Завиждате ли на богатите?

• 70 761
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 495
Лелеееее! Каква мръсна еснафка съм - имам и БМВ и МерсЕдес. Пфу! Ши умръ!

И комшията има БМВ - моя възраст.
И още върви нали?
Праи му сметката ново -направо лети и не спира...

# 496
Цитат

Сега сериозно - до всички, които си мислите, че с пари бихте разрешили всичките си проблеми и болки - вие никога сте нямали истински проблеми и болки.
+1

# 497
Цитат

Сега сериозно - до всички, които си мислите, че с пари бихте разрешили всичките си проблеми и болки - вие никога сте нямали истински проблеми и болки.
+1

Благодаря за това мнение, безценно е !

# 498
  • Варна
Розетата са с цвят на лукова люспа или бледа сьомга най-много. Щом е било толкова наситено розово, надали е било истинско шампанско.

Някои са тъмнички, виж тук дали няма да си харесаш нещо?
Аз нямам претенции, на мен и Мое дайте  Laughing Hug
От снимката изглеждат така  Peace

Евреите, като мъдър народ. са казали: "Щом един проблем може да се разреши с пари, това не е проблем. Това са разходи" .

# 499
Сега ако ви кажа, че у нас има цял хладилен шкаф пълен с Тетанже, това значи ли, че съм богата? newsm78

Това означава, че ще правиш купон за приятелки  Sunglasses

О, да..))
ММ затова го поддържа шкафа винаги зареден..Wink

# 500
Олее, значи и мен са ме мотали на едно фирмено парти.
Имаше едно тъмно шампанско розе..  Сериозно, като малиново беше. Shocked
(е, хайде да е било мъничко по-светло от малиново, де, но не като сьомга)

# 501
  • Варна
Олее, значи и мен са ме мотали на едно фирмено парти.
Имаше едно тъмно шампанско розе..  Сериозно, като малиново беше. Shocked
Може да е било кава или просеко.
Ето това е розовият цвят на шампанското
Скрит текст:

# 502
  • София
Лелеееее! Каква мръсна еснафка съм - имам и БМВ и МерсЕдес. Пфу! Ши умръ!

И комшията има БМВ - моя възраст.
И още върви нали?
Праи му сметката ново -направо лети и не спира...
Сещам се за една любима книга, в която един от героите споменава, че в Харвард трябва да си татуират IQ-то на челото - така щяло да се спести време и излишни притеснения кой е по-по-най-гениален.

Та в тази връзка ми хрумна, че би било чудесно тук, вместо разни философски мисли и ''принцесата на мама е на 5 години, 3 месеца и 1 ден'', да си изредим в подписите кой каква кола кара, какво вино пие, колко пари изкарва миУото, къде се почива лято и зимъска, и прочие детайли от битието и житието ни.
Ще ни спести много, много, много спам.

# 503
Чек, може и да е било шампанско, но се съмнявам. Розетата са с цвят на лукова люспа или бледа сьомга най-много. Щом е било толкова наситено розово, надали е било истинско шампанско.

И аз така мисля и щях да казвам на Ли Лу, че не беше розе.  

Богиня,  как просеко с малинов цвят? Аз съм ходила да си купувам в една стара изба баш Конелиано и ми обясняваха, че е само бяло. Но знам ли ги, то там търговец до търговеца. Има и православна църква и малък манастир и монахините също правят просеко и продават.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 21:05 от Анонимен

# 504
На други партита мога да го допусна, но точно на този човек- абсурд да мота така.
Карай, де. Ще питам каква марка е, ако се сетя другия път. Мъжът ми казва, че било нещо руско, не знае обаче марката.

Добре, че се заприказвахме.
На колденото парти ще съм на четири очи. Ще им дам аз едни богати  Laughing

ПП Богиня, това второто го докарва до цвета, де.
На мен ми тъмнее, от таблета нещо ли?

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 21:09 от Ли Лу

# 505
  • Варна
Чек, е как да няма розово просеко? Може конкретно Конелиано да не произвежда, но ето ти първото попаднало в Гугъл.

Ли Лу, малиново за мен е това на цвят. Както и горното просеко.

Розова Кава

# 506
Ще трябва да ми донесеш лично,  Hug
Така по снимки се бъркам, а и нали е в името на науката.

За да не е спам: парите дават свобода и всеки иска да свободен, но не са причина за завист. Завистта може да бъде породена от съвсем дребнички неща, защото обикновено хората си я носят в себе си и е минимално свързана с второ лице. За щастие не съм се сблъсквала с нея от ученическите години.

# 507
Ами то се прави само от един сорт грозде, как се транформира в розово или червено?

# 508
Цитат

+1

Благодаря за това мнение, безценно е !

На това контрирах, че вие пък никога не сте били гладни.

# 509
Аз пък често съм принудена да пия Моет.  Сега не ми завиждайте,  защото въобще не обичам шампанско и бели вина. Само веднъж харесах едно с малинов цвят, което много ми хареса, но Богиня да каже възможно ли е въобще да е било шампанско, въпреки че японският шеф така твърдеше.

Защо говорите за пиене и Майорка, нали за богаташи ставаше въпрос?

Да не е било кир роял? Аз много го обичам! Шампанско със сироп от касис. Ммммм.сега ще ме пратите до лсбо-то за фраксине! Шампанското ще почака.

Общи условия

Активация на акаунт