Съвет за име на момиченце....

• 21 396
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • Най-красивата страна
Славея ми хареса,Ана София също.
Мадлен
Милана
Милада
Савелия
Самуела
Елиана- гр.-слънце
Мелина-гр.-мед
Катерина,Елеонора, са много хубави класически имена.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 06:18 от veni35

# 256
Гертруда или Брунхилда предлагам аз.  Mr. Green

# 257
Естел Бързоход, предложенията ти са страхотни. Модерни, сложни, извъртяни, т.е. това, което търси авторката  Joy

# 258
А аз се сетих за Гретел. Как ти звучи мила Естел?

# 259
Лаудер с тере... Joy

# 260
Апропо и Естел е красиво име. И Калия, и Далия. Май се спрях на трите най - подхдящи според мен - Алина, Ана София, или Йоана. От тези ще се избира май. Благодаря на всички, които участваха в моята тема. Благодаря!!!! bouquet

# 261
И трите са ОК.

Аз съм за Алина  Peace

# 262
Алина или София  Heart Eyes

# 263
  • До морето
Апропо и Естел е красиво име. И Калия, и Далия. Май се спрях на трите най - подхдящи според мен - Алина, Ана София, или Йоана. От тези ще се избира май. Благодаря на всички, които участваха в моята тема. Благодаря!!!! bouquet

Е, нали таткото вече има син Йоан?!?! Децата му Йоан и Йоана ли ще се казват?
От всички предложени няй ми харесват Аника и Клементина

# 264
  • София
Къде пише подобно нещо.
Сам в първия пост е написала " Йоана също отпада, защото произлиза от името на майка му, която също е починала отдавна", но явно вече не  пречка.

# 265
  • До морето
Благодаря много за идеите. И на двамата ни допада Ѝоана,но.... той има детенце от друга жена, което се казва Йоан. Ще е много странно да го кръстим Йоана.

Още на втора страница

# 266
  • София
Явно съм недоскив, хем гледах и търсех.... в такъв случай не бих си го и помисляла дори като вариант това име Wink

# 267
А аз съм гадничка Скорпионка по природа и си го мисля като вариант да са Йоана и Йоан. Ама само за това, де. Иначе съм мила и добра. Ама вие нещо спряхте с идеите. А февруари иде. Може ли пак да се активизираме, моля!!!!!

# 268
TODICHKA11
Ама ти сериозно ли би я кръстила Йоана..., в предвид,че от предишен брак има син Йоан... Shocked Shocked Shocked Това си изглежда направо като заяждане с бившата му жена... А втората причина,да не я кръстиш така,най-малкото,че ще е кръстена на умрял човек - това не е хубаво...
Кръсти я Ана и да се свършва драмата... Mr. Green

# 269
И аз знам, че не е хубаво да се кръщава на човек, който е починал.

Общи условия

Активация на акаунт