е изписал,каза като ми дойде на преглед и тогава лекарства.От 11 до днес са оцелели 10,което е много добре, да видим колко ще станат бластоцити за замразяване.

Общи условия

Активация на акаунт