VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 525
Ох, леле, извинявам се за грешката Богомилова-Банкова и отивам да я поправя, но трудно се пише от кон.

# 526
  • Тра-ла-ла
Бай Брадър  Party

# 527
БАЙ БРАДЪР ДОВЕЧЕРА   Joy Joy

# 528
  • Вестерос
100% накъдрен  hahaha

# 529
Какъв е смисъла от защита като креснат две като Стела и Соня и нищо не се разбира?   33uu

# 530
  • София
Да я ожалиш Сашка, най неприятното било да си популярен в България.
Да бе да, ще и повярвам.
Ох не знам дали ще ме разберете, ма симпатична е тая Сашка. ВИнаги е била голяма скица
Че е скица, скица е, ама има нещо сбъркано в тая жена.

Срам ме е да си призная, но снайперистът ми е братовчед  Embarassed И в интерес на истината Сашка, въпреки музиката и стила си е страшно свястна!  Naughty

Намам в предвид музиката и стила и на обличане. Понякога ги върши едни...
Ти обаче си добре, на мен ми е роднина Виктория, кандидатка за Екс фактор. При нейното "изпълнение" Васко Василев падна под масата..... От смях

# 531
Абе, дипломиран педагог! Пише като петокласничка. Още в първото си изречение каза "макър".

# 532
  • София
Искам Руслана Попова за коментатор. Не искам ни Тоцка , ни Евгени/я или кварталният алкохолик Ласкин. Дразнят и са антипатични. Двете Женита ( Минчев и Калканджиева) по поведение ми приличан на хиените от "Цар Лъв"

# 533
ма тя е свещена простота тази Сашка. На такива хора не може човек да се сърди

# 534
  • through the wormhole
Ей, да му се не види, начи! Молитвите ми не бяха достатъчни да вкарат Сашка в къщата. Докараха я само до студиото. Sad

# 535
  • София
КИЧКА! newsm18 newsm18 newsm18 КИЧКА! newsm18 newsm18 newsm18КИЧКА! newsm18 newsm18  newsm18

# 536
# 537
Ей, да му се не види, начи! Молитвите ми не бяха достатъчни да вкарат Сашка в къщата. Докараха я само до студиото. Sad
Преди рекламите Ники каза "сметяйте левовете в марки" , стана ясно, че Сашка ще идва, макЪр  Laughing да се надявах да е вътре, а не коментатор.  Flutter

# 538
  • Варна
Ох, тая Стела не се трае Sick

# 539
  • София
ТФУ А Стела е малолетна!!!!!!!!!!!!!!
Гнусно!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт