90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 948
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Орехите май не може във въглехидратен, нали са към плодовете?   newsm78
Аз днес пих кафе, чисто, преглътнах го обаче, ще го бъде май  Laughing За обяд зелен боб с картоф и морков и салата печени чушки с чесън + 1 филийка от Лидълския хляб със семена. Оставих си половината и утре във въглехидтатен ще го омета за обяд и за вечеря  Crazy
И аз имам въпросчета :
1. Зеления боб зеленчук ли е или спада към варива?
2. За сладка вечеря може ли да минат филийки с мед или ще ми дойде в повече? Както и на сладка вечеря може ли да се ядат плодове? Умирам за филийка с течен шоколад и банан отгоре Heart Eyes Като бременна ядях само това, то затова сигурно ударих стотачката  hahaha

# 76
  • планетата Земя
При солен обяд, а той е само такъв, даже е задължително. Ако вечерята е солена (може освен сладка, да бъде солена), също. Само при сладка вечеря - не.

Благодаря.Прецаках се днес,но за другия път ще знам.Хапнах спагети със зеленчуково-доматен сос,а е можело и салатка да добавя

Аз днес пих кафе, чисто, преглътнах го обаче, ще го бъде май  Laughing

Браво за кафето.Зеленият боб е към бобовите/варивата.А за вечеря във веглехидратен според мен е допустимо филия с теч шоколад и банан.Има си доста тортички и с плодове вътре

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 15:16 от Milena___

# 77
Зеления боб е към варивата!
Филийки с мед може, а ядки или плодове, ако са част от десерта, също може, но не трябва да са много.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 15:22 от Sunny29

# 78
  • Targovishte
СЪНИИИ и аз искам филийка с теб, ако може  hahaha hahaha

Банда, днес едина жена ме направи най-щастливия човек на Земята. И това е нашата ИРИНА  Hug Не само е свършила работата както трябва (покупката от Метро), но и още и още... БЛАГОДАРЯ!  Hug Hug Hug Hug Щом има хора като теб, вярвам че ни чака по-добро бъдеще!!!!   bouquet

# 79
Курдов, сега прочетох!  Joy Joy Joy Да знаеш обаче, че после плюсът ти е гарантиран Wink

# 80
Освен овесените ядки на обяд изядох и пакетче солети. Нали не съм сбъркала?
Ако ти се води солен обяда, няма проблем. А салата?  newsm78
Не ядох салата, защото и без това ми стана тежко. Знам, че по принцип трябва и салата да има.

Като ви чета с тези пастички и се изкушавам  и аз да си взема такава за вечеря. А на всичкото отгоре до нашия блок са открили сладкарница и си представете какви вкусотии има там  hahaha Дали като се прибирам довечера да не свърна натам?  newsm78 Когато правих за първи път диетата не си позволявах такива изкушения, защото имах и доста килограми за сваляне. Дори и сега много рядко се отпускам със сладките неща, непрекъснато едно гласче ми сигнализира в главата - Недей!   #Cussing out

# 81
  • У дома
Курдов, браво на нашата Иринита, между другото, Инринка имаш силно стиснати и от мен палчета, всичко с изследванията да е наред, и да ви опровергае fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
София, омазала си се яко, не се яде сладко на обед, яде се солено и салата, както е казала Стаси Peace
Аз да ви кажа, днес не можах да си изям спагетите, нещо се бяха скашкали, преварила съм ги та си хапнах 6 или 7 сухара - загубих им бройката, голямо ядене hahaha със салатка и една супена лъжица лютеница с връх Peace Ей сухарите при нас не са като вашите-нашите са от семена, това са те:
Скрит текст:
Та хубаво си хапнах, за довечера имам сладко, ще видим как ще ям на крак и скришом, защото се крия от жовотинчето вкъщи, тя иска всичко, а за сладкото "ще ме извини", ама няма да яде hahaha
Да допиша за Бобина: аз си купувам тук "Френски" зелен боб, ям си го и в трите дни, той няма бобчета, само шушулка е. Ако има при вас, мисля, че той спада към неутралните Simple Smile

# 82
  • Берлин
Аз имам 2 въпроса - може ли някой да ми каже защо салатите са толкова важни? /по мое време не е имало такова отношение към тях/. Стаси, Гени - обяснете ми  Peace Важно ми е да знам дали да се напъвам да ги ям. След 1 забележка на Гени съм по-старателна в тази посока.  Rolling Eyes

И 2ят въпрос -
Скрит текст:
искам да си сложа подправки в сандъче - мента, босилек, магданоз. Късно ли е за такова упражнение? Нищо не разбирам от тези неща, дори не знам семена ли се купуват и какво се прави, но имам мерак да се науча и да си бера от собственото "производство"  Embarassed Все вярвам, че някой тук знае.

