Въобразявам ли си?

• 18 699
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Аз си обръщам внимание,той ме ревнува постоянно,така че няма какво да променям.И да имах ,чесно казано ,не бих променила себе си,заради нечия грешка.Ако един мъж иска ,ще намери причина.Ако оък жената се поддържа и излиза,тогава пък някой казват,че не им обръщала внимание,променила се и т.н.

# 91
misunderstood, има ли развитие? Ако да, искрено се надявам да е положително.

# 92
Познавам мъжа си ,удрям го на съвест,мисля ,че има ефект.Не съм вдигала скандали.Имам колега ,от който той ме ревнува.Попитах как ще се почувства,ако въпросният ме търси в късните часове,говорих му за детето ,попитах го ако семейството му знае дали биха приели ,че всичко е нормално.Изглежда,че разбра.

# 93
Познавам мъжа си ,удрям го на съвест,мисля ,че има ефект.Не съм вдигала скандали.Имам колега ,от който той ме ревнува.Попитах как ще се почувства,ако въпросният ме търси в късните часове,говорих му за детето ,попитах го ако семейството му знае дали биха приели ,че всичко е нормално.Изглежда,че разбра.

Дано всичко е наред при вас. Имай предвид, че това "изглежда, че разбра", може просто да е началото на добро прикриване от негова страна и пак да е същото. Дано не е, разбира се, само казвам да имаш предвид и това.

# 94
Благодаря ви!Имам впредвид това,никога не се знае.Той ме познава и знае,че не съм човек,който ще стои заради детето.Предупреден е.Няма да ровя повече,ако има нещо,ще разбера.Някой беше написал,че има проблем с поставянето на граници.Абсолютно е така.Той не вижда никога умисъл в действията на хората.Нещата са или черни или бели.Той казва ,аз исках само да си поговорим и може да ви е смешно,но му вярвам.Опитвам се обаче да му обясня,че 19годишните,не си говорят просто и то в късните часове.
 Не ме разбирайте погрешно,не го благотворя,но мъже като него не се намират под път и над път.Мъж,който играе с детето си и покрай него с половината детска площадка.Работата ми е такава,че за момента главно той гледа детето и не му тежи.Дано да е разбрал!

# 95
Има много изобретателни 19-годишни.  Сигурна съм, че посред нощ е трябвало много спешно да поговори и то с него, защото само той може да я разбере.

# 96
  • София
Ами "нашата" 19-годишна в бившия ми брак с бившия ми мъж, се беше вкопчила брутално в него, защото родителите й я тормозеха (включително и физически, с побоища и всичко...). Та кой знае и с това девойче какво се случва - всеки случай, безкрайно нездраво е на тази възраст да се занимаваш с чичаци.

# 97
Има много изобретателни 19-годишни.  Сигурна съм, че посред нощ е трябвало много спешно да поговори и то с него, защото само той може да я разбере.

О, да....то да им каже нещо или да им сподели някой по зрял мъж и те такива филми си вкарват в главичките, че са способни да разрушат връзка, щото си режисират в незрелите мозъци какво ли не..... От опит го казвам....

# 98
ай ся, 19 годишните виновни
момъкът, ако не ще да го занимава малко моменце, ще си изключи телефона и готово
а на другия ден ще й обясни от къде изгрява слънцето и въпросът ще се приключи
+ няма да се прави на разсеян пред жена си

# 99
Той казва ,аз исках само да си поговорим...

За какво си говори с 19-годишната? За атомна физика сигурно.  Laughing
А, извинявам се, нощем си говорят за астрономия.  Peace

# 100
Кой знае какъв театър е разиграла.

# 101
Тя или той? Дотук сме свидетели на неговия театър, от страна на 19-годишната може да няма никакъв.

# 102
Ама той ли е звънял?

# 103
Може и да е звънял, но със сигурност е вдигал.  Laughing
Ако не искаше да говори, нямаше да вдига или щеше да си изключи телефона, нали? Не да се крие...

# 104
Ама, Сийке, тя е имала нужда от него. Как да откаже на бедното девойче.  Тя не е искала флирт, просто подкрепа от един възрастен сериозен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт