Есен хубава настана и ритници радват ЯНУАРСКА мама – Тема 8

• 28 472
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • USA
Здравейте,
не съм се включвала отдавна,но ви следя редовно и тук и в ФБ макар и да не коментирам често.
имената Даличя и Лазар много ми харесват Peace
Ние за сега сме се спряли на Теа за малката ще  е на майка ми Татяна,а какта ни е Ванеса.
Аз много искам да са международни имена.Не живеем в БГ и не искам децата да имат проблеми като с нашите имена,които ги изговарят как ли не.но в същото време искам и в Българиа да са познати имената.
Аз вече съм плюс 11 кг и доста почна да ми тежи,а има още 3 месецаАма само всичко да е наред с малката
За коремчетата Heart Eyes

# 706
Здравейте !
Имената.......това ни е "болна" тема. Живеем в чужбина и тук хич,ама хич не си правят труда да произнесят името правилно Sad  . Синът ни е Максим ( държахме да се произнася еднакво и тук,и в БГ, да се "вързва" с бащино и фамилно име). Сега чакаме девойка ( колкото и да не ми се вярва) иииииии си нямаме име . Отново искаме да се произнася еднакво и в странство ,и в БГ, и някакси да си " отиват " с името на баткото ( Максим) , да не е с букви Д и К,да има поне маааалко Бг звучене. Мами в странство ( а и не само в странство ) - помагайте , моля!

# 707
И при нас беше голямо чудене за името, ако беше момиче щеше да е Габриела, но са момче се оказа по-трудно. След като се чудихме между Борис и Владимир, в крайна сметка се спряхме на Теодор (поне за сега) - не че има нещо общо с другите две  #Crazy

# 708
Добро утроооо! bouquet

Леле с тоя волейбол в събота се побъркахме с ММ направо Mr. Green Той псува, аз се нервя, беба и тя отрази с недоволство обстоятелствата Grinning Уж не съм по тия неща ама..

Ние сме избрали Вероника от доста време (и то от раз! Предложих - ММ директно каза "Това ще е" и повече не сме обсъждали) и някак си друго не ми харесва. Свикнах си, че ще е с това име и толкова.
 Някъде бях чела (не съм сигурна, може и тук в темата), че в някои болници искат и мъжко и женско име Shocked Та сега се чудим за всеки случай ако ни поискат мъжко какво да е или пък ако вземе да ни изненада с пола в последния момент Grinning Иска ни се да е с М, да е кратко и да не е Мартин (харесвам името, но напоследък много често се среща) и така сега мислим име за мъж.

Днес съм на фризьор и мисля да направя голяма промяна, само че не съм решила каква и накрая ще си тръгна със същата прическа Mr. Green

Хубав ден, момичета!

# 709
И аз се точа за голяма промяна на косата следващата седмица, но не знам дали ще стане.  Mr. Green То мързела е голямо нещо.

# 710
Е аз ходих и както винаги ще си преправям сама косата Mr. Green Чудя се защо изобщо ходя на фризьор като после пак си кълцам тук-там, за да ми хареса.  Crossing Arms Криво ми стана!

Поне на връщане взех няколко неща за бебка и си пооправих настроението Simple Smile

# 711
Happy days  Моята дъщеря се казва Далия. Имам руска книга с характеристиката на това име . Кръстихме я така въпреки нещата които са писани Mr. Green

# 712
Ами хубаво е името Simple Smile

А какви неща са писани, които не са окей? Аз намирам няколко произхода на това име....

# 713
Хепи)) всичко е Ок. Всяка черта от характер може да има плюсове и минуси. така че, самият човек може да си прецени дали нещото му пречи или помага  Mr. Green

Ще се опитам да преведа колкото мога
1. Възбудимост - подтиска всички други качества. Изглеждат като кълбо от нерви
2. Скоростта на реакция - може ли да се съди за характер на атомна бомба Mr. Green с нея или ще се взривиш или ще оцелееш
3. Работа за тях е  бойно поле, където може да се излиза извън рамки. Не обичат регламентирана работа...
4.Много развита интуиция, даже могат да поставят мед. диагноза  и да дават психологическа оценка
5. прекалена възбудимост често ги лишава от здрав разум. Любознателни с добре развита памет
6.Всяка секунда се стремят към любов. Мечтаят да завладеят не само тялото и душата ви но и състояние
7. Здравето , за щастие, е желязно . Тъй като те бъркат ден и нощ , водят объркан начин на живот. Проблеми с циркулацията на кръвта. (по тоя случай се сещам че на моята дъщера винаг са  й ледени ръцете)
8. професионални играчи, готови винаги да рискуват и рисково блъфиране
9. Сексуалност - Какво може да се каже да тези  благородни жени  желаещи да обичат и да бъдат обичани, да приемат и да отблъскват,  да взимат и да дават.
10. Воля -Не е толкова силна , колкото изглежда на пръв поглед и ако преодолеете тяхната агресивност , може да се окаже че могат да бъдат преубедени.
10.заключение: Ако искате безумен живот но пълен със страсти , оженете се за жена носеща името Далия   bouquet Mr. Green
оригинал http://horoscopes.rambler.ru/names/daliya/

# 714
  • София
Лично аз не се сещам за никакво женско име и нащта мома ще остане без име ,ако беше момче поне 10 фаворита имам ама...😤

# 715
Ние също нямаме име . засега като вариант е Анж(Д)елина .

# 716
  • Варна
Нашата кака се казва Виктория. Няма как малкото да е нещо супер традиционно и старовремско. Затова варианта с П отпада. Аз по тази причина сякаш клоня към Даниел, Денис или Алекс. Ама още умувам де. Предлагайте.
За момичета фаворити са ми Мирела, Паола и Габриела. Те женските са по-лесни и благозвучни. С каката нямах проблем с името.
А в Хиполенд, ако в деня на черния петък се прави поръчка ще има ли намаление или само наличните стоки участват?

# 717
Нашата кака се казва Виктория. Няма как малкото да е нещо супер традиционно и старовремско. Затова варианта с П отпада. Аз по тази причина сякаш клоня към Даниел, Денис или Алекс. Ама още умувам де. Предлагайте.
За момичета фаворити са ми Мирела, Паола и Габриела. Те женските са по-лесни и благозвучни. С каката нямах проблем с името.
А в Хиполенд, ако в деня на черния петък се прави поръчка ще има ли намаление или само наличните стоки участват?
Kris_iv с име като на каката Виктория върви само Александър  newsm10

# 718
LittleSmile, що не смениш фризьора?

Теа, многхо е хубаво!

Това с имената е цяла  философия. Ще се продължава да се мисли.

# 719
Люлия, много ти благодаря. Много добре ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт