Въобразявам ли си?

• 18 700
  • 167
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Чета темата и ми става тъжно. Как и защо ние, интелигентни жени допускаме някой да ни разиграва? ...... да се унижаваме с разговори ,при които ни обясняват , че сме луди?
И аз тези дни се чувствам така и ми е много тъжно... Любимият, който никога преди не би се държал така и не се е държал, сега на морето ме изненада много "приятно" - пред мен оглеждаше жените без горнище и дори ги снимаше с фотоапарата, при условие, че му казах, че не ми е приятно и да не го прави  Shocked (Да уточня, че аз не съм му давала поводи за ревност и отношенията ни според мен си бяха ОК и изведнъж... А жените не бяха изобщо красиви или надарени, съвсем съвсем, ама съвсем обикновени). И сега 2 вечери говорим по темата и той ми обяснява, че нищо не бил направил и нямало за какво да се сърдя и да се чувствам наранена и едва ли не аз съм си виновна, че съм се впрегнала за нещо невинно.  #Cussing out  И каза нещо, което не разбрах и все още не разбирам: че той тези неща не ги правел зад гърба ми, ами го бил направил пред мен, за да видя, че няма нищо, за което да се притеснявам  newsm78 .  Е не знам какво става, ама не е нормално според мен, и накрая - аз виновна ...  Cry #Cussing out

# 61
Мъжете се възбуждат от такива съвсем обикновени жени много повече отколкото от моделите в списанията със силикона и фотошопа.  Peace

# 62
Скрит текст:
Чета темата и ми става тъжно. Как и защо ние, интелигентни жени допускаме някой да ни разиграва? ...... да се унижаваме с разговори ,при които ни обясняват , че сме луди?
И аз тези дни се чувствам така и ми е много тъжно... Любимият, който никога преди не би се държал така и не се е държал, сега на морето ме изненада много "приятно" - пред мен оглеждаше жените без горнище и дори ги снимаше с фотоапарата, при условие, че му казах, че не ми е приятно и да не го прави  Shocked (Да уточня, че аз не съм му давала поводи за ревност и отношенията ни според мен си бяха ОК и изведнъж... А жените не бяха изобщо красиви или надарени, съвсем съвсем, ама съвсем обикновени). И сега 2 вечери говорим по темата и той ми обяснява, че нищо не бил направил и нямало за какво да се сърдя и да се чувствам наранена и едва ли не аз съм си виновна, че съм се впрегнала за нещо невинно.  #Cussing out  И каза нещо, което не разбрах и все още не разбирам: че той тези неща не ги правел зад гърба ми, ами го бил направил пред мен, за да видя, че няма нищо, за което да се притеснявам  newsm78 .  Е не знам какво става, ама не е нормално според мен, и накрая - аз виновна ...  Cry #Cussing out
Определено не е нормално да чупи шия след голи мадами, когато жена му стои до него.
Не че зад гърба ти е за предпочитане, но пък толкова да не му пука за чувствата ти....
Понеже си падам малко ревнива и определено мен ме дразнят заглеждания и т.н. (макар че мъжът ми се опитва да го прави дискретно, когато изобщо го прави...   Laughing  ами, има кифли, след които и аз се обръщам-а не си падам по жени, а какво остава за мъж....той си мисли, че не го виждам  Mr. Green )та:винаги съм си мислила, че ако попадна в подобна ситуация няма да си тровя нервите, а просто ще си сложа голи мъже в телефона, на лаптопа, на календари в спалнята....да видим колко ще му е кеф да му сравняват "пакета" и телосложението....   Mr. Green
Доколкото съм опознала мъжете, бързо-бързо ще му мине мерака по чуждите голи цици.

# 63
  • Be realistic - plan for a miracle.
Проблемът е ,че той не разбира какво  и е нередното на ситуацията.

Напротив, много добре разбира, но иска ТИ да мислиш, че не разбира Wink Когато държанието е "Ама какво толкова е станало? Ти не си добре." това е най-добрата защита. Защото ти наистина евентуално ще започнеш да мислиш в един момент... "Абе какво толкова? Аз май наистина преувеличавам..." И това е най-доброто за него в случая. И това, което се опитва да постигне.

# 64
О, да, две седмици ми казваше как съм луда, нямало нищо, въобразявала съм си...
После една вечер го питах как е Деси, и на следващия ден започна да се изнася.  Mr. Green

# 65
Скрит текст:
И аз тези дни се чувствам така и ми е много тъжно... Любимият, който никога преди не би се държал така и не се е държал, сега на морето ме изненада много "приятно" - пред мен оглеждаше жените без горнище и дори ги снимаше с фотоапарата, при условие, че му казах, че не ми е приятно и да не го прави  Shocked (Да уточня, че аз не съм му давала поводи за ревност и отношенията ни според мен си бяха ОК и изведнъж... А жените не бяха изобщо красиви или надарени, съвсем съвсем, ама съвсем обикновени). И сега 2 вечери говорим по темата и той ми обяснява, че нищо не бил направил и нямало за какво да се сърдя и да се чувствам наранена и едва ли не аз съм си виновна, че съм се впрегнала за нещо невинно.  #Cussing out  И каза нещо, което не разбрах и все още не разбирам: че той тези неща не ги правел зад гърба ми, ами го бил направил пред мен, за да видя, че няма нищо, за което да се притеснявам  newsm78 .  Е не знам какво става, ама не е нормално според мен, и накрая - аз виновна ...  Cry #Cussing out
Определено не е нормално да чупи шия след голи мадами, когато жена му стои до него.
Не че зад гърба ти е за предпочитане, но пък толкова да не му пука за чувствата ти....

