90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Гени, аз също така го виждам. Че над 150 вече ми става монотонно и скучно, а пък не искам да загубя резултата. Аз се чудя да тренирам ли утре с това тежко ПМС newsm78

# 136
Здравейте и от мен!

Genni, Izgariashtata, и аз правя клековете, днес ми е 8-ми ден и почивам. Добре се чувствам с клековете, но ги правя на серии, първо 10 или няколко по 10-15, после започвам по 20. Е първи път ги правех по 10 клека на серия и ми беше мноооого зор. Сега вече и по 20 ги правя. Направо не мога да си представя как ще направя 240 клека  #Crazy Но нали плавно се увеличава бройката, свиква се явно. От снощи започнах едно такова предизвикателство и за корем. Има и за цялото тяло, но доста от упражненията не са за мен, че съм с две операции за дискова херния и не трябва да скачам.
Genni, да не си правила житния режим на Дънов, и аз мислех да го почвам, но се отказах, твърде драстично ми се стори.

Тази пролет си бях наложила да вечерям до 17ч, правех го около 2 месеца и се чувствах страхотно, сега гледам да вечерям около 18ч, че порциите трябва да са по-малки и да ме държи до по-късно вечерята, че си лягам към полунощ.

Относно оцета, моя приятел само дето не го пие от бутилката, като си овкусява салатата, само дето не прелива чинията от оцет, олио и сол. Подправя почти всичко с кисело. Ходи поне по 2-3 пъти до 00 в денонощието. Той е един феномен за мен. Храни се мнооого вредно. Всеки ден яде доста тестяно, което често овкусява с кетчуп, майонеза и горчица и мнооого сол. Почти всеки ден чопли по един голям пакет семки "Джили" със сол, хапва си и сладко, пие много кафета, пуши.  Може би разковничето е там, че пие поне по 3л вода на ден. А изглежда като атлет, почти няма мазнина по себе си, само мускули се изписват. Дразни ме, аз дето се пазя толкова и все вснимавам какво слагам в устата си тежа 100кг, а той дето яде какво ли не - 86кг, висок е 185см. Нямам обяснение. newsm78

Днес съм на плодове, ще ям каквото има у дома. Simple Smile Утре ще видим оня стъкления в банята какво ще ми покаже сутринта.  Mr. Green

Пия си кафето с надеждата да помогне за 00, аз и за това започнах да пия кафе всяка сутрин от 2 месеца насам, но нещо спря да ми помага май, трябва да търся друго решение. Наистина като пия около 3л вода на ден ми е по-лесно.

Айде стига толкова, че голям ферман стана. Хубав ден от мен!

# 137
  • планетата Земя
Milena__ и аз съм наплодове днес.Както писах снощи - смесено грозде. Ще те подкрепям, аз съм достатъчно голям инат!

Е,благодаря ти .Аз засега съм добре-хапнах грозде като станах и сега един банан.Като се има предвид,че денят ми започна в 5.30 ч сутринта,бивам.На обяд ще си направя топло чайче и ябълки ще хапна.Леко и на теб  Hug

А изглежда като атлет, почти няма мазнина по себе си, само мускули се изписват. Дразни ме, аз дето се пазя толкова и все вснимавам какво слагам в устата си

Различен метаболизъм.Нормално е.И аз имам приятели,които не се хранят здравословно,а са добре сложени
При повечкото килограми се отключват и разни болежки,които съвсем втасват положението.Например инсулинова резистентност.Завъртате в такъв глад,ядене и получена сланина,че не е истина.

Аз се чудя да тренирам ли утре с това тежко ПМС newsm78

Почини  Peace

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 10:04 от Milena___

# 138
  • У дома
Иринита, тантурка ще бъде нагушкана специално за теб, сега чакаме снимки от детската (миналата седмица имаха фотограф), та като получим снимките ще ви кача да видите норвежчетата hahaha Едни бели косици всички еднакви руси ангелчета, само Лили е къдрокоско hahaha
Изгаряща, на мен одавна ми омръзнаха, ама ги правя, аз правя и едно упражнение на Руми за стягане на дупарата, че моята много виси, като ловджийска раница, като ходя и си я ритам с петите ooooh! ooooh! ooooh! Да ми бяха казали, че така ще ми стане дупарата нямаше да повярвам. Та сега правя това упражнение (лягаш на пода, и под ъгъл от 90 градуса слагаш краката на стол или аз на холната маса hahaha и започва едно повдигане на дупарата, като упората пада на краката), незнам дали ми схвана мисълта, но това упражнение правя по мнооого пъти на ден, дупето маааалко като, че ли се повдигна, от седмица правя това нещо.
Софиа, да мисля че точно това беше режима, докарал ме до спешното след 4 ден hahaha За клековете, аз правя по 50, спирам, днес направих 2х50 и 2х60, та 220, изгарящата, ги кляка наведнъж, ама аз съм трътка и не мога hahaha Joy
Милена, днес мноого хора сме на плодове, поне 5 човека изчетох днес са на плодчета, споко, това ще ти стане любим ден, вярвай ми Hug Разтоварващ, а и като видиш утре кантара Heart Eyes

# 139
  • София
Добро утро!  Hug
Резултата от плодовия ден е само - 200 гр.
А от началото до сега (20 дни) съм -3.900 кг.
Гледам обсъждате времето за вечеря, аз вечерям обичайно към 19 ч. , а когато съм на тренировка ям към 20.30 ч. това дали е голям проблем ? Преди тренировките ми е твърде рано, опасявам се че ще огладнея вечерта и ще наруша режима...

