90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро,
Ир, грабвам тиквата, тъкмо ще ми стигне за днешния плодов. Grinning
Аз съм + 200, през тези 4 дни нищо не съм свалила, дано днес се раздвижат нещата. Менюто е портокал на закуска, а за после банани. Трябва да увелича водата, че от както захладня едва до 1,5 литра я докарвам.
Успешен ден на всички  bouquet

# 121
Добро утро!
Ир,Светле   bouquet
Не съм писала отдавна, изкарах един стомашен вирус през изминалите дни и затова не се отчитах. Днес обаче се връщам в редиците, но ви чета от телефона и ми е трудно да пиша. Нямаме интернет в квартирата, тези дни ще ни прекарат.
За днес съм запланувала броколи с топено сирене, малко сметана и кашкавал, нещо като запеканка,за обяд и вечеря, плюс филийка на обяд със салата зеле с краставици. Закуската е банани и кафе.

Лек ден,ще се включа пак. Simple Smile

# 122
  • софия
Добро утро.След бобов + 400.Днес закуска грозде, обяд спагети с лютеница и вечеря домашни кифлички.Хубав ден!

# 123
  • планетата Земя
Добро утро.Днес плодчета.Малко съм притеснена как ще изкарам деня,но мисля да проявя инат
Успешен и режимен ден на всички  Hug

# 124
Добро утро  Hug
Днес ме навести МЦ и съм в много тежък ПМС. Реших да се меря на четворки, поне докато не свърши.
Днес бобов
З: грозде
О: грах със зелен боб, картофи по гръцки и салата
В: грах със зелен боб
Курдов, сещам се за един много любим сериал ("Престъпни намерения", пробвай и "Елементарно, Уотсън", "Излъжи ме" - подобен на Менталистът)

# 125
Добро утро,
Кога свърши септември, не го усетих  ooooh!. Дано новия месец донесе и много минуси в темата.
Днес -1.3кг  Praynig. Може да съм задържала след плескавицата и зелето от онзи ден, че са тежки храни.
А вчера вечерях и рано, още по светло, в 17.30 (Гени  Hug).
Светле  Hug. Милото, много рано излизаш Sad

За днес менюто е като вчерашното:

З - две ябълки - този път ще се опитам да не забравя, че имам и втора закуска  hahaha
О - домати, извара и ФПХ
В - месце ми се хапва, ама да видим ще ходим ил някъде

# 126
  • Targovishte
ИЗГАРЯЩАТА  Hug Благодаря, ще ги потърся   bouquet

# 127
Добро утро!
ir74, Unforgotten'feeling', благодаря за ежедневната доза свежест!  Hug
Пешеходката тази сутрин се е забавила, иначе добавя и усмивка към деня ми.
Днес  ден 28 - плодов. Ще бъде диня (за последно) и може да добавя грозде. Утре е първи воден. Режима започнах с още две момичета и се надявах да се подкрепим точно за водните, но те някак се изгубиха по пътя... Ако има още някой за утре да се обажда, та да си правим компания.
На всички пожелавам усмихнат и спорен ден!  Hug Hug Hug

# 128
Добро утро! То вече, май добър ден ама се успах Embarassed. Ама с тези две ученолюбиви деца не мога още да вляза в ритъм. Irinita стискам палци и много кураж, дано всичко е наред.  ir74, дай някоя рецепта за солена тиква.
Една усмивка поне да дам за реванш

free image host

# 129
ПешеходкаHug Вече всичко си е на място! Дори и усмивката ми.  Hug

# 130
Какъв сладък Ежко-Бежко  Heart Eyes Благодаря на грижливите момичета за ранното кафенце  Hug
Аз съм заредила гроздето за днес.

kurdov щом си харесал Шепот от отвъдното ще ти препоръчам горещо сериала Медиум Peace Peace Няма начин да не ти хареса.

# 131
  • У дома
Добро утро банда, днес не удържах любопитството си и скокнах на "Гаднярев" (както го нарича Курдов hahaha). Ами какво да кажа, резултатът ми от ранната вечеря (Стаси аз ядох в 15.30, обаче), та -900гр, изчистих гадният плюс от варивата (на следващите варива ще направя номера на Тами, да видим как ще е тогава Hug), и днес най-най-ниско тегло т много време насам 67.3кг. МНоооого съм доволна, утре пак ще се премеря да си "накефя", днес плодов, след това ще се  измеря след водния, т.е. другата сряда Joy
Ирка, мнооого взе да ни глезиш с тези кафенца, сладки, бонбони, или викаш поне на снимка да ги гледаме и да се радваме Joy hahaha Joy
Стасиии, Комарче, ще изчезнеш, какви са тези гигантински минуси, ти да не гониш елегантното Светле по кг Rolling Eyes В тоя ред на мисли, Светле-страхооотно кафенце, ще си пийна и от двете кафенца и ще изскачам.
Вчера някой питаше за клякането, аз клякам още, днес 220 ooooh! ooooh! ooooh!
Менюто днес: З-кафе и 4сливи, натам незнам каквото дойде, имам сливи, банани и мандарини, НООО и салатка привечер задължително.
Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 132
И аз клякам. Днес съм в почивка, ама утре 240...

# 133
  • У дома
Изгаряща, ама то за теб не останали, ти си на финалната права. Я кажи какво ще правиш след това, ще клякаш ли пак? newsm78 Аз мислех да си продължа за в бъдеще по 100 на ден с един ден почивка примерно, как ти се струва?

# 134
  • Бургас
Добро утро!
Ирка, адашче мило, Hug Hug Hug Hug
Как солена тиква? Sick Какво ли се чудя? Преди много години баща ми имаше стажанти от Виетнам, които ядяха динята със сол. Същата гадост.
Светле, Hug Hug, Дано октомври да е благ, спокоен и уютен!
Milena__ и аз съм наплодове днес.Както писах снощи - смесено грозде. Ще те подкрепям, аз съм достатъчно голям инат!
Оо, atari, за малко да пропусна, че и ти си в групата за гроздояда! Успех!
Genni, честито най-ниско тегло! Твоята тантуранка ми е много любима  Hug Гушни я от мен, моля!

Мими, аз днес мисля да приключвам с четворките newsm78 Две направих, теглото е 57,1. Ще продължавам с режима почивка, а и в събота сме на сватба. В зависимост от "освинването" ще видя дали ще се включа в дисциплинираща врътка от 28.10. Ти как я мислиш??

Спокоен и успешен ден на всички, от големи до мънички! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт