На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 407
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Е, има толкова къщи с барбекю на Халкидики, стотици са, Порто Псакусия е изключение явно - ако е важно за вас, ще изберете друга.

Параход, така е и тъкмо реша, че съм намерила нашата и като се поразтърся и разпитам и започвам да имам колебания Simple Smile

# 736
  • София
На предишната страница пише, че преди ден-два Порто Псакудия са върнали оферта 70 евро за 4-ма за този септември.
Така че явно цитираните цени са стари.

Цените са ми отсега, но за юни. Но имам цени от 45 до 60, защото сме 3 семейства.

# 737
  • София
На предишната страница пише, че преди ден-два Порто Псакудия са върнали оферта 70 евро за 4-ма за този септември.
Така че явно цитираните цени са стари.

Цените са ми отсега, но за юни. Но имам цени от 45 до 60, защото сме 3 семейства.
Миналият юни също бяха 45 студио за трима и 55 апартамент за четирима.

# 738
Sladkishka, мерси, мен за юни ме интересуваше.  Wink

# 739
  • София
Zoi, колко човека сте и какви конфигурация, за да ти кажа точно каква цена са ни дали, че ние сме 3 разлипни семейства

# 