Хубав ден на всички!  Grinning

# 140
Гени, ама аз дъъъъъълго време бях 50.500-51.000. Особено по време на 90-дд и в началото на почивката. Ама после се олях и ония режими (знаеш кои), грам не помагат. Ето в събота се олях много, ама много. Мерих се в неделя ли беше, над 54 кила. И днес 51. Но аз много салати и протеини. Това бобово да ям ако нямам по режим, много рядко.
Аз съм на РД в събота и за това съм по-ниска от тревата тази седмица. На ММ сме на племенницата му, едно сладурче на 14 години и книги ще ходим за купуваме, че детето много чете. И мисля тогава да се оливам  hahaha. И после отново - плодов, протеини и салатки. Ама се прибрах, стягаше ми чорапогащника онзи ден, а е от онези, дето прибират  hahaha. Гледам днес колежките ме оглеждат, само аз с къса пола гъзовейка. Ами месец и половина да пазя приличие ми се видя достатъчно, едни къси гащи не сложих на 30 градуса жега, ходех с дълги дънки лятото. Стига ми толкова  hahaha

Мимонче, къде си  Hug

Иринитка, все забравям да ти пиша, дано злото ви забрави. Дано всичко е наред с ТМ  Praynig
Омажи се спокойно на сватбата, после винаги има плодови дни  Party

# 141
Гени, знам за кое упражнение пишеш. Аз тренирам с тренировъчните й програми и го правя като част от праграмата за деня. Има и едно коляно в коляно се казва (единият крак отива назад, другият е лего сгънат и с ръката към кръка, които е назад буташ към другия, които е леко сгънат. Колкото можеш бързо. Ако разбра какво описах...)

# 142
И аз съм на сватба в събота, но ми се падат протеини, така че ще успея да устискам. Алкохол не обичам, така че ще ми е лесно Simple Smile Само сигурно ще вечерям малко по-късно от обикновено, но не би трябвало да е много след 20 часа.

# 143
Здравейте и аз съм на плодове днес.
Исках да изкарам целия ден на грозде, ама ще видим какво ще стане.

Успешен ден на всички и се надявам на хубав минус утре.  Hug   bouquet

# 144
  • Русе
Здравейтеее,
Много сте писали начиии   Crazy
Иринитка, стискам палци всичко да е наред с резултатите!!!  Hug  Hug
Гени честито ново ниско тегло!   Flutter И аз съм с изгарящата, та утре и вдругиден сме на клековете и свършват. Д-то ми значително се прибра, краката се стегнаха, усещам хлабавост в дънките точно в д-то.  Joy И аз мисля като свършат да ги правя по 100-150.
Ир, пешеходке, Светле   Hug
вангоби  Heart Eyes  Heart Eyes
Моята почивчица върви прекрасно  Joy ... Вчера бях на плодове, вечерях зеле с моркови, еййй, голяяма грешка..Заради зелето което е още в мен  Joy , имам плюс от 600 г.  hahaha
Успех на всички с плодовете днес!
Мноого  Hug на всички! До после  Crazy

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 11:03 от Juliette14

# 145
  • Бургас

Иринитка,

С това писане ту на кирилица, ту на латиница, където не може с кирилица, така се  Shocked
Викам си, ама аз няма да се омЪжвам???  Докато загрея, че е често употребяваната наша думичка "омажа"  hahaha hahaha hahaha

# 146
  • Берлин
Изпих кафенцата на Ирка и се потапям в работа...Вчера си легнах в 8 и спах до ...7 сутринта. Простих си прегрешенията от предната вечер и съм си супер. Днес хапнах бананче, о - пълнозърнест солен кроасан със салата, в - от сладкия шкаф ще е.
Ирина, благодаря за съветите около отглеждането на домашни подправки, сега остава да разуча къде продават семена и...се отдавам на домашно производство. И от сърце желая да се похвалиш с добрите новини за ТМ, в което вярвам.
Гени, благодаря и за инфото около салатките.
Усмихнат ден на всички  Hug

# 147
Здравейте  Hug
Нов месец, нов късмет. И аз отново съм във вашите редици. Знам си аз, че лятото не ми е време за режим, ама айде ... Поне знам, че режимът работи и ще възстановя това, което си надробих. Последният ми режимен ден беше 6 август, а кг-те - 83. Сега са 87, като цифра не е много, с режимна храна ще паднат, нали  Grinning

Днес почнах с две закуски - пъпеш и нектарини. Не съм ги смесвала, с 3-часов интервал между двете  Peace

За обяд и вечеря - млечни с домат и краставица.

Успех на мен и на всички в групата  Hug

# 148
Добро утро  Hug
Ирка   bouquet за кафето
Светле мерси за есенното кафе   bouquet
Пешеходка  Hug

Иначе аз днес съм на белтъци
з-банан
о-Салата с малко сирене, коф.КМ, ПФХ
в-салата и КМ

Гени браво за най-ниското тегло, а като се сетя само как я чакаше тази 6-ца  hahaha
Гени, Изгарящата има ли резултат от клековете, как е дупето  newsm78
Иринита аз може от 28,10 също да се вкл, ако се оформи групичка, тъй като ще съм се върнала от почивка и на режима ми е по-лесно: храня се по график и ми е доста по-лесно  Peace Аз в режим почивка все криввам от правия път  Mr. Green
Малката се разкашля доволно от снощи и днес пак по лекари  Mr. Green
Ей започна се три дни градина-два вируса прекара  ooooh!

# 149
Иринитка,
С това писане ту на кирилица, ту на латиница, където не може с кирилица, така се  Shocked
Викам си, ама аз няма да се омЪжвам???  Докато загрея, че е често употребяваната наша думичка "омажа"  hahaha hahaha hahaha
А, не съм те пратила на твоята сватба, ха ха  hahaha hahaha hahaha

Гени браво за най-ниското тегло, а като се сетя само как я чакаше тази 6-ца  hahaha
И аз за това се сетих  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт