На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 454
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз съм букнала 3-11 септември, искаме спокойствие, имаме гръцкоговорящ, влачим си тонове зехтин и малко ципуро,  та май все повече се навивам, а хотелът е 9.3 в букинг. Май , обаче ще ползваме другия ферибот.

# 586
Супер ще ви е.
Кой друг ферибот, от Аркица ли?

# 587
  • София
Супер ще ви е.
Кой друг ферибот, от Аркица ли?
Ахам. Може и да обиколим и от другата страна, но тези вълни ме притесняват. По скоро 1-2 дни разходка с лодка по малките островчета за гмуркане.

# 588
blackisback, този е плажът за който писах, че беше много пренаселен. Но ние бяхме в разгара на сезона.
bibi и според мен ги отказвай - има много заведения на много добри цени. Аз пак да си кажа, че от другата страна на острова имаше повече за обикаляне.

Лекси, ти да не го бъркаш с плажа на края на Аг. Николаос. Ние сме били края на юли на плажа, който е на снимката и винаги имаше не повече от 2 семейства.

# 589
  • София
Не знам... Има табела, по коларско пътче се стига до паркинг, а до него (вдясно) има голям затворен комплекс май с разкошен пуст плаж, който се вижда от пътя. До колкото си спомням само там имаше сърфове.

# 590
Не знам... Има табела, по коларско пътче се стига до паркинг, а до него (вдясно) има голям затворен комплекс май с разкошен пуст плаж, който се вижда от пътя. До колкото си спомням само там имаше сърфове.

Неее, ти вероятно говориш за Хриси Акти. А ние говорм за далеч по-близък плаж до Аг. Николаос.

За този https://www.google.bg/maps/place/Epar.Od.+Edipsou+-+Lichadas,+Is … xd5afb86d909878ee

# 591
  • София
Биби, чудесен избор е Евия за мен (ама аз имам слабост към нея, вече три години почиваме в Лутра). Цените в кръчмите определено са много, много поносими, сравнено с Халкидики. Лутра наистина е пенсионерски курорт, но е много спокойно. Минералната им вода е чудесна за изтормозени кокали Simple Smile Плажа с водопада от минерална вода е екстра за целта. Иначе като плаж е скапан. Щом обичате да обикаляте си мисля, че ще ви хареса.

# 592
  • София
Добрютро,
Някой да знае тоз плаж -Греголимано https://www.google.bg/search?q=gregolimano,+evia&biw=1920&am … Qb274B6XiAhtwM%3A
дали е само за гостите на Gregolimano club med или може ие външни ?
Останаха ми очичките в него, а е само на 22 км от Лутра Едипсо, които се преодолявали за 45 мин според Гугъл.
Тодоричка, благодаря за включването. bouquet

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 08:38 от bibi

# 593
Само за комплекса е. Но част от него е Хриси акти за който си говорихме по горе.

# 594
Хриси акти стана любим на съпруга ми и на сина ми.
На мен навсякъде ми беше добре. Дори сред бабите и дядовците, а и на Лимни на големите камъни пак ми хареса.
Не сме оставали разочаровани от заведение, за цените вече сте обсъдили -повече от прилични.

# 595
  • София
За Греголимано имаше някаква опция за платено влизане ако не бъркам, но не съм задълбавала.
Хриси Акти си е чуден, а даже съседното плажче извън бийч бара си е направо нашето местенце. Фин пясък, плитичко, екстра.

Това е сайта на самия клуб:

http://www.clubmed.co.uk/cm/resort-gregolimano-greece_p-341-l-EN … v-GREC-ac-vh.html

# 596
И аз да се запиша  Grinning Чудесна тема и много полезна, за мен   bouquet

Мисля това лято да отскочим до слънчева Гърция за една седмица, но все още не мога да избера място (то навсякъде красиво).
Все още събирам информация и ще ви следя с интерес  Simple Smile

# 597
А някой ходил ли е в Тhallata camp? Оферират ни за началото на септември и се чудим какви са условията? Подходящо ли е за дечица на 1.5 годинки? Изглежда доста добре, но предлаганата цена е само за нощувка, което ми е малко притеснително. Говорим за вариант с вили.

# 598
  • София
Предполагам имаш предвид Thalatta, плажът е супер за деца, пясъчно е и няма таралежи  Peace Там обаче ходят твърде много българи, което по мое виждане не е добре  Mr. Green В самото Талата не знам откъм магазини и заведения как е защото сме спали само в Каламици, но в крайна сметка там ако няма, то е съвсем до Каламици. Моето дете на 1.5 годинки още си ядеше каши и пюрета, та проблеми с изхранването не сме имали, носехме си, не че не набиваше и гирос  Simple Smile Много зависи по какво си падате, там е къмпинг, а Каламици е съвсем малко село с под 10 заведения и 2-3 магазина. Ако ходите в сезона с паркирането е отврат.

# 599
Здравейте, момичета! Била ли е някоя от вас в Стомио и може ли да споделите мнения за плажовете и морето там. Благодарение на вашите мнeния и впечатления, изкарах прекрасна почивка на Тасос миналата година, а тази съм  се насочила към Стомио, стига да не ме разубедите Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 16:07 от Zvereva

Общи условия

Активация на акаунт