90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 905
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здрасти, дружинна!
От рано сутринта сте пълни с приятни изненади: кафенца, сладки детенца и хубави минуси, браво! Като вляза тук и ми се оправя настроението.
И да помрънкам малко: нямам нито плюс, нито минус. Какво ми става! Уж хапвам само режимни неща. Поне 100 грама, ама не. Вече не забравям водичката.
Днес съм на въглехидратен (втори за мен) ден. З - грозде, О - щрудел, В - щрудел. А тези салати - кога, или днес няма?
Хубав ден в офиса и у дома!
До после! Grinning

# 676
Морска вълничка, на обяд е салатата във ВГХ. Обядът е солен, вечерята сладка. Това, че някои от нас експериментират със сладък обяд и вечеря си е лично тяхно решение. По правилата на 90ДД обяд солено, вечеря сладко Simple Smile)
Аз да се оплача:
Скрит текст:
ходих при чичо доктор за коляното, че нали отново ме наболява и се оказа, че връзките са се възпалили. Забрани ми каквито и да са подскоци, пътеки, кростренажор и сие.. ooooh! А аз за ски се каня след месец-два

# 677
Здрасти, дружинна!
От рано сутринта сте пълни с приятни изненади: кафенца, сладки детенца и хубави минуси, браво! Като вляза тук и ми се оправя настроението.
И да помрънкам малко: нямам нито плюс, нито минус. Какво ми става! Уж хапвам само режимни неща. Поне 100 грама, ама не. Вече не забравям водичката.
Днес съм на въглехидратен (втори за мен) ден. З - грозде, О - щрудел, В - щрудел. А тези салати - кога, или днес няма?
Хубав ден в офиса и у дома!
До после! Grinning
Морска вълничка, обяда трябва да е солен и постен +салата, освен ако щруделът ти на обяд не е солен.
Гени, честито ти минус със здраве да си го задържиш и по полека с домашния фитнес да имаш сили за довечера за другия фитнес. Подкрепям с две ръце Стаси за снимков материал.
Иринитка, да ти дам ключовете и за у нас?

# 678
Ееее Стаси не така, я кажи какво прегреши вчера и какво каза кантара сутринта  hahaha
Вили, срам ме е Embarassed. А не се меря аз от няколко дни, че чакам МЦ и ми е някакво подуто, по ръцете си гледам, едвам си свалям пръстените

# 679
 izgariashtata, pe6exodka,
много мерси, тъкмо навреме попитах значи, пак щях да сбъркам. А миналия път в този ден си хапнах само сладко и тестено. Нещо не съм разбрала, аман. А вчера направих щрудел с ябълки и тъкмо точех зъби. Нищо, довечера. А сега ще трябва да сговя извънредно постен ориз със зеленчуци. Нали става? И остатъка - в хладилника, за след 3 дни. Ама май ориз не може, ако не може - кус-кус.  chef

# 680
Морска вълничка,
оризът е към варивата.... не става за въглехидратен, но кус-кус може Simple Smile

# 681
Морска вълничка ориз със сигурност не може,мисля че  кус кус може
хапни 2-3 филии хляб със  салата и готово,или спагети с лютеница и салата и си режимна

# 682
Кус- кус може Peace

# 683
  • У дома
Кус-кус може, ама този макаронения, за другия арабския и аз не съм сигурна, че може, макаронения кус-кус може (120гр на сухо измерено количество е Peace) Добави и салата Hug

# 684
Кус-кусът е разрешен Simple Smile даже виж в темичката за грамажи е отбелязано "80 грама кус кус - истински кус кус, не макаронения , макароненият е 120 грама"  smile3503

# 685
Genni, изпревари ме  Joy

# 686
поправих се относно кус кус

# 687
valence7o0o, neli_asneli, MinaCankova, Genni,
каква диета щях да правя без вас! Добре, че се сложих тук. Благодаря ви!
А кус-кус този от нашите магазини, стария класически, за него ли говорим? Арабският е много ситен доколкото знам.
Прегръдки!

# 688
оу Морска вълничка, тук вече не мога да ти помогна нямам никаква идея кой е арабския  Mr. Green а и между другото и аз съм новичка днес ми е 5 ден но доста изчетох и пак и аз имам тук там въпроси  Hug

# 689
  • У дома
Вълничке, точно нашия от магазините, на топченца, звездички или цветчета, това е макаронения от нашето детство Peace другия е един мноого ситен, а на вкус  нещо средно между брашно, ориз и нещо горчиво Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт