Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 862
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета! Днес започна моята първа стимулация с мерионал и фостимон. Понеже съм с Хашимото сутринта си пуснах контрола и сега видях че тсх е 4,9  Sad. Това ме притесни. Утре ще звънна на лекаря си, но искам да ви попитам някой имал ли е такъв проблем?

# 676
ТСХ е добре да се мери преди блокиращата инжекция.
Добре си направила, че си се свързала с ендокринолога си.

# 677
Привет момичета! Благодаря за стиснатите палци!Пункцията мина, сега остава да станат хубави ембриончета и живот и здраве да си ме хареса някое за девет месеца.
Freya_85, желая ти много късмет утре, както и на всички в процедури!

# 678
Краси, благодаря ти  Hug . Ти как се чувстваш?

# 679
Краси, благодаря ти  Hug . Ти как се чувстваш?

Добре съм, имам леки болки в яйчниците, но иначе съм супер.

# 680
  • Пловдив
Краси колко изкараха?

# 681
Здравейте!
Днес трябваше да си бия CETROTIDE-0,25mg. Е бих го, но без драма май няма да мине.
Разтворих го както трябва, но после при изтеглянето не можах да изтегля всичко и варнах сабрания разтвор от спринцовката в шишенцето. Разбира се появиха се мехурчета-оставих около половин час да се успокои разтвора, т.е. да се махнат мехурчетата-ама нищо не се получи-мехурчетата си стоят.
След това се стреснах, че едва ли трябва да се държи разтвора толкова дълго-сигурно ефекта от лекарството изчезва. Бих си го веднага-ама това веднага е половин час след като го разтворих.
Голяма глупост от моя страна-прецакала ли съм всичко???
Пак драма-пак стрес-нищо не е както трябва.
Какво мислите Дами-развалила ли съм всичко пак?

Все си казвам „да му имам акъла на Българина-ама втория“-че и аз съм така===

# 682
Мимс, след 9 сутринта си го брой за първи ден. Ако е след 16.00 тогава чак не се брои.

Засичам го от днес и утре ще се вместя в първият ден за преглед, преди стартиране на процедура.

Някоя от вас била ли е на Фемара и какъв е бил ефекта само с този медикамент?

Здравейте!
Днес трябваше да си бия CETROTIDE-0,25mg. Е бих го, но без драма май няма да мине.
Разтворих го както трябва, но после при изтеглянето не можах да изтегля всичко и варнах сабрания разтвор от спринцовката в шишенцето. Разбира се появиха се мехурчета-оставих около половин час да се успокои разтвора, т.е. да се махнат мехурчетата-ама нищо не се получи-мехурчетата си стоят.
След това се стреснах, че едва ли трябва да се държи разтвора толкова дълго-сигурно ефекта от лекарството изчезва. Бих си го веднага-ама това веднага е половин час след като го разтворих.

При мен винаги имаше мехурчета и никога не съм чакала да изчезнат

# 683
Здравейте!

Не мога да кажа дали си провалила нещата, защото все още не съм правила инвитро. Аз обаче, винаги съм ходила в клиниката за всяка една инжекцияч която е трябвало да ми се бие покрай инсеминациите. Не бих се наела да си ги слагам сама.

# 684
Момичета,каква фолиева киселина пиете,на коя фирма?
Какво си хапвате и кои храни избягвате  поне два месеца преди ин витро?(Забравих да питам док.,а не искам да звъння по тел.за нещо такова)

# 685
# 686
Момичета,каква фолиева киселина пиете,на коя фирма?
Какво си хапвате и кои храни избягвате  поне два месеца преди ин витро?(Забравих да питам док.,а не искам да звъння по тел.за нещо такова)

Аз пия неофолик. А за храната и на мен ще ми е интересно. Не съм получила инструкции, но аз спазвам следните неща:
Попринцип не пуша,
За последно на Нова година съм пила вино, а от тогава не съм близвала алкохол
Не пия кафе попринцип
Спряла съм черния и зеления чай и от скоро(заради сезона на настинките) пия по един чай , но не от смесени билки основно липа и маточина
Не пия газирано, нито сокове от кутии
Не ям кремвирши, салами, сурова риба
Избягвам люто и силни подправки
Старая се да ям мляко и млечни продукти, месо - пилешко, пуешко, понякога риба, плодове, зеленчуци, ананас, бобови култури, гъби и много ядки и семена. Също така хапвам мед, прополис, пия витамин Б комплекс и витамин ц.
Ако някой има препоръки от лекар ще ми е интересно да сподели

# 687
Мимс, аз бях този месец на Фемара -два фоликула,по един във всеки яйчник.

# 688
Queen bee, качествени ли бяха яйцеклетките с Фемара?

При мен стимулацията с Мерионал 225 сутрин и 225 вечер плюс Цитроцид не даде продуктивност никаква.

# 689
  • Пловдив
Здравейте!

Не си прецакала. Моята док. Последния път ми го разтвори сутринта тя и ми го даде готов за вечерта. Седял е така разтворен около 12 часа

Общи условия

Активация на акаунт