Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Не ми харесва кашлицата. Няма как да не правя нищо. Имам тренинг уж с кашлиците, но тази наистина не ми харесва.

Весе, шарка ли е? Ако да, дано минава леко.

# 541
  • Варна
Агнес, ходите ли на лекар да го чуе? Елин вече 4 месеца е с кашлица, на какви ли не лекари ходихме- всички казват, еми нищо му няма здрав е! Ама в началото на тази седмица почна да вдига Т и сега е на АБ , защото гърдите му много, ама много хъркат. Кога ще ги израснат тия болести, нерви не ми останаха.

# 542
Редовно го водя на лекар. Гърди чисти, гърло спокойно. Няма температура, не е отпаднал. Обаче сутрин особено кашля страшно. Днес ще го пусна на ясла. Няма вече кой да го гледа.  Довечера пак на лекар.

# 543
  • София
Агнес, да не би да има задна хрема и докато спи да му слизат секрети в гърлото, затова да кашля предимно сутрин?

# 544
Обикновено я чувам тази задна хрема. Вече съм експерт. Мъжа ми щял да гледа днес Ого, довечера ще го водим на лекар.

# 545
  • София
И Ясен кашля от доста време. Давам му проспан, за мое успокоение. През 2-3 седмици го водя и на лекар. Обикновено е от сополи. Само веднъж лл ми каза, че има бронхит, но като й казах, че му давам проспан, не му предписа нищо друго. Добавих и сока на издълбана черна ряпа, натрита с мед. ЛЛ ми каза да напълня едно бурканче от пюре до половината с мед, 1ч.л. зехтин и сока на 1 лимон и да го пие вместо сироп, но на Ясен не му хареса и не го пи. Аз го префасонирах на филия с мед и масло и сок от изтискани портокал. Каза, че мазнината помагала меда да се задържи в/у гърлото. Той  разтварял секрета.
В събота през нощта Ясен започна да повръща. Повърна  два-три пъти и заспа. На сутринта беше много гладен. Дадохме му малко препечена филия и чай от лайка. Реших да му направя и малко попара, но явно му стана много и повърна пак. Към 11,30 се появи и разстройство. Бяхме на вилата и решихме да се прибираме. На връщане минах през спешния, лекаря каза, че изглежда добре. Пита ме какво му давам, аз му казах за разстройството линекс бебе, за повръщането ЛЛ ми беше казала, в половин литър вода се разтварят по 1 ч.л. сол, захар, лимонтузу и сода за хляб. Дава се по 1ч.л. през 5-10 минути. И това явно му помогна. Давах му и Шуслерови соли №8 и №3. Вчера вдигна и Т първо 37,8 и после 38,2. Изкъпах го и му дадох и Ефералган, защото беше вече доста отпаднал. Сутринта нямаше разстройство и Т, но преди да го сложа да спи сега ми се видя топъл, но не съм му мерила Т и не съм му давала нищо.
Изписа ми, ако започне да повръща пак Вомитусхил 3 капки  по 3 пъти на ден, каза да му давам Вит. С и линекса и стоперол хидра. Ако повръща първо се давало лекарството за повръщане и след половин-един час за разстройството

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 15:32 от verabel

# 546
  • Перник
Мале пак болести и гадости. Да им минава бързо на дребосите.
Весе, а при вас какво става? Шарка ли е?

# 547
  • София
Шарка е, варицела. Няма да пиша, че аз като кажа нещо хубаво, то задължително трябва да тръгне на зле. Като мине ще споделя. Само ще кажа, че в момента се киска като луд в другата стая с баща си.

# 548
Вера, дано бързо мине  Praynig

Весе, и при вас така. Поне едно притеснение по малко с шарката. После много трябва да го пазиш, че се срива имунитета.

Снощи водих Ого на лекар. Стандарнното. Гърло чисто, гърди чисти. Все пак случайно се изкашля пред лекарката, та чу че не си измислям. Каза, че е отхрачващо и изписа нов сироп. Даде ми бележка за яслата и вече ще го пускам, че ми се изчерпаха опциите за детегледачки.

# 549
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 smile3511 smile3514  Изнасям се.......махам се от спалнята......не се издържа вече бе хора.То бива ли две години и половина,всяка нощ,ама всяка аз да ставам по 150 000 пъти...........не,не това не е нормално.Казала съм на мм,че се махам да се оправят.Вече нямам сили...........

# 550
Захарче съжалявам те, при нас отмина това чудо, сега само ме буди, когато има кошмари, но това е 1 мах 2 пъти на нощ. Хайде да приключвате със зъбите и при вас да се свършва вече  Hug
Весе дано минава леко. Мен от това ме е много страх, че не знам колко време мога да отсъствам от работа, а знам, че с шарка дълго време се стои вкъщи  Sad а и като съм гледала по снимки колко тежко може да протече  Cry
Вера бързо оздравяване. bouquet

# 551
  • Перник
Захарче и на мен чак ми стана мъчно за теб. А имаш ли представа защо се буди толкова много? С истеричен рев или само с мрънкане. Вече са големи, разбират и могат да кажат, ако ги боли някъде например.

Весе леко да минава при вас шарката.
И на  болните бързо оздравяване

# 552
  • София
Захарче, спокойно. От какво се буди така? Предполагам, че като се буди плаче, поне заспива ли бързо? Hug Hug Hug
Пожелавам всички болни да оздравяват!

# 553
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Определено не казва да го боли нещо  Naughty .Обречена съм явно да не спя....това е.Съмнявам се да е от зъби......има още да никнат,но това пък всяка нощ да го боли........Вече и не заспива толко бързо.Преди само мрънкаше,но си спеше.Вече се и буди обаче и започва нещо да говори.Аз не му отговарям,дори и не го слушам честно казано и само му шъткам.Факт е обаче,че вече нямам сили да ставам и залитам като пияна.Не не довечера се изнасям да се оправят с баща му...

# 554
  • София
Благодаря ви! Вече е добре Ясен, утре при лл за бележка.
Весе, дано мине по-леко шарката!
И ако има други болни да оздравяват  бързо!

Общи условия

Активация на акаунт