90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Приет банда!
Днес пернатите ми създаваха проблеми, но засега нещата биват!
Яденето
З круша
О две филии с кьопоолу
В цяла чиния квадрати Shocked, този път ги пекох без хартия за печене и затова станаха по препечени не пухкави....
Иринитка стискам палци при половинката всичко да е наред! Hug Hug
Подправки в съндъчета имам и аз: къдрав магданоз, обикновен магданоз, босилек и риган....и малки люти чушленца.... Joy сама си ги садя и сама си ги гледам, поливам, бера.... Simple Smile

# 91
  • планетата Земя
Тъй,оплюсках пастичката за вечеря,но не мога да поема РЧШ то.Много сладко ми стана.Мъчих се.Не мога.Надявам се да не е фатална грешка.

Салатките много ги уважавам,защото държат сито дълго време.Чрез тях си и набяваме полезни микроелементи,че все пак режимът си е ограничение

# 92
Моята вечеря беше порция спагети със зеленчуци. Реших да не рискувам със сладкото  Grinning За утре ще бъде грозде дей, а за вечеря може и тиква да взема.

# 93
Моята вечеря беше порция спагети със зеленчуци. Реших да не рискувам със сладкото  Grinning За утре ще бъде грозде дей, а за вечеря може и тиква да взема.
Аз утре пак  ще имам плюс....след ВХ-ти, много ги мразя....хем не ги обичам, хем беля ми правят.... Cry

# 94
  • Targovishte
Eхо, банда   bouquet

ИРИНИТА  Hug Стискам палци новините да са добри  Hug

Аз днес не огладнях така или иначе - нито за обяд, нито за вечеря. Но чинно си изядох предвиденото. Да видим Гаднярев какво ще рече на сутринта  newsm78

Някой попита за салатите. Аз да кажа само, че моето бяло конче само на салати кълве. Иначе бяга нейде сред прерията. Няма салати - няма конче!

Студеното време навън изгони и без това малкото клиенти. Седя си в магазина и си скучая. Няма и нищо за гледане по т.в. - то.  Crossing Arms  Замислям се да си донеса тука една книга, но като чета много ми се доспива  newsm78

# 95
  • планетата Земя
Да видим Гаднярев какво ще рече на сутринта  newsm78

Joy

Някой сериал на гледаш на компютъра?Могат да се изтеглят разни,които не са пускани по телевизията

# 96
  • Targovishte
МИЛЕНА -   bouquet  bouquet ако са на български или със субтитри, и да не са любовни - съгласен съм. Имаш ли предложение? Най-ми допадат криминални, от типа на "От местопрестъплението" с Хорейшио - всеки път нещо различно във всяка серия.

# 97
  • Бургас
Курдов, и аз щях да попитам дали не можеш да теглиш сериали и филми, но Millena__ме изпревари.
Преди 2 години бях на работа в София за 2 месеца и вечерите издивявах, та тогава изгледах всички серии на Менталистът - не е със субтитри и не е любовен. Ще ти хареса Peace
Днес обядът ми беше постна пица, вместо пърленки. Когато я поръчах, собственикът на заведението за хранене ме погледна ей така Shocked Joy
Вечерята ми беше в 18,00:2 ню-ню мъфинчета, приготвени от моето детенце, 2 бисквитки ЕМИ шоколадови с кокос + рчш.

Утре - моно гроздов дей. Обаче ще смеся гроздето - бяло и розово Joy

Благодаря ви за подкрепата! Имам нужда! Hug Hug Hug

# 98
И аз с малко въпроси... Тая лъжичка олио... Много малко Simple Smile толкова ли употребявате?  Гледам има рецепти с кайма -готова може ли или смляно месо?  За закуска 2 банана много ли са?  Кебапчета и кюфтета? 

# 99
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Да тегля от тук не мога, но мога да гледам онлайн. Благодаря, ще го потърся. Но имам съмнения, като че ли съм го гледал или нещо подобно  newsm78

# 100
  • планетата Земя
И аз с малко въпроси... Тая лъжичка олио... Много малко Simple Smile толкова ли употребявате?  Гледам има рецепти с кайма -готова може ли или смляно месо?  За закуска 2 банана много ли са?  Кебапчета и кюфтета?  

Аз слагам повече оливце,но не значи,че това което правя е добре  Grinning.Кайма готова не купувам,защото не е ясно точно какво има вътре.В магазина ми мелят месо и готвя с него.

Курдов,Менталистът ще ти хареса наистина.Чудесно предложение от Иринита.Като се сетя за друго сериалче според твоите изисквания,ще пиша

Но имам съмнения, като че ли съм го гледал или нещо подобно  newsm78

Пускали са го по телевизията.Но не всички сезони

Иринита,как успяваш да вечеряш толкова рано и после да не виеш.Аз гледам да издържа до 19.00 и тогава да вечерям,че иначе глад майка  Laughing
Знам,че късното хапване е лошо,ама .....

# 101
  • У дома
Аз слагам по 2с.л. зехтин, половин с.л. оцет (оцета запичал, скоро го разбрах и го намалих като количество) и сол на вкус, аз така овкусявам салатата Rolling Eyes Ако ти е малко мазното, слагай авокадо, то е голям мазньоч.
Курдов, аз харесвам "Шепот от отвъдното" Peace
Днес менюто малко го поизмених, О-писах-салата и 6-7 сухара с една с.л. лютеница, В-две бисквитки чок&чок, един сладолед, шам фастък-един зелен, леле мноого гаден имаше вкус на лекарство Sick Sick Sick За пръв път аз да не харесам сладолед, и мааалко, около 100гр баница с ябълки, Лили изяде другата половина от 100гр hahaha АААА и РЧШ Heart Eyes
Лека ви вечер дами и г-н Курдов, доглеждам Брадарите интриганти и отивам да пускам душ и да лягам Hug
Милена, аз вечерям в 15.30 днес, принципно около 16-16.30, мноого добре се чувствам, лягам си винаги гладна и ми е едно лекоооо Simple Smile

# 102
Гени, ама ти не вечеряш, а следобедняш. Дай нещо 17 поне  newsm78. И аз днес в 17.30, бях си взела кофичка извара и домати, че преди 20 нямаше да се прибера и не исках да ям късно. Но напоследък между 19 и 20, че като съм на работа до 18.30, няма как.

# 103
  • У дома
 hahahaСтаси, тук "вечеря", казват на яденето в 16-16.30, ама плющят и към 20, тогава била "късна вечеря", аз нямам късна вечеря, само вечеря и свикнах по това време да ям, а в БГ незнам защо от малки сме свикнали вечеря - 20-21 часа, и си лягаш и не можеш да дишаш Tired

# 104
  • планетата Земя
Милена, аз вечерям в 15.30 днес, принципно около 16-16.30, мноого добре се чувствам, лягам си винаги гладна и ми е едно лекоооо Simple Smile

Герой.Аз не мога така.Ще ми е гладно,нервно и кисело.И моят ще търчи по мен да пита дали съм му обидена нещо

Общи условия

Активация на акаунт