VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 685
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 760
Има един виц

Скрит текст:
Един виц
Една дама отишла в съда с молба да си смени името
Съдията я пита защо .
Жената отвърла
– Господин съдия ,казвам се Кичка но хората и по точно мъжете ме подиграват и ме наричат П...ка .
Съдията я попитал „
– А как искате да се казвате
– Кутка -отговорила жената

Joy Страшен е  Joy
А за Георги Христов - да, наистина, не могат да му насмогнат на пиене, че и хонорар  Laughing
А за Криси се сетих нещо - Ритон я бъзнаха на тема готвене в живото, тя веднага спомена кекса Laughing , нали не я бивало да прави кекс на агент Тенев, та правела само секс hahaha .

# 2 761
  • through the wormhole
Криса ще се прояви. Даже се учудвам, че дават кадри с нея. Очаквах след 5 дена, щото нали все върви назад предаването. Whistling
Аз се зачудих дали няма и тя конфликт с някого и затова да са я поканили. newsm78
И аз така си мисля. Подозирам, че Здравко ще я захапе пръв. Mr. Green

Елора, има и филм. Sunglasses

# 2 762
Скрит текст:
Криса ще се прояви. Даже се учудвам, че дават кадри с нея. Очаквах след 5 дена, щото нали все върви назад предаването. Whistling
Аз се зачудих дали няма и тя конфликт с някого и затова да са я поканили. newsm78

Елора, има и филм. Sunglasses

Като нищо ще я захапе. Нещо май и се ядоса заради мисията. Кичето ще я замести Кристина.  Mr. Green

Филмът съм го гледала. Бива, но не чак толкова.
Ще ми се да направят филм по втората част. Тя е още по-хубава.

# 2 763

Точно за Трифидите  Heart Eyes

Нещо не ми дава мира хора. Нали винаги като излиза някой от къщата, отива при Гала. ББ каза, че  Катя, Киро и Анита напускат. Но защо още не са ги давали при Гала.
Даже някой тук пусна снимка на Цецо и Катя.
Сигурно ги е срам да ги разпитват  hahaha

Не е останало време тази седмица. Там бяха Джоджо, два дена му даваха интервюто, после Преса. предполагам, че идната седмица ще се изтупкат един по един. Ама Кирето определено искаше да се отърка у виповете  Laughing

Славито сега се е метнал да разказва вицове с Кица, снощи пак, ама беше тъп.

# 2 764
  • Телиш/Плевен
Нещо не ми дава мира хора. Нали винаги като излиза някой от къщата, отива при Гала. ББ каза, че  Катя, Киро и Анита напускат. Но защо още не са ги давали при Гала.
Даже някой тук пусна снимка на Цецо и Катя.
Сигурно ги е срам да ги разпитват  hahaha
hahaha Joy

Цецо и Катя цели фотосесии имат, то да беше една снимка. Laughing Разгледах обстойно аз оня ден, когато някой пусна линк към профила на Цецо. Донякъде беше изненада за мен, че са се "взели", Катя нали с Мариан (така ли се казваше? newsm78) щеше да продължи, а какво излезе. Mr. Green

О, със сигурност няма да я пропусне. Joy

# 2 765
Криси беше много неадекватна на гадната мисия с боята, да. Здравко се нервира, странно, такъв спокоен човек, толкова деликатен, пък да подскача за една мисия.

Аз съм разочарована от филма, Елора Sad А, да, и втората книга обичам Heart Eyes .

# 2 766

Цецо и Катя цели фотосесии имат, то да беше една снимка. Laughing Разгледах обстойно аз оня ден, когато някой пусна линк към профила на Цецо. Донякъде беше изненада за мен, че са се "взели", Катя нали с Мариан (така ли се казваше? newsm78) щеше да продължи, а какво излезе. Mr. Green

Кво, кво, Ката с Цецо ли?  Shocked Дай линк да ги видим.

# 2 767
  • ❌❌❌
За фамилните имена - Фредерик Жолио-Кюри приема Кюри-то от съпругата си, Ирен, познайте що Stuck Out Tongue

# 2 768
За фамилните имена - Фредерик Жолио-Кюри приема Кюри-то от съпругата си, Ирен, познайте що Stuck Out Tongue

много го извисихте нашето цигане, къде Жилио- Кюри, къде наш Гено  Laughing

# 2 769

много го извисихте нашето цигане, къде Жилио- Кюри, къде наш Гено  Laughing
Ами ти откъде знаеш, че не е взел името на жена си по същите съображение като Фредерик Жолио Кюри, а  Joy Ние нищо не знаем за него, може да е учен дори.

# 2 770
  • Телиш/Плевен

Ето:
Скрит текст:

А тук защо ми се струва, че виждам и Мишето на Анита? newsm78 Или някой, който убийствено много прилича на него. Shocked

# 2 771
Лаленце, този с Цецо и Боги си е Мишката на Анита.

# 2 772

Ето:
Скрит текст:

А тук защо ми се струва, че виждам и Мишето на Анита? newsm78 Или някой, който убийствено много прилича на него. Shocked

да бе, той е, те ги даваха и по телевизора  Mr. Green даже Тофи каза, че мацката е някаква наша съфорумка

# 2 773
  • Телиш/Плевен
Мерси за разяснението, почти сигурна бях. Laughing Ама така е, като съм изпуснала някоя и друга тема, в която сте го разисквали това. Blush

# 2 774
  • София
тъкмо са си лика-прилика.

Общи условия

Активация на акаунт