VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 772
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Последният епизод, в смисъл от излъчените, аз така си го обяснявам. За Джино, забравих да добавя защо си е зарязал бизнеса и е влязъл в ББ. Според мен го е направил заради Джена, личи му, че е още влюбен в нея, не знам по какви причини са се разделили, уж тя предпочела кариерата пред брак с него, но той вероятно не се е отказал още от нея. Иначе наистина не виждам друга причина за участието му.
И аз подозирам, че с нея са го прилъгали да влезе, за разлика от останалите не виждам да е задрапал за внимание и слава.

И аз мисля ,че Джино все още има чувства към певицата
Може и заради това да е и влязъл - надявайки се отново да и привлече вниманието към себе си

И аз, така мисля. Не знам защо са се разделили, но четох някъде, че е било, скоро -преди, три-четири месеца! Моя, колежка каза, че около майските празници е била на някакво фолк-парти и е пяла Джена. Каза, че на ръката и имало страхотен,годежен, пръстен.Значи след м. май т.г го е върнала. И Преслава каза, в че много са се обичали.
Иначе, Джино ми изглежда свестен и възпитан.Снощи, Деян ме подразни, като му каза,че са го гледали родителите му. Той, Деян да не е сирак?Сигурно неговите родители, не са гледали до 15-16г.
Всеки родител се грижи за детето си до една определена възраст и се старае да му даде някаква основа и подкрепа.Много от децата на баровците, са пълни лекета.

# 2 626

Нали рядко влизам, сигурно ще задам повтарян въпрос, но как се разбра,че Джино е богат?Иначе Джино на вид ми е като гелосан циганин, но пък е добре възпитан и се държи добре.

Аз съм чела това за Джино.

# 2 627
  • София
Нали рядко влизам, сигурно ще задам повтарян въпрос, но как се разбра,че Джино е богат?Иначе Джино на вид ми е като гелосан циганин, но пък е добре възпитан и се държи добре.

Ники Кънчев твърди, че бащата на Джино е милионер.
Ааа така ли било? Изобщо не вярвам на Ники Кънчев, той ще се придържа към сценария...

# 2 628
Не съм видяла някое леке на баровец в БГ да работи на тези години...ако някой знае да каже. Това, че Джино е работил  е похвално  Peace И не е казал, че  е станал милионер благодарение на Макдоналдс. Наши БГ звезди отишли в Америка, също са работили какво ли не. Там просто трябва да работиш  Peace А той го е правил по собствено желание, въпреки парите на баща си

# 2 629
Честно казано не ме интересува нито Джино какъв е ,нито баща му
За сега момчето ми прави сравнително добро впечатление, да не кажа най добро от всички вътре в къщата
Дали е ВИП или не също не ме интересува защото то половината вътре са съмнителни ВИП-ове

# 2 630
  • София

Аз съм чела това за Джино.

Благодаря за информацията.  Hug

# 2 631
Аз пък се чудя защо непрекъснато ги бутат тия момичета и травестити във всяко предаване по тв? Нито ще станат по-умни, нито по-красиви, нито ние имаме какво да научим от тях...Та последно Катрин травестит ли е?  Mr. Green

# 2 632
  • BG
...Та последно Катрин травестит ли е?  Mr. Green
Не, дори се учудвам, че питате   Simple Smile

# 2 633
Аз пък се чудя защо непрекъснато ги бутат тия момичета и травестити във всяко предаване по тв? Нито ще станат по-умни, нито по-красиви, нито ние имаме какво да научим от тях...Та последно Катрин травестит ли е?  Mr. Green

И аз това попитах, но не получих отговор. От друга страна не виждам смисъл да търся някакъв смисъл(тавтология) в разговорите между участниците. Предаването е на принципа "хляб и зрелища".

# 2 634
...Та последно Катрин травестит ли е?  Mr. Green
Не, дори се учудвам, че питате   Simple Smile

Това беше коментирано между Моника, Светла и Ерни. Хората от техните среди били запознати с признаците за различаване на транссексуалните. Люси също каза, че е свикнал с такива хора(когато ги обсъждаха с Гъмов). По този повод Гъмов каза, че не е свикнал да общува с такива хора и не е ходил по техни сборища.

# 2 635
  • BG
По този повод Гъмов каза, че не е свикнал да общува с такива хора и не е ходил по техни сборища.
Доколкото помня имаше предвид средите на кифлите, манекенките, плеймейтките.

# 2 636
  • through the wormhole
Абе няма лошо, че родителите на Джино са богати и му купуват разни неща. Дете им е все пак. Няма лошо също така, че е решил да работи и да учи - това дори е похвално и не всеки може да се похвали със същото. Но голямата му грешка беше изцепката, че всичко е постигнал сам. Все едно събирал от закуски, купил си билет за щатите и е просперирал от нулата. Добре че накрая разбра какво имаха предвид останалите (или не съвсем Whistling) и кандиса на компромисен вариант - да, може и да не съм ви разбрал правилно, ма то е щото от дълго време съм живял там. Crazy

Колкото до кифлите, брадър без кифли не може! Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 13:59 от BlackHole

# 2 637
  • София
Интересно! Изплува, гаджето на Гъмов!Ако е вярно, разбира се!

http://www.vsekiden.com/181986

# 2 638
  • Варна
Интересно! Изплува, гаджето на Гъмов!Ако е вярно, разбира се!

http://www.vsekiden.com/181986

Е, ся... Нали Стефания Колева беше? Crossing Arms

Снощи в епизода на мисията с лодките, Гъмов беше в потничето на Моника, а тя в неговата риза. Whistling

# 2 639
  • through the wormhole
Гъмов стана като Боги: коя е, коя е - тази, или другата??? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт