Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 863
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • пазарджик
Привет момичета   bouquet
Вчера мина и моята пункция-има си 12 яйцеклетки,днес чакам да се обадят да кажат колко са се оплодили и живот и здраве до няколко дни трансфер.Чувствам се добре имам тежест в яйчниците при сядане,ставане ,завъртане в леглото(мисля,че е нормално-все пак са ги боли вчера)Изписаха ми една чанта с хапчета-малко странно ми се видя,но било нормално-всички са за задържане и за лигавицата.

# 691
Дани, палчета за добри новини днес!
Мимс, не мога да ти кажа, изпуснахме ги на пункцията. Иначе вървяха еднакви и с добър размер. Четох, че някои момичета не реагират на фемара първия месец. Предпочитат я при ПКЯ или добър яйчников резерв, ама е индивидуално дали и как ще отговориш.
Фрея, късмет на пункцията!

# 692
Фрея, стискам ти палци.

# 693
  • София
Момичета,каква фолиева киселина пиете,на коя фирма?
Какво си хапвате и кои храни избягвате  поне два месеца преди ин витро?(Забравих да питам док.,а не искам да звъння по тел.за нещо такова)

Неофолик
Док никога не ме е ограничавал от нищо, но аз не съм много по пиенето, не пуша, а кафето го спрях като почнах противозачатъчните 1 месец преди стимулацията. Тука в темите прочетох, че някой момичета пият протеини и понеже имах останали по друг повод ги изпих. Наистина вредните храни ги избягвам по принцип, но не съм правила и някакъв здравословен режим. Даже ми стана съвестно, че малко пренебрегнах тази част с храненето, ама....

# 694
Благодаря ви,момичета.Успех желая на всички и само положителни тестове. Praynig

# 695
Благодаря ви  Hug

Имам си 17 качествени Я, сега да видим ММ какви ще ги свърши. Стискайте ни много палци!

# 696
Стискаме, всичко ще е наред!

# 697
# 698
  • пазарджик
Звъннаха от Селена-имаме 11 оплодени яйцеклетки,дано се развиват правилно  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
фрея късмет ! много стиснати палци от мен  baby_neutral
краси 14 вие колко яйцеклетки имате ?

# 699
krassi14, Freya, danitto стиснати палци и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всички имате супер бройка. Успешно оплождане.
titti2222 не се притеснявай не си прецакала нищо но и аз като теб се поникьосвах в началото от най малкото нещо.  Особенно ако ти е първата инжекция не е фатално. Утре ще имаш друга.

А по въпроса за Фемара и на мен ми е интересно ака има някой с намален резерв на Фемара newsm78. Само че на мен ми говориха за протокол с Фемара и Гонал или Фемара и Мерионал. Някакъв комбиниран протокол. Има ли някой с намален резерв да е правил подобен?

# 700
Привет и от мен Hug
Днес се обадиха и ни казаха, че са се оплодили 5 яйцеклетки. Щастлива съм и се моля да се развиват добре и да изгрее слънце вече и нашата улица.
По въпроса за Фемарата - аз бях първите 4 дни на Фемара, после включихме Бемфола и Менопур. Аз съм с намаляващ яйчников резерв и мисля, че даде добър резултат. Извадихме 10 яйцеклетки от тях 7 качествени.
Danitooo83, чудесна бройка!
Freya_85, супер ти е реколтата.Стискам палци да се оплодят всички.

# 701
  • София/Севлиево
Аз бях стимулирана с фемара ,когато ми правеха инсеминациите и всеки път само по 1 ф-л имах...
Момичета krassi14, Freya, danitto и от мен много успех

# 702
Аз съм първи ден на Фемара, може да ми включат Мерионал, но това ще го разберем в последствие. Обаче усещам страшно главоболие, което не минава от нищо, но ще се трае.
Много ми е развълнувано за всички, успеха да е с нас bouquet Heart Eyes

# 703
Мимс, първите два дни и аз бях така + още странични, но после мина. Успешна процедура както и на всички момичета!

# 704
  • София
krassi14, Freya, danitto стиснати палци и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всички имате супер бройка. Успешно оплождане.
titti2222 не се притеснявай не си прецакала нищо но и аз като теб се поникьосвах в началото от най малкото нещо.  Особенно ако ти е първата инжекция не е фатално. Утре ще имаш друга.

А по въпроса за Фемара и на мен ми е интересно ака има някой с намален резерв на Фемара newsm78. Само че на мен ми говориха за протокол с Фемара и Гонал или Фемара и Мерионал. Някакъв комбиниран протокол. Има ли някой с намален резерв да е правил подобен?

Аз. Правих от 2-6 ден Фемара - 2х1 и от 6-12 ден Мерионал - 2х 150 Е - резултат 4 фоликула, 1 яйцеклетка дегенеративна и неузряла. Опита приключи още на пункция, диагноза - изчерпан яйчников резерв.

Общи условия

Активация на акаунт