На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 454
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Вътре в самия къмпинг Талата почти на плажа има много добра пекарна , страхотни бюреци набивахме Simple Smile

# 601
здравейте, не знам за тук ли е въпросът ми, но се надявам да ми помогнете-.
интересуваме се от студио, в което можем да приготвяме и сами храна, да е в близост до плажа по възможност на ръкавите или паралия /без острови/. може да е и къща, бунгало или стая, но да е за 2 възрастни и дете, т. е. отделно легло да има.
надявам се за предложения от личен опит.  Praynig

# 602
Ех, къде ли има такива студиа??? Wink

# 603
  • В полите на Пирин планина
здравейте, не знам за тук ли е въпросът ми, но се надявам да ми помогнете-.
интересуваме се от студио, в което можем да приготвяме и сами храна, да е в близост до плажа по възможност на ръкавите или паралия /без острови/. може да е и къща, бунгало или стая, но да е за 2 възрастни и дете, т. е. отделно легло да има.
надявам се за предложения от личен опит.  Praynig

На Халкидики има стотици такива места за настаняване. Харесваш си сайт - гледаш - пишеш на собствениците, договаряш ... Поне аз така правя. Друг вариант - booking.

# 604
Ех, къде ли има такива студиа??? Wink

Е защо да няма? Към написаното от Lady Brinne бих добавила и www.airbnb.com

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 13:30 от shrekie

# 605
  • В полите на Пирин планина
shrekie , много интересен сайт. Довечера ще си го запаметя на домашния компютър.  Peace

Аз харесвам много сайта Travel Hellas - удобен ми е за ориентация, има опция да посочиш конкретни области, в които да разглеждаш места за настаняване.

# 606
Lady Brinne и тук е така. Много удобно е търсенето. Задаваш Халкидики и ти показва всичко, което отговаря на дадените параметри – дати, брой легла, оборудване, басейн, т.н.. Можеш да ограничиш по различни параметри, а и ако фокусираш картата на опеределн ръкав или област ти показва наличното само там. Четеш мненията на другите преди теб, задаваш въпроси, резервираш и готово. Peace

# 607
  • В царството на игрите:)
Здравейте,
Препоръчайте ми студия или хотел на Амулиани. Единственото ми условие е да е близо до плаж и то хубав:))) Това май не е малко! Благодаря ви Peace

# 608
Плажът е Аликес, студиата ще ги видиш на 1-ва страница - до него са къмпинг Аликес, Лиани Амос и май Деми се казваше третото, това е.

# 609
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми студия или хотел на Амулиани. Единственото ми условие е да е близо до плаж и то хубав:))) Това май не е малко! Благодаря ви Peace
Аз се ориентирах и разглеждах за Амулиани от този сайт - http://ammoulianibg.com/category/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8% … 0%B0%D0%BD%D0%B8/
Хареса ми доста вила Хасиенда на пръв поглед, но засега още не съм се решила, а и цената която ми обяви за началото на юли за две свързани помещения се оказа, по-висока от очакваната. Така или иначе след промяна на плана ми трябва настаняване средата на юни, но още не съм писала повторно.

# 610
Здравейте,може ли някой който е ходил в Неа Потидеа да даде отзиви за плажа ние сме с деца и искаме да е хубав плажа без камъни и таралежи спрелисмесе на тези апартаменти Апартаменти "SAMMYS" http://halkidiki.holiday-in-greece.net/  ако има отзиви и за тях ще съм ви много благодарна .

# 611
  • София
здравейте,
търся хотелче на Атон, което било близо до границата.
От хотела до плажа се стигало по мостче.
Една позната много ми го похвали, но е ходила преди години и не може да се сети името.
Моля, ао някой го знае да сподели.  bouquet

# 612
  • на Мелмак
Акратос е хотела,предлага и ОИ.

# 613
На Амулиани има ли хубави плажове  Blush Сори за въпроса, но тепърва ще чета за там....По-миналото лято бяхме на Халкидики, но не остана време да посетим острова, а за това лято се чудя къде да резервирам, нещо май не ми се ходи много надалеч и сигурно ще е пак Халкидики  Thinking

# 614
Има. Едни от най-хубавите. Но островът е много малък и се подготви за гъч и балкански изпълнения в сезона.

Общи условия

Активация на акаунт