Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Днес ходих до HM с една колежка, но за момичета на нашта възраст нямаше нищо, имаше само останало за момчета, а имаше едни блузи с Елза и Ана, които онлайн са на промоция, но в магазина не бяха. По другите магазини нищо не намерих интересно и намалено.
Бемол, е това е  Shocked
Към майките на момичета, защо в НМ няма бикини 2-3г с кака Елза и кака Ана  Laughing голям проблем, досега носеше 1,5-2г, но е време да ги подновя, обаче 2-3г няма, има само 2-4г което било 98-104см, та откъде аз сега ще ги търся тези каки идея си нямам. newsm78

# 571
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не съм ходила по магазини скоро,но и в мола зимата няма да припаря  ooooh! .Развила съм страх от него и чак като се затопли и децата са вече навън ще мога спокойно да го посещавам.
Скарлет до проверя тук,а?Щом е за Вики ще се прежаля  Mr. Green

# 572
  • София
И на мен не ми се пазарува. За догодина и купих дънки-3 чифта, суитчър, жилетка, блузки 3, зимно яке, две полички. Мисля да купя още 5,6 клина и блузки и с това да се приключи. Иначе в H&M спрях да пазарувам, защото си влошиха качеството. Тези всички неща ги купувах от Бенетон и Премама, като със сигурност не съм дала повече пари, отколкото щях да похарча в H&M.
Изнервям се по магазините. Реших, тотално да сменя концепцията за пазаруване. Досега се пазаруваше на конвейр, няма трябва/ не трябва и в един момент осъзнах, че сме се заринали в дрехи /най-вече детски/. Опитвам се да стана практична.
За пресмятането по магазините, подкрепям на 100%. Аз започнах да го правя от лятото, когато един въз нагъл сервитьор в сладкарница Неделя опита да ме таксува с 30лв за две парчета торта и две лимонади. Добре, че се замислих и си поисках картата обратно, а той продължаваше да ми обяснява „че така му излиза по маркировка, не го интересувало какво сме консумирали и какво не“. Та се наложи да викам управител. И сега в Абу Даби в едно заведение се бяха объркали и бяха маркирали два коктейла, вместо един- ако не се бяхме усетили, то „бакшиша“ щеше да е доста голям.
Марина постоянно копира от сестра си. Понякога е доста изнервящо- например тази сутрин. Точно се облече и видя, че кака и е с пола и червен чорапогащник и започна да се преоблича… Иначе са много сладки, да речем, когато Бранка  започна да чете, малкато ляга до нея с книжка и се прави и тя, че чете.
Скарлет, защо ти е зор да дадеш 25лв за пет чифта гащи? Купувам бельото им от OVS /не може да нямате/, чифт бикини излиза около 2-3лв, качеството е страхотно, нищо, че не са с Елза и Ана /от които на мен лично вече ми се гади/.

# 573
Не съм ходила по магазини скоро,но и в мола зимата няма да припаря  ooooh! .Развила съм страх от него и чак като се затопли и децата са вече навън ще мога спокойно да го посещавам.
Скарлет до проверя тук,а?Щом е за Вики ще се прежаля  Mr. Green
Laughing няма по принцип. Онлайн ей сега влизах, и се оказва, че просто няма номер 92-98. Има 86-92 и следващият е 98-104. Луда работа.
Джине трябва да са с каките, че ги пробира и не иска други. Та им говори, та на Олаф му приказва, луда работа, даже така се научи да не се напикава, че после иначе няма каки  Laughing OVS имаме, ама не с детско, а само за възрастни. А се прецаках с едни гащи от обикновен магазин за бельо, дето уж за по-евтино по 2,5лв бройката, но след второто пране ще й станат след 2 години евентуално  ooooh!)Тези от НМ ги носи откакто махнах памперсите значи вече 5,5-6месеца. Оказва се, че голям проблем ни е бельото в тази възраст.
Аз отдавна минах на концепцията, щом не ми трябва не се купува. Сега заради яслата си знам 6 , 6 комплекта клинове и блузи с дълъг ръкав ватирани, но сега й е студено с тях, та и един елек отнесох, 1 дънки и 2 блузи за събота и неделя, и само ще подменям ако умалеят или съвсем не стават. Но гащите тук таме сдават багажа, а и май умаляват та ще ми се наложи да ги подменям.

# 574
  • София
Наши много близки приятели имат момче по-голямо от Ясен с 9 месеца и непрекъснато ми дават дрехи. Много малко дрехи съм купила. От време на време купувам на момченцето, че чак ми е неудобно с колко дрехи и обувки ме снабдяват.

# 575
  • София
Верче, това е най-правилният вариант. Марина изцяло се обличаше с дрехи от сестра си. Но вече започнах да купувам и за нея. А догодина ще тръгне и  на забавачка, гледам да я подновя.

