Пазаруване от Amazon - тема №46

• 80 489
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Starrydream, на това, което си показал, продавачът не е Амазон и, съответно, няма нужда да слагаш нищо повече, за да получиш безплатна доставка - при този продавач, тя си е такава. Peace

# 661
Моля някой ако попадне на интересна касичка ( да не е порцеланова само) да сподели линк.
И играчки Peppa Pig. Засега съм харесала ето тази http://www.amazon.de/BIG-57078-Playbig-Bloxx-Peppa/dp/B00M0LWPLY … VP7GNZJ5TCRRHA4PM

# 662
Количката Амфибия да е била скоро на промоция?

# 663
  • Майничка
Не май, но време й е  Laughing. 2013 е била в дневните сделки след 20 ноември, но 2014 - след 20 октомври /моторите/, после след 18 ноември - количките.

# 664
  • София
Starrydream, на това, което си показал, продавачът не е Амазон и, съответно, няма нужда да слагаш нищо повече, за да получиш безплатна доставка - при този продавач, тя си е такава. Peace
Т.е. за страната - безплатно.

# 665
  • Варна
Т. е., за Англия - безплатно. Досега не съм попадала на търговец в Амазон, който да доставя безплатно до България. Peace

# 666
  • София
Т. е., за Англия - безплатно. Досега не съм попадала на търговец в Амазон, който да доставя безплатно до България. Peace
Това имах предвид.

# 667
Здравейте,
поръчах една книжка в началото на октомври (края на септември) от amazon.de
Дадоха ми дата 15.10, но днес 2 седмици по-късно, няма никакви индикации да се получи.
Виждам, че съм сбъркала пощенския код с една цифра, за София става дума. В страницата имаше възможност да се даде немски номер за да пратят смс в случай на проблем, попълних го с номера на сестра ми, но нищо, никаква информация нямам какво се случва.

Може ли някой да ми каже в такъв случай какво може да се направи, не че сумата е голяма, но исках да си поръчам и по-скъпи неща. Благодаря ви предварително  bouquet

# 668
  • софия
Здравейте,
поръчах една книжка в началото на октомври (края на септември) от amazon.de
Дадоха ми дата 15.10, но днес 2 седмици по-късно, няма никакви индикации да се получи.
Виждам, че съм сбъркала пощенския код с една цифра, за София става дума. В страницата имаше възможност да се даде немски номер за да пратят смс в случай на проблем, попълних го с номера на сестра ми, но нищо, никаква информация нямам какво се случва.

Може ли някой да ми каже в такъв случай какво може да се направи, не че сумата е голяма, но исках да си поръчам и по-скъпи неща. Благодаря ви предварително  bouquet
Свържи се с хелп-а.

# 669
  • София
Момичета, Моля ви за малко помощ  Hug
Не съм пазарувала от амазон до преди малко. Виждам /поне от прочетеното от първата страница /,  че пазарувате предимно от английския и немския амазон. Аз поръчах от американския.  Ясно ми е, че най

Вече два пъти си поръчвам козметика от американския амазон, пратката ми я носят до вратата, също имам калкулирани мита и такси предварително, на митница не е отивала, пристигна като куриерска пратка от Белгия:
Item(s) Subtotal: $19.99
Shipping & Handling: $13.49
VIP Promo Applied: -$10.00
Total before tax: $23.48
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $6.70
Grand Total: $30.18

Благодаря ти  bouquet
А можеш ли да ми кажеш за колко време я получи?

# 670
  • София
Ally_t, още веднъж сърдечно благодаря за линка към разпродажбата на Desigual  bouquet Heart Eyes Hug
Получих си блузките, страхотни са всичките!
Преди малко пуснах още една поръчка, цените са невероятни!

# 671
  • гр. София
Аз също направих поръчка от линка на Ally_t - блузки Desigual, но още не са ми дръпнали пари от картата. Кога ще се случи това? Поръчах събота или по-рано..... newsm78

# 672
  • София
Leila, на мен предишната поръчка (6 блузи) я разделиха на три. Парите за първите две части ги дръпнаха същия ден, за третата - на следващия. Цялата поръчка беше пратена на следващия ден.
Сега не си виждам сумата в картовите авторизации дори и се чудя успях ли да платя или не...

# 673
  • гр. София
Завърших поръчката, но какво става.....не знам. Май не ми е писано да пазарувам от Амазон. Все нещо става........ Sad Как мога да разбера има ли някакво развитие по поръчаката ми? Довечера ще погледна в картата ми как стоят нещата, но нямам смс за дръпната сума.  Thinking

# 674
Трябва да получиш имейл от Амазон, че поръчката ти е приета, със срокове за доставка, изредени са продуктите, цени, ДДС, общо и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт