Изповед

• 6 309
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
Ма много сте ми интересни. Аз съм изложила безпристрастно фактите, такива, каквито са. Че ми дойде един момент наистина да дигна ръце, и тва го имаше, ма не знам вие от предишни коментатори копирате, че съм била търсила жал. Не, тва е форум, и си мислих, че както други споделиха своя личен опит в подобни ситуации, как сами са намерили изхода. Това търся. Не, съжаление. И да, това че не позволявам да ме нападате и да ми вменявате вина за действията на чужди цитирани в историята хора, не означава, че се чувствам "жертва', а точно обратното мисля... Отказвам да поема отговорност за ходовете на моите родители. Просто търся решение. А решението за мен се превежда в - по-доходна работа.
Сбъркан народ е булгаристан. Като сте толкова зрели и позитивни не-жертви и не-мрънкащи хора, защо не ми посочите положителното в ситуацията ми, а? Къде чухте призив за съчувствие, жал, само присъди раздавате, сочене с пръст, как едва ли не ме е срам да се натиря на такъв хал. Голяма полза от такива коментари. Вие вашите приятели така ли назидавате, като са на зор?? Ми аз не бих си пила и бирата с вас... И не света ми е виновен, но отказвам да поема вина за чужди решения. Да, детството отмина отдавна, повярвайте ми по-рано съм го разбрала от много хора, но с тези хора все още ме свързва някакво съсобственичество, по линия на която те продължават да ми тровят живота.
Много пъчене,много агресия,много оплакване.
Постоянно обвиняваш другите,дори и тук.
Ми не, просто цял живот съм си имала работа с хора, които трябва да набутат някаква вина у някого, независимо от факта, че за мен тази дума е абсолютно безполезна и непрактична, и отказвам да ме набутват с вина и неверни етикети... аз за вас какво лошо съм казала  hahaha нали аз съм на пангара, интересни хора

# 46
Успех на интервюто!Дано там съумееш да не говориш в стил "аз съм най-най,но другите ми пречат"

# 47
Успех на интервюто!Дано там съумееш да не говориш в стил "аз съм най-най,но другите ми пречат"
а wow... това за човек, който винаги се стреми към самоусъвършенстване и търси причината за проблемите първо у себе си, преди да сочи с пръст... ноооо благодаря все пак

# 48
  • В полите на Пирин планина
а wow... това за човек, който винаги се стреми към самоусъвършенстване и търси причината за проблемите първо у себе си, преди да сочи с пръст... ноооо благодаря все пак

Ами не звучиш така в темата ти, сори  Peace

# 49
Колко струваше тоя ремонт, че да не може с години да го изплатиш...

# 50
Демек, не работиш, виновен си; работиш, но не ти се получава, виновен си; камион те сгази, еми виновен си си... ми в ед. число ще говоря, нали разказвам за себе си... когато се интересувам от друг човек, ще му дам думата той да говори за себе си, вместо да говоря от негово име, мисля, редно е

# 51
Приеми,че не винаги получаваме аплодисменти,когато правим нещата по най-добрия/според нас/ начин.По-леко ще ти е.

# 52
От едно ниво на негативизъм нагоре- човек вече почва наистина сам да се набутва в неприятни събития.

И да, като бачкаш нещо и не ти се получава, и ти имаш отговорност, нали?

# 53
Колко струваше тоя ремонт, че да не може с години да го изплатиш...
Самия ремонт, мазане на стени след сваляне на стари подгизнали настилки, като го сложиш не помня мисля 20лв на квадрат мазане + нз още колко за боядисване (това вече можеше и аз да си мажа с латекс, ама бях се изтощила и реших да платя на хората да го направят вместо мен, че като ръчнеш мъже приятели или роднини запомощ, пак дуднене) + баня мисля всеки знае че не е от най-евтините ремонти, колкото и да е малка баничката (баничка, хаха...) си е към едно 8 кинта... след което се донабутах, понеже заплатата не стигаше, то имаше и купуване на материали освен труда и заплащане на допълнителни услуги, от месечния доход, като изкарах една хубава кредитна карта да си помагам с нея, и то се завъртя като снежна топка Simple Smile мисля, знаете как е...

# 54
Демек, не работиш, виновен си; работиш, но не ти се получава, виновен си; камион те сгази, еми виновен си си... ми в ед. число ще говоря, нали разказвам за себе си... когато се интересувам от друг човек, ще му дам думата той да говори за себе си, вместо да говоря от негово име, мисля, редно е

Да, де, но чак е дразнещо това "аз, аз, аз ..." до безкрайност. Аз съм направила всичко перфектно, но видите ли аз не съм получила дължимото насреща. Вземи си намери някой, с който да споделяш Азът, да се научиш на търпимост и толерантност и тогава пак си спомни за темата.

# 55
Ох вие още повече ме изморявате Simple Smile заповядайте да работите в нашта фирма, ще ви питам след 3 години Simple Smile

# 56
Ох вие още повече ме изморявате Simple Smile заповядайте да работите в нашта фирма, ще ви питам след 3 години Simple Smile

Хич не е приятно да те критикуват, а  Thinking

# 57
Тук общуваме през монитор, и дори през него "усещам" негативизма и отрицателните емоции, които излъчваш.Ако си такава и на интервюта, или на имейл, разбираемо защо не ти се получават нещата.
Позитивизмът не е само едно просто "озъбване", за да имитираш усмивка.
Писах ти го, пак го пиша-поработи върху себе си.Не по отношение на образование и квалификации, а върху вътрешния си мир и излъчване.
Хората са сензитивни "животни" и не те възприемат само с поглед.А ти не излъчваш добри вибрации...
Успех на интервюто!    Peace

# 58
Ми, при положение, че наистина съм бацала добре, някак не е особено мотивиращо да критикувате мен, вместо работодателите, на които законодателството в бг заради пари позволява доста и вие самите също сте в кюпа... за мен в това няма логика. Наистина.
Дигнат се примерно лекари или учители на протест, понеже работят наистина вече много по-важна и стойностна работа от моята или вашата (може би, не ви познавам) и не е редно да взимат 400лв на месец с нощни смени и извънредни, а останалото племе им мета камъни... ми извинете ама, и са ше кажете, те лекарите си били виновни.. че има некадърници във всички поприща има, ма то...

# 59
Прочетох темата по диагонал
Искам да попитам авторката едно нещо
Защо изобщо се набута с кредит  да правиш ремонт на нещо което не е твое и няма изгледи да стане твое
Умна и образована си но си постъпила като пълен глупак
Защо реши да ремонтираш  с кредит  чуждия апартамент вместо с тези пари които даваш всеки месец за погасяване  да не си наемеш нещо
Или си помисли че като вложиш средства  и го ремонтираш ще ти го отстъпят

Общи условия

Активация на акаунт