# 576
Вера, скоро ще спрат да ви дават дрехи, защото децата ще се изравнят.

# 577
Забравих да спомена, че и според мен H&M видимо са свалили качеството, поне на детското.

# 578
Пине,те нали го бяха обявили като новото си кредо - лошо качество на добри цени...
 Joy
Аз нямам такива впечатления, детското ми се струва съвсем добро. Виж, дамското е 100% сопол. Направо се чудя...

# 579
Марина постоянно копира от сестра си. Понякога е доста изнервящо- например тази сутрин. Точно се облече и видя, че кака и е с пола и червен чорапогащник и започна да се преоблича…

Вчера гледа сестра си - обува гащи, долнище на пижама и хвърли памперса. Примолих се да сложим гащите върху памперса - отказа.
Всичко иска "дай аз сама". Дрехи след нея вече не мога да опазя, освен ако не търкам постоянно.

# 580
Много ме е яд по намаленията, че при нас нямаме никакви магазини освен едно уайкики. То и там цените...в София напазарувах от същия магазин доста по подобаващо. Даже единият път с Веси бяхме двете  Mr. Green Трябва да купя малко дрешки на децата. Златото има по голяма нужда, малкия доносва и му купувам и по нещо новичко. Само дето в Русе няма от къде. Х&М само от втората употреба  Mr. Green
Ого не се подобрява. Понеделник няма да е ученик със сигурност. Въпросът е кой ще го гледа.

Весе, как е Лазар?

# 581
  • София
Лазар е екстра. Такава шарка пожелавам всички деца да изкарат, когато дойде момента. Нито температура, нито отпаднал, само малко липса на апетит. Има една пъпка на челото, една във веждата, 3-4 по вратлето и останалите по тялото. Не се чеша, не прави рани. Нито пък се е спрял за момент мирен. Мина много, ама много леко. Ако нямаше пъпки нямаше да разбера, че е болен.
Трудно обаче ще се върне в яслата. Той си свикна да си е у дома с баща си. Баща му го лигави и разрешава всичко. Ще видим живи и здрави в сряда, дали ще са драми.

# 582
Вашите момичета са лесни, като гледат от каките. А аз как да обясня на младежа, че не може да отиде на ясла с диадема с огромно червено цвете на нея  Grinning

Агнес, Кирил изкара някаква такава кашлица, която продължи почти 3 месеца. На всяко ходене, лекарката ме убеждаваше, че му няма нищо и му изписваше нов сироп за кашлица. Държах си го у нас доста време и се чудех ако ходя на работа, как ще се справям. После го пуснах на ясла, след като целия персонал се изреди да ми каже, че много кашля и те се примириха, че ще си ходи кашлящ. Накрая аз реших, че кашлицата е алергична и му "самоизписах" Зенаро. Бяха ни го изписвали по-рано (и имах останал), интересното е, че при толкова много ходения, този път не ни изписаха нищо подобно. В крайна сметка не знам дали Зенарото помогна или беше просто съвпадение, но кашлицата доста намаля.
Сега обаче се кани да се разболява и съм на тръни дали пак няма да започне.

Джина  bouquet

# 583
Весе, браво, че минава леко! Какво казва ЛЛ? Подозирам, че тя е и нашата ЛЛ. Агитираше ме  активно за ваксина срещу варицела и аз още не съм се отказала, само в мой стил се помайвам...

Отворила съм се на кондензирано мляко! Не, просто съм луднала! Же, Агнес, защо, защо ми показахте, че има рай на земята?... Много ли е вредно това прекрасно нещо? Попрочетох тук-там, но не открих нищо смущаващо, освен че "Дъч лейди" е с растителен произход.

# 584
  • София
Подозирам, че тя е и нашата ЛЛ.

Ти пък, как ти хрумна? Нашата никога не ме е агитирала за нищо. Тя е на Калин от 13 години. А за шарката няма какво да ми казва, аз и не съм я виждала, той баща му го води за да каже каква шарка е точно. От тогава не съм я чувала, защото не се е налагало. Аз с Лазар съм много спокойна на тема болести. Рядко го водя, само ако има нещо по-сериозно (като сега шарката) или ако нещо ме притеснява кашлицата, за да му чуе гърдите. С Калин си спомням, че ходих даже с листче на което си бях записала въпроси и си пишех в кабинета отговорите. Сега не питам почти за нищо. Ако е болен си го оставям в къщи и пращам Калин да ми вземе бележка за яслата. То пък и ме спира чакането при нея, по два часа не ми мърдат. Не мога да го държа Лазар в едно коридорче с другите болни деца и то толкова време. Той полудява.

Ау, ще дърпам уши! За Дъч лейди кондензирано и подсладено ли става въпрос? Малиии, това с Калин можем да го изядем за една вечер цялото. Добре, че е ММ да дудне и да ни спира.

Общи условия

Активация на акаунт