За мен пък е съвсем нормално да гледаме и коментираме хора, които са на обществено място (и мъже, и жени). И не виждам връзка с темата, не намирам за нормални подобни приятелства.

В най-добрия случай наистина е преписвал машинално и е стигнал донякъде. Дано.
Лесно може да се разбере като се погледне разпечатката. Няма нищо лошо да я изискаш и видиш, трябва да си наясно с положението, защото все пак това е твоя живот.

Скрит текст:
Никога няма да забравя как си изкарах акъла като намерих една карта за телефон в чантата на мъжа ми и то съвсем скоро след като четох тук как един убавец си имал резервна карта за любовницата  Twisted Evil Естествено не повярвах, че му е от закрит номер и я носи, защото не е успял да прехвърли автоматично всички служебни номера, а го мързи да ги мята един по един. Взех я при мен и му поисках ПУК кода (обърках кода и я блокирах  Mr. Green). Даде ми го, отворих я и наистина се оказа неактивната, отдавна закрита. Но човек винаги трябва да си има едно наум. Хич не ме беше срам да поискам доказателство.

# 66
Скрит текст:
И аз тези дни се чувствам така и ми е много тъжно... Любимият, който никога преди не би се държал така и не се е държал, сега на морето ме изненада много "приятно" - пред мен оглеждаше жените без горнище и дори ги снимаше с фотоапарата, при условие, че му казах, че не ми е приятно и да не го прави  Shocked (Да уточня, че аз не съм му давала поводи за ревност и отношенията ни според мен си бяха ОК и изведнъж... А жените не бяха изобщо красиви или надарени, съвсем съвсем, ама съвсем обикновени). И сега 2 вечери говорим по темата и той ми обяснява, че нищо не бил направил и нямало за какво да се сърдя и да се чувствам наранена и едва ли не аз съм си виновна, че съм се впрегнала за нещо невинно.  #Cussing out  И каза нещо, което не разбрах и все още не разбирам: че той тези неща не ги правел зад гърба ми, ами го бил направил пред мен, за да видя, че няма нищо, за което да се притеснявам  newsm78 .  Е не знам какво става, ама не е нормално според мен, и накрая - аз виновна ...  Cry #Cussing out

За мен пък е съвсем нормално да гледаме и коментираме хора, които са на обществено място (и мъже, и жени).
За теб е съвсем нормално мъжът ти на плажа, докато се печете, да точи врат след "монокините" и да ги снима с телефона си, за да си им се наслаждава после в усамотение?Сериозно ли нямаш против както да го прави, така и да го прави пред теб?    Thinking

# 67
Това със снимането на голи жени по плажа е много селяндурско поведение. Rolling Eyes Пък и пред половинката... Цепи мрака. Confused

# 68
Снимането не е нормално, дори не е законно. Не само на голи хора, а на каквито и да е.
За другото да, дори ако не е забелязал някоя му я показвам. Нали затова се е съблекла жената, да я гледат Simple Smile Както и той на мен мъже. Деца, бебета, които са сладки също. Не го свързвам с нищо повече от гледане.
Какво като огледам един мъж? Това съвсем не значи, че искам нещо от него.

# 69
  • София
За теб е съвсем нормално мъжът ти на плажа, докато се печете, да точи врат след "монокините" и да ги снима с телефона си, за да си им се наслаждава после в усамотение?Сериозно ли нямаш против както да го прави, така и да го прави пред теб?    Thinking
Нека те питам- ти как беше облечена в тези моменти, в които той точеше лиги и снимаше мацките?
Ако си била като тях, бас ловя, че нямаше да му мине през ум да зяпа,а щеше да следи дали теб няма някой да снима.
Вместо да му обясняваш колко ти е неприятно, че те му правят впечатление, да беше свалила горнището и да беше застанала за снимка, та да му видиш шашнатата физиономия!
Със забрани нищо не се постига, трябва и акъл, и да помним, че мъжете са просто и първосигнално устроени, колкото и да не искаме да приемем.

# 70
И на клоуни ли да заприличаме, щот мъжете са много особени  Twisted Evil

# 71
Не виждам връзка с това как тя е била облечена. Вероятно защото съдя по себе си. Харесвам мъжа си, хубаво си е облечен и поддържан, нямам мераци към други мъже, но намирам за нормално да гледам ги свободно (както и жени, както и деца).

# 72
  • София
И на клоуни ли да заприличаме, щот мъжете са много особени  Twisted Evil
Умната жена бие с неговите камъни по неговата глава, защото той само така може да разбере за какво иде реч.
Ако се правиш на надзирателка, ще изгубиш и егото му ще расте с всяка твоя проява на ревност и морализъм.
В една тема, една съфорумка беше написала, че като дава мъжа си това, от което има нужда, няма притеснения за верността му, а и получава от него повече уважение и любов.
Никоя жена не е спечелила битката с мъжката природа.
И обратното е вярно, но в случая не е важно- важно е как на нас да ни е добре и как мъжете да ни слушат, без да осъзнават че ние ги направляваме.

# 73
Ами аз все пак имам опит с кръшкане и развод...Та клишето - купи си нови дрешки, почни да спортуваш и да видиш как ще дотърчи на колене да те моли да си пак с него - определено не работят, а и по-добре! Благодаря аз за такъв мъж, дето е като сврака пред нещо блестящо. Един мъж преди всичко трябва да те уважава.
А ако някой е решил да изневерява, ще го направи дори и със съпруга, която му дава всичко.

Не мисля, че е редно някоя жена да си жертва живота в угода на един мъж и тайничко да се моли това да му е достатъчно и да не я зареже. Извинете, но каква личност е това?

# 74
  • София
Няма как единствените два варианта да са или да се правиш на надзирателка или да сваляш горнището все пак  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт