Дъщеря ми е на 7 и е в 1-и клас. В първитите дни ходеше с желание на училище, но ударила някакво момче от класа, тъй като той не позволил тя да се преобщи към организираната игра от няколко момчета. След разговор с нея, тя повече не го удари, но той, както и останалите момчета се настроиха срещу нея, започнаха да я наричат луда, да я обиждат с други епитети и нарицателни. В петък я взех от занималня в почти сомнолентно състояние мяучеща, след като боса и клекнала зад чиновете се правила цял следобед на котка. През почивните дни всичко беше нормално, даже поигра с няколко деца на нейната възраст. Днес обаче, 28.9, понеделник госпожата и ме извика в училище още след 1-я час, след като според обяснения на детето отново, че е претърпяла обиди започнала да удря децата с шишето за вода докато се спукало, после продължила с горницата, лаела като куче и нарекла госпожата бабичка. Опитах да я заведа при психиатри и психолози, но всички са с предварителни записвания най-рано след 10 дни. Какво да правя до тогава и имам ли основание да мисля, че детето има отклонения, че открехва психоза или е трудна адаптация ?