Завиждате ли на богатите?

• 70 687
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 540
Аз като бедна еснафка отивам да се трудя.

Рано пиле, рано пее  Hug
И аз съм готова със закуските, какао, кафета... И след точно две минути и половина будя домочадието.

Единственото, което не мога да пия и въобще да помирисвам, е бира.
А, ако щете и марка за петстотин евро да ми дадете.

# 541
и аз не знам каква е тази мода на богаташи да се правят на изискани гурме енамсикви, но наистина го има това. и мен много ме дразни всичко свързано с демонстрации на плюскане и пиене, но какво да се прави. шефът ми постоянно организира разни дегустации на вино и уиски и мен простата плебейка никак не ме бива в тях.

Иначе, не че им завиждам, тъй като аз бедна не съм била никога, но бих искала неродените ми децата да имат всички шансове на света и малко се тревожа как ще ги избутам в това класово общество. Аз за Бъгария винаги съм си била много добре, но за Швейцария съм плебейчица. Приятелят ми и той не е особен богаташ, но поне е с образование и много умен. Като знам какви са нагли и лигави децата на моя шеф, се притеснвам някакви такива кретенчета да не им се правят на интересни.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 12:14 от OX'AMAH

# 542
Ти нали беше в Германия, Ох Аман? сега пък Швейцария.
Тю, всички освен мен сте яли омари значи. И Кристина 1980 не е яла. И разни шампански сте пили, дето 90% от тях не съм ги чувал.

Единственото, което не мога да пия и въобще да помирисвам, е бира.
А, ако щете и марка за петстотин евро да ми дадете.
Тихо да не те чуе Герри:) като истинска германофилка тя много държи на бирата Joy

Ако ще я правим отчетна темата, аз пия вино от близкия магазин, или Катаржина от 9,40 /а беше по-евтино, но го вдихнага гадовете/, или Cycle, пак е българско, от 8,60. Омари никога не съм ял и мисля, че при цена 80 кинта за килограм не бих си купил. Последните месеци си купувах френски вина, ама да не си мислите, че са били кой знае колко скъпи - просто в Лидл до нас имаше, цените бяха от 12 до към 18лв бутилката, такива си купувах. Много хубави бяха, та сигурно наистина са били френски. Триста долара за шампанско не ми е изпила чавка акъла, че да дам, пък нищо, че е Дом Периньон.

# 543
Не мога да не забележа, че тук се говори главно за един много женствен вид богатство и заможност.

Мъже биха си говорили за коли, да, но и за влияние, както и за това какво са купили за други хора. Мъж би се хвалил, че е гъзар, щото има пет деца- жените се хвалят, че са уцелили джакпота, щото нямат...

При жените не знам защо всичко гравитира само около личното хедонистично удоволствие.

Мецане, 300 долара за шампанско се дават, ако с него ще спечелиш 300 000. Иначе е глупост.

Омари и аз не съм яла, не смея и да опитам, всяко рачесто животно ми предизвиква ужасни симптоми. Ама айде, мога да се разпиша с миди Сен Жак. Изобщо, откъм водните хайванчета съм приключенец- в Токио ми направиха суши с пипала отгоре, после реших да се подмажа на местните и си изядох суровата риба тон като пич...та откъм извратени снобски вкусове покривам базовите изисквания за гъзария.

# 544
 Изчакайте ме, от мен хубаво телешко и бърбан, ако искате пресни кралски скариди свирнете и тях ще взема да умириша на шефа фирмения самолет.  Twisted Evil

п.п пипала, риба тон и японска бира много обичам.

# 545

Омари и аз не съм яла, не смея и да опитам, всяко рачесто животно ми предизвиква ужасни симптоми.  
Омар не съм яла, а и не ям, защото знам че в луксозните ресторанти ги готвят докато са живи и те се опитват в ужас да избягат от врялата вода.

Предпочитам свинската пържола. Прасето поне не го пекат живо...

Гледах на един гъзарски рожден ден как се ядат  живи мърдащи морски охлюви с лимонов сок и реших, че не ми допадат такива работи. Предпочитам да не ми шава храната в чинията, а и не ми и изглеждаше чак толкова вкусно.

# 546
никога не съм пробвала омар, дали мога да си го сготвя сама, като преди това си го закупя от Метро? Ама нямам прибори. Нещо ме хвърлихте в размисъл с тоя омар.
Питиета, не ме привличат, обаче нов вид храна бих пробвала.
Иначе и на мен ми е странно богати хора, пък се хвалят какво яли и пили. Все едно сомалийци слушам.
Бих се радвала на рецепта за приготвяне на омар.

Вари се жив. Ако не те притеснява, действай! Аз не бих могла! Купувам го готов, сварен от магазина.

# 547
Не мога да не забележа, че тук се говори главно за един много женствен вид богатство и заможност.

Мъже биха си говорили за коли, да, но и за влияние, както и за това какво са купили за други хора. Мъж би се хвалил, че е гъзар, щото има пет деца- жените се хвалят, че са уцелили джакпота, щото нямат...

При жените не знам защо всичко гравитира само около личното хедонистично удоволствие.

Мецане, 300 долара за шампанско се дават, ако с него ще спечелиш 300 000. Иначе е глупост.

Омари и аз не съм яла, не смея и да опитам, всяко рачесто животно ми предизвиква ужасни симптоми. Ама айде, мога да се разпиша с миди Сен Жак. Изобщо, откъм водните хайванчета съм приключенец- в Токио ми направиха суши с пипала отгоре, после реших да се подмажа на местните и си изядох суровата риба тон като пич...та откъм извратени снобски вкусове покривам базовите изисквания за гъзария.

Ох, пак май някой те ядоса. Joy

Не само при жени, хедонизмът е присъщ на целият човешки род.

# 548

Що... Щото жените не правят големите пари, а ги харчат. И то не своите пари, а тези на Милото.

# 549
"Не само при жени, хедонизмът е присъщ на целият човешки род."

Да, но измеренията са различни. Рядко някой ще уважава мъж за това, че никога не си е давал зор. Бърти Устър е карикатура, не герой...

# 550
Не им завиждам...без това освен вода и кафе не пия нещо др. Виж омари и подобни си хапвам доста често...то тук ги има под път и над път.

# 551
Мога ли да си взема чантата от крокодилска кожа и да се присъединя Simple Smile.

# 552
Мога ли да си взема чантата от крокодилска кожа и да се присъединя Simple Smile.
Аз пък съм яла крокодил.

# 553
"Не само при жени, хедонизмът е присъщ на целият човешки род."

Да, но измеренията са различни. Рядко някой ще уважава мъж за това, че никога не си е давал зор. Бърти Устър е карикатура, не герой...

ООо моля ти се, сега има една категория мъже, които се хвалят как си хванали богато гадже, ч*ли я, а оная всичко плащала и ги гледала право в очите. Времената се менят, пантарей, нали знаеш?  Laughing

# 554
Тия мъже все още едва ли ще се радват на уважение, не и сред истинска мъжка компания.

Виж една жена винаги може да се изфука на други жени колко е гледана и глезена- защото в крайна сметка това е най-доброто женско постижение, някой да ти свие луксозно гнездо. То си е нещо като сертификат за качество, колкото и да казваме, че гроздето е кисело, не е лесно да си "трофейна жена" и да привлечеш такъв вид грижа.

Общи условия

Активация на акаунт