Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 747
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бемол, бяха го приели на държавна ясла, но аз така и не го записах.

Агнес, а изопринозинът защо отново  не го пробваш някой път при разболяване? Според мен върши чудеса, ако се започне скоро след първите симптоми. А във вид на хапчета е ужасен, не знам как го даваш на децата, аз купувам сироп, който е вкусен и го пият лесно.

# 631
Мъх, не разбирам много от моржуване, но ми се струва, че има разлика между този целенасочен процес и случващото се в детските градини. Смятам, че българите страшно са се изнежили (аз също разбира се). Всички сме станали крехки, постоянно съзнещи и префърцунени... Естествено, че ще сме вечно болни! Не мога да понасям като седна в такси и шофьорът да е навлечен с огромна шубка, надул 23 С парно, естествено "леко запотен", както казваше моят инструктор.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 09:55 от Bemol

# 632
  • София
И преди съм ви казвала, че основната цел на българина е да не настине и да не се мине. Така си обяснявам аз изнежването.
Но пък наистина има деца/хора, които са по-предразположени към боледуването.
Терп, а ти ще се връщаш ли на работа?
Аз наистина съм много изискваща майка. Не, не става дума за малкото и за това колко говори. Като се замисля, винаги съм много критична към голямата. Но не мога да се променя.

# 633
  • София
Джина, в старата ми работа няма да се върна. Много ми се ще да се захвана с нещо сериозно, но засега (колкото и малоумно да звучи) не мога да си го позволя заради тези постоянни боледувания на децата. Проблемът е, че няма кой да ги поеме при нужда, ама наистина няма кой. Не ми се пише тук, може би във фейсбук ще измрънкам в някакъв момент в каква ситуация безумна изпаднахме преди 2 месеца и все така си я караме.

# 634
Бемол, бяха го приели на държавна ясла, но аз така и не го записах.

Агнес, а изопринозинът защо отново  не го пробваш някой път при разболяване? Според мен върши чудеса, ако се започне скоро след първите симптоми. А във вид на хапчета е ужасен, не знам как го даваш на децата, аз купувам сироп, който е вкусен и го пият лесно.

Трошах по половин таблетка сутрин и вечер и така го давах на З. преди три години. Гадно е, да. Смесвах го с някое ядене или го слагах в нурофенска спринцовка. Бях се разорила от лекарства и търсех малко по изгоден вариант. В един момент оставих всичко. Просто ми писна да тъпча детето с какви ли не лайна и нищо да не помага.  Ето сега този месец и Ого е така. От над месец той постоянно пие сиропи. Вече е на антибиотик.  Не искам да го тъпча с лекарства.  Просто не искам повече. Купих супер скъп антибиотик и не виждам някак да ву помага. Ще се пръсна. Не заради парите, а защото си тъпча детето с отрова.

# 635
Агнес, честит имен ден Simple Smile

# 636
Благодаря ти Ники  Hug

# 637
Агнес имуномикс+ а от месец насам ми подариха и едни витамини A-Z витамикс та и от него и давам, а ако си спомняш направих тримесечен курс с рибомунил почнах го през август и приключихме октомври. Не знам кое повлия, но горе-долу бива положението. Не че няма сополи постоянно, от което и кашля, но това вече ми се вижда нормалното и състояние. Но поне не слиза надолу. Само един път ме беше уплашила, когато направи 39+градуса температура, тогава докторката искаше да я лекува с изопринозон, но аз настоях за АБ, защото трябваше да ходя на работа, а предният път с този изопринозон се влачи сума ти време болна, а ефекта не беше уау, освен за джоба ми. Дано и така да я изтикаме тази така фатална първа година в яслата. След НГ уж беше ОК, и тази сутрин пак със сополи,  #2gunfire пак задържа почти 3 седмици само с някаква странна хрема само сутрин, сигурно от климатика. Но тази сутрин беше  Sick
Аз ходих след работа да ми махат една бенка, та сега се чудя, като ме пусне упойката дали пък няма все пак да боли  Thinking

# 638
  • varna
Агнес, прощавай, изтървала съм Embarassed Честит имен ден!
Аз Ема я тъпча с течните марсианци, дето са имуностимулант, не ония със светещите буболечки и засега е добре (пу-пу). Ама вкъщи си е нон-стоп 22 градуса без значение от външната температура, та не се получава чак такава огромна разлика май.

# 639
Уффф, връщам си думите назад, върнаха ми я в петък от ясла, казаха че била с температура. Има жестока хрема, но друго за момента не се е появило, днес и температура няма, ха сега де, какви са тези вируси и аз не знам. newsm78 Ако някой е открил вълшебният лек срещу гадната хрема, моля споделете, че ми писна вече. #2gunfire

# 640
  • София
Scarlet, бързо оздравяване! И на всички болни!
И Ясен от понеделник е със сополи. Първите три дни му тачеха, "като река", бистри, но страшно много. Снощи за първа нощ спа през цялото време, сополите се вплътниха и оцветиха. И от днес мм е със сополи и главоболие.  Миналата седмица изкарахме с разстройство, а мм и повръщаше.

# 641
  • София
Момичета, от сърце желая на всички болни да оздравяват.
Ние сме добре. Вчера беше нечовешки студ и Марина пропусна разходката. Но пък онзи ден бая постояхме навън. Дала съм и да играе с една моя стара дамска чанта и е много смешна понякога като грабне чантата и казва "Ативам на работа". После дърпа един стол в кухнята на мивката, пуска чешмата и иска да мие съдове, като казва,че "е на работа в банката". Сигурно си мисли, че съм миячка.
Дайте съвети как да я отуча да идва всяка нощ при нас /барабар с възглавницата си пристига и се настанява между нас.

# 642
Ха-ха, Мадлен е задала съвсем същия въпрос във Фейса. И други са писали. Това е някаква епидемия.

# 643
  • София
Ясен спи на спалнята с мен, мм в другата стая. Много ми е криво, но за сега не правя нищо. Не иска да спи без мен. На вилата спи сам в стая, но ние спим в отсрещната стая на отворени врати и той, когато се събуди през нощта пристига при нас Joy! Явно наистина е епидемия1

# 644
И Виктория се е научила да ходи до мивката, крие се отдолу и обяснява "Таооо, отива уабота" После идва пак при нас "Добъъ ден, /нещо като/ изкарах парички" дава ми ги за да "Купи маако"/мляко/.  Laughing А относно спането креватчето е до спалнята и задължително е да лягаме заедно и ръката ми да е до тялото й. Надявам се един ден и това да отмине.
Зарази ме с този вирус нейният, и сега на нея и разминава, обаче мен тепърва ме почва  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт