Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
Захарче той на ясла ходи ли? Да не би нощно време да изразява емоции от изживяното през деня? През деня спокоен ли си е?
Христо хленчи нощно време когато вечер е разстоен от нещо и заспи след рев. Също и ако имаме гости или сме някъде и заспи по-късно от обичайното за него.
Да не би да се е уплашил от нещо?

# 556
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не не ходи на ясла.През деня различно ту се киселее и хленчи ту си спокоен.Но е прекалено дълго това му състояние,за да е от емоции през деня  Thinking.Лееха му куршум против страх преди,защото бягаше от деца.Не се отрази в съня му и си  плаче или мрънка.Явно ще си е такъв...........знам ли вече.Чакам да стане на 3  Tired .Нали уж тогава на такъв тип деца им се оправя съня.

# 557
smile3511 smile3514  Изнасям се.......махам се от спалнята......не се издържа вече бе хора.То бива ли две години и половина,всяка нощ,ама всяка аз да ставам по 150 000 пъти...........не,не това не е нормално.Казала съм на мм,че се махам да се оправят.Вече нямам сили...........

Чакай, чакай. Идвам с теб. В 4.30 сутринта ми поиска зелени чорапи, после яде и към 5.30 си легна. Спа до 6.30. За това време направих закуска и обяд за сестра й и почетох. Едвам си държа очите отворени в момента. Кафето просто не работи вече. И студът не помага.
Къде отиваме?

# 558
  • varna
Привет и от мен, чак сега дочитам, че имах много работа.
Ники, по новините казаха, че ЗК спира 1000 лекарства от касата от януари, дано на майка ти не са от тях Praynig
Пине, ужасно е това, което описваш. При нас Ема е винаги в столчето, дори и да се гъне и пищи, а задните врати се отключват само от шофьорското място или отвън, седящият вътре не може, даже и да е възрастен. При баща ми няма столче, но винаги се вози с възрастен отзад и пак се заключва колата още със завъртането на ключа.
Аз малко по малко взех да откачам - някой ми смени детето докато не гледам ли, какво стана #Crazy Ема пищи за всичко, тръшка се, не иска да спи, не иска на гърне или тоалетна, по цял ден хвърля играчки и блъска - кошмар някакъв. Оня ден чак си поревах в спалнята докато заспивахме наобяд, просто ми дойде в повече Shocked

# 559
Хера, благодаря. Ще разберем много скоро.
На мен ми се тръшкат, когато са преуморени. Ако не иска да спи, трябва да има "тихо" време- без тичане и скачане. Това изключва ТВ. (книги, пластилин, рисуване).

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 22:53 от Niki1

# 560
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ох,Ники напомни ми и за ранното ставане.Всяка сутрин,но наистина всяка започва "да пее" точно в 5:00 часа по начесто обаче  ooooh! докато не ме разсъни окончателно и после се кротва и си доспива до 7:00.Вече съм почти убедена,че е нарочно  Laughing.Иначе накъде да бягаме..........към топлото.Мисля си за Флорида  Thinking или не не мечтаната ми дестинация Хаваите  Blush

# 561
Честит имен ден на нашите Тани!

Захарче, Ники, ужас! Аз ежедневно се боря с почти 17-килограмов караконджул , но поне не търсим зелени чорапи посред нощ. Даже имам някакво усещане, че нещата мъничко се подобряват. Не говоря за следобедния сън, разбира се. Там съм развяла белия байрак.

Ники, точно за превъзбудата става дума, но какви да са тези тихи игри, които не включват ТВ? Защото само и единствено ТВ усмирява.

# 562
Дадено, Захарче!И за двете места съм за. Особено тази седмица.

Бемол, сядам на килима и си играя сама. Тя идва, намества се и ми взима от ръцете, нарежда; рисуваме (боички, четки, гола до кръста/тъмна блуза- боядисваме й ръцете, правим отпечатъци, пластилин - точилка, фигури, топчета). Имаме една игра - пускат се жетони в една решетка (за по- големи е), но с В. си редим без правила. С книги би било супер, но при нас не се задържа за дълго внимание така. Пълнила съм ваната да си играе във водата също.
ТВ превъзбужда много. И възрастните не бива да го гледаме преди заспиване.

# 563
И у нас терибъл тус текат с пълна сила. Особено се обостри състоянието от около 20-тина дена, може и месец да е вече. Понякога е точно от преумора, да.

# 564
А у нас никога няма "тихи" игри. ОСобено рисуване, пластилин винаги завършват с крясъци, бой и рев. Кирил много държи да развали всяка една игра на кака си, особено тези, в които тя се опитва да свърши нещо сама и той се чувства изолиран.
Но пък ТВ не гледат. К. още не се заглежда, а Д. гледа само 24 Kitchen и то рядко.

Откакто се е родил е спал непробудно само една нощ. Тогава ставах поне 5 пъти да го проверявам. 3-5 събуждания вече не ги броя. Обикновено е над 10 пъти на нощ. И нищо не иска - не пие вода, не пишка, просто си се буди.

# 565
  • София
Снощи си мислех да купя на съседът под нас /Киро се казва/ някакво хубаво вино и бонбони. Ей така, от благодарност, че ни търпи толкова години. Галопът на четири детски крачета =  на тропот на стадо слонове, убедена съм /сравнението е на мъхчето, но с елени, при нас възрастта на едното дете не го вписва към еленчетата/. Тихите игри се случват изключително рядко.
Хера, децата се променят постоянно. При Ема това е период, който ще отмине ако и показвате, че не се прави така /сигурна съм, че го правите/.
Захарче, как беше нощта?

# 566
Ооооо Джинееее тежка без сън....отново.Заспа в 23:30 и след половин час се започна с хленченето.В 2:30 беше буден и ми обясняваше,че лампата била изгоряла  ooooh! .Шътках,шътках и накрая млъкна и заспа....не за дълго разбира се.В 5:00 отново се постара да стана.....
А нашите комшии как издържат идея си нямам..... ooooh!

# 567
Джина, ти в коя банка работиш? В ОББ ли беше, да те питам нещо на лични?

# 568
Момичета, сигурно знаете, че има страшни намаления по магазините. Доста добри попадения регистрирах в H&M. Присъствах обаче на незабравима сцена.

Жената пред мен на касата беше нарамила 100 закачалки и момичето сканира, трака, сканира трака, па обяви: 87 лв! Жената промълви смутено: Ама това е много! Момичето без нито звук почна пак: сканира, трака, сканира, трака и вика: 56 лв! Жената пак казва: Ама това е много! Момичето отново почна: сканира, трака, сканира, трака и съобщи: 34 лв. С жената се спогледахме и аз пуснах една по отношение на шведите, макар че то това си е нашенски номер. Та отваряйте си очите! Аз, каквато съм сметачка и както винаги плащам с карта, хич нямаше и да се усетя... Между другото, подобно нещо ни се случи при другите шведи - икейците, но там един пенсионер се мъчеше на касата и едва ли беше умишлено. Но ММ не мож го излъга!

# 569
Ха-ха, хубаво е да има някой да смята в семейството. За H&M не ме учудва, особено промоциите 3 за 2 много зависи как ще се сканират, накрая излиза друга цена. Понеже съм купувала в големи количества, аз си ги бях групирала, разпределила и така ги давах, но и момчето знаеше и каза как ще ми ги направи на отделни бонове, за да излезе най- евтино. Иначе на мен не ми се пазарува вече....

Общи условия

Активация на акаунт