# 83
  • Бургас
Курдов, приятелю, "Предай нататък" Hug Hug
Скрит текст:
За мен е щастие да усетя радостта в гласа и да я видя в очите на другите! Радвам се ,че съм успяла да направя деня ти хубав! Ти го заслужаваш! Целуни принцесата и прегърни силно юнаците, а ТЖ....е там си знаеш  Embarassed

PAPURCHE MEHURCHE по 2-я въпрос:
Скрит текст:
Аз съм заклета градинарка  Joy На двора на вилата ни имам цяла градинка с подправки. Ако не ти се занимава със семена провери в градинските центрове - там трябва да има готови засадени подправки в съксийки. Поне аз когато съм ходила в Гемрания, градинските центрове бяха едно от любимите ми места и там съм виждала такива. В БГ има и в Кауфланд. Ако искаш да си засадиш, купи си семенца - пак от градинските центрове или големите вериги. Добре е, да имаш отделни сандъчета за всяка подправка. Слагаш почва/пръст 2/3 от сандъчето, посипваш равномерно семенца, леко поливаш и слага почва отгоре. Най-много 1,5 - 2 см. След това отново лекичко поливаш, най-добре с лейчица или си правиш "душ" от пластмасово шише, като пробиваш капачката на няколко места. Ако искаш по-бързо да поникнат семенцата можеш да завиеш всяко сандъче със стреч фолио - нещо като мини оранжерийка. И така поливаш, когато горния слой на почвата изсъхне. Трябва малко търпение докато поникнат. Обаче е върховно удоволствие да си скъсаш свежи подправки. Надявам се, за съм ти била полезна. Ако имаш въпроси, можеш да ми пишеш на л.с.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 20:01 от Irinita

# 84
Genni аз обядвах черен хляб с лютеница, но ме притесни голямото количество. Накрая просто се изкуших за си чопна две мънички хапчици от една пухкава кифла с шоколад. Даже си взех от края на кифлата, не от тази част, в която има пълнеж. Сладкото ще ми е за вечеря.

А, между другото тези сухари ги има и тук, преди години съм си взимала от тях. Има ги и в Кауфланд и в Лидл.  В Лидл редовно има и подправки в саксия, PAPURCHE MEHURCHE.

Между другото, някой от вас има ли проблем с ходенето до 00? Че аз нещо изпитвам затруднения от около седмица, много зор работата.

И другият ми въпрос, някой друг да прави предизвикателството с клековете? Аз съм още в началото де - 7-ми ден ми е.

# 85
  • София

Между другото, някой от вас има ли проблем с ходенето до 00? Че аз нещо изпитвам затруднения от около седмица, много зор работата.

Беше ми неудобно да питам, но и аз имам проблем с ходенето в 00.
Пия един китайски чай иначе ...

# 86
  • планетата Земя
Киви сутрин трябва да реши проблема с 00

# 87
Този проблем при мен си е хроничен, с грозде сутрин нямам грижи. 3в1 дето го пиех, го пих главно заради това,много ме разхлабваше  Embarassed Много вода също така. Когато се видя на зор обаче и аз прибягвам до китайски чай сание (в зелена кутия) има го във всички аптеки. Действа безотказно, но гледам да не прекалявам с него. Знам, че има и разхлабващи бонбони в аптеките, много са хубави ама после човек направо се ос**а  Joy Казаха ми и за сладко от рози, ама не е режимно и не съм опитвала.

# 88
  • София
Сладкото от рози е супер гадно Sick, не знам дали действа за ходене в 00.
Ще опитам киви задължително.  Peace
И при мен е хроничен проблема а лошото е, че китайския чай не винаги ми действа.  ooooh!

# 89
  • У дома
Такаа, дамии, по въпроса със салатите, виждам Стаси още не се е "намесила" hahaha Хапват се салати, именно за да няма проблеми с "белият кон", или 00. Имат влакнини или там разни такива неща, като добавиш и малко семена към салатата-позволени са, и няма да имате проблеми с 00. Другото, заради което са важни салатите е, че ако си супер супер гладен (сега ако си 50кг естствено,че няма да ядеш много и няма да имаш нужда от много храна, но ако си 85, толкова стартирах аз), ами две бутчета, или по зле едно бутче или някаква мини пържолка, мен лично няма да ме засити, или пък две яйца наобед и едно за вечеря, надявам се ми схващате мисълта. Затова и повечето в началото, докато открият защо е хубаво да ядем салати, имат плюсове от белтъчните дни, тогава най-лесно прегрешавме, по-простата причина, че количестово позволена храна не е много.
Сега, за проблеми с 00-сутрин хапвайте, киви (вече са ви казали), круши, сушени сливи, да допълня, топла вода с мед и лимон също, не би трябвало да  има проблеми, също ГОООЛЕМИ САЛАТИ - аз добавям към салатите: сусам, чия и ленено семе Hug

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 18:24 от Genni

Общи условия

Активация на акаунт