90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
hahahaСтаси, тук "вечеря", казват на яденето в 16-16.30, ама плющят и към 20, тогава била "късна вечеря", аз нямам късна вечеря, само вечеря и свикнах по това време да ям, а в БГ незнам защо от малки сме свикнали вечеря - 20-21 часа, и си лягаш и не можеш да дишаш Tired
Еми то като мръкне към три часа нормално е към четири да вечеряш.... hahaha
У нас като малка се вечеряше най късно в 19 часа, татко ми държеше на ранното хапване....

# 106
hahahaСтаси, тук "вечеря", казват на яденето в 16-16.30, ама плющят и към 20, тогава била "късна вечеря", аз нямам късна вечеря, само вечеря и свикнах по това време да ям, а в БГ незнам защо от малки сме свикнали вечеря - 20-21 часа, и си лягаш и не можеш да дишаш Tired
Ето, даже по 2 пъти вечерят. И аз бях свикнала по едно време към 20-21, ама и аз правех две вечери  hahaha. Една при мама към 17.30-18 и една към 20-21 с бившия, като живеехме заедно. И ей така за година, навъртях 65 кила  hahaha. Та тези норвежци да не са и те пухкави?  hahaha

# 107
  • У дома
 hahaha Joy hahaha Ей, разсмяхте ме преди лягане. Мими, права си, сега зимата в 14 вече е тъмно и явно им пригладнява hahaha
Стаситке, ами смятай тук норвежките дрехи ми става номер С Joy Joy Joy Тук не са просто пухкави, направо са си "яки каки" Laughing
Аз казвала ли съм ви, как с една диета стихнах до спешното, и като отидох и ме питат какво яде, викам ами жито - 2с.л. цял ден, и лекаря ми вика "Ама то това е храна за птички", а аз му обеснявам, че съм на диета, а той "Ама кой ти каза", ММ стои засрамен в ъгъла после ме насмете хахахахахаха

# 108
  • Targovishte
ГЕНИ  Hug Шепотът... ми е един от любимите, гледал съм го, а някои серии по 3 и повече пъти   bouquet

# 109
  • У дома
ЕЕ жалко, че не помогнах, аз също мноого го харесвам и само него гледам ,аааа и "Столичани в повече", те  започнаха, нов сезон, има една серия от миналия петък Peace

# 110
  • Бургас
Milena__ аз съм отдавна в режима, но в темата отначало бях воайор, а после и аз се разписах, така че свикнах постепенно с ранното вечеряне. Салатите аз ги подправям със зехтин и слагам повече от 1 лъжичка. Кайма също не купувам готова.
Мими, и моя татко държеше на ранното  вечеряне - 18,30 - 19,00 най-късно.

"Шепотът..." и аз много го харесвам, особено когато косата ми има нужда от обем hahaha Понякога направо ми настръхва перушината.

Курдов, ще ни завиваш ли или да се спасяваме по единично Joy

# 111
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Ще ви завия от тука, от магазина. Айде лягайте. Аз ще трябва да поработя още 45 минути  #Cussing out

# 112
  • Бургас
Хайде, мацки, по леглата! Курдов, ще ни завива - да няма после незавити и схванати!

Спокойна вечер!

# 113
Хайде, мацки, по леглата! Курдов, ще ни завива - да няма после незавити и схванати!

Спокойна вечер!
Ми аз тъкмо се хванах да готвя супа от пилешки шии Joy   chef....не знам от кога стоят във фризера, и ме хвана музата......и после утре пак схваната....... hahaha

# 114
  • София
Добър вечер,
Аз само да ви поздравя и да ви кажа, че ми липсвахта днес Hug
Вечерях късно в 8.30 за първи път ми се случва и се надявам да не се повтаря.
Иринитка, стискам палци и от сърце желая всичко да  е наред с ТМ.
Ир, Гени палави деца за мен означава  здрави деца  bouquet
Курдов няма да течакам, а лягам и като минеш метни едно родопско одеало и на мен😀
Хайде спокойна вечер и до утре😀

# 115
  • Targovishte
Айде, който легнал - легнал. Минавам да завивам и да подпъхвам одеалцата.

Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 116
  • Калифорния, САЩ
  Иринитка, адашче, имаш мнооооого  Hug  fingerscrossed  Hug  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hug  fingerscrossed  Hug от мене! Прегръщам те силно!!!

# 117
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug Кафенцето си е супер, но и тези сладки са много изкушаващи   bouquet

Пак съм в моето постоянно състояние - спи ми се! Кантарев беше много добричък, замислям се да му направя подарък, че снощи без да съм сигурен в неговото поведение го пообидих.

Менюто днес: З - праскови, О - мерудиени питки плюс салата от домати, краставици, печен пипер и магданоз; В - влече ме все към млечни: кисело мляко, кубче сирене и една краставица натюр

Пожелавам прекрасен есенен ден на всички   bouquet Hug  bouquet  bouquet

# 118
  • Калифорния, САЩ
   Илианка, забравих  ooooh! да те питам как е крака тези дни? Heart Eyes Heart Eyes

Закуска преди Пешеходката да се е явила  Wink:. И да ви кажа - тук тиквата я ядат СОЛЕНА  Sick. Ето една нашенска  Wink:

# 119

Добро утро  Hug

Нека новият месец е красив и изпълнен с топли емоции.

Тръгвам към работа и ще се включа пак, когато съм там.

Общи условия

Активация на акаунт