София - ден и нощ.

• 169 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз никакви драматизации не виждам, освен драмата с Цезар.  Peace Mr. Green

# 481
Рая и Стела, трябваше да си сменят местата на месторабота. Наистина започнах да харесвам Рая, Сабина ми остана някъде на заден план. Стела е отврат в пълния смисъл на думата, но Поли с тая стойка на Х, направо ми идваше да я ритна и дя и спукам силикона. Започна да ме дразни, като разбрах, колко е празноглава, но сега адски ме дразни, като я гледам не и е толкова тъжно за Марио май повече иска да отмъщава на Рая. До някъде добре, че така стана - на Поли така и се падаше, щото си беше заровила главата, като къртица. Сабина разби с тая нощница, като самодив лебед ужасс, отзад ми приличаше на заешко ду. е

# 482
  • Gotham City
Интересно ми е колко прост трябва да си, за да гледаш подобна помия?!?!?

Joy любими са ми такива постове

Галя е красавица!

# 483
Интересно ми е колко прост трябва да си, за да гледаш подобна помия?!?!?

О, изпитвах силна нужда точно ти да ме квалифицираш! Благодаря ти, винаги е приятно да прочета интелигентни и обосновани постове Crazy

# 484
  • София
Тея изкараха София егати бордея...
Ако си със средно - това ли е работата - танцьорки, сервитьорки и компаньонки... "друг избор нямам"  ooooh!
И как ги наемат на работа - едно здрасти с усмивка, две кълчения и арее... то така ако ставаше Joy

Не хванах началото- как пора ще влезне в клетката...  Naughty

# 485
Събина с тази нощница  Joy Joy Joy .Много абсурдно изглеждаше .
Най накрая я огря.26 епизода чака с нетърпение Дани да и разтвори краката.
Дано се успокои най накрая и миряса .
Марио на видеото защо блъска Рая? Ядосан и е ,че тя не го иска или проявява загриженост .
Ще е много забавно ако Марио се влюби в Рая  Joy

Starrydream не мисля ,че е този живота в София  Simple Smile Това е сериал който е правен с въобрежение и не е извадка за реалния живот на повечето които живеят там .

# 486
Изпуснала съм нощницата на Сабина, а собственика на папагала ме разби Mr. Green

# 487
Изпуснала съм нощницата на Сабина, а собственика на папагала ме разби Mr. Green
Гледай гледай.Заслужава си да се види нощницата.
Това явно беше секси облекло.Как го завъртя това дупе . Joy .Много смешно много .
Стана ми мъчно за Рая.И се ядосвам ,че и развалиха образа дано да го оправят и да  им натрие носовете на всички от тази квартира.
Хайде лека от мен.Отивам да облека нощницата си като на Ина и да се завъртя на мъжа Wink  Joy

# 488
А Сабина накрая легна с Дани ли?
Последните минути ги изпуснах...
Издразни ме Дани, защо не каза на ентусиазираната Поли, че Марио е спал и със Стела та да и секне ентусиазма да събира чужд багаж, което беше много грозна постъпка.

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 00:07 от Šunšhine

# 489
А Сабина накрая легна с Дани ли?
Последните минути ги изпуснах...
Серията завърши как Дани се съблича и я хваща и загатват ,че ще правят нещо.
Какво ще стане и дали ще стане ...
 luvbed
Предстои да разберем .

# 490
Ех, тая Сабинка въртя-рева-сука ама накрая намаза. Mr. Green

# 491
Ех, тая Сабинка въртя-рева-сука ама накрая намаза. Mr. Green
Винаги Дани, като е пиян. На тая серия веждите и бяха във вихъра си

# 492
  • Sofia
а собственика на папагала ме разби Mr. Green
откъде го намериха този Joy чудех се на кой ми наподобява пискливия му гласец и се сетих,че Иво Сиромахов имитира Пауло Куельо с този тембър Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 18:58 от Doli

# 493
На тая серия веждите и бяха във вихъра си
Joy Как ги завива във формата на въпросителни. Laughing

# 494
Еее накарахте ме да го пусна в нова плей. Опитва се да прави секс със Сабина докато с носталгия си спомня за Рая, според мен няма да му се получат нещата  Mr. Green В смисъл такъв няма да спи с нея ще се осъзнае на време и ще отиде да търси Рая или поне да и се обади... 
А Сабина няма ли да дойде най-накрая баща и (след като майка и и брат и не успяха) да я ошамари и да си върне в Златоград.

Общи условия

Активация на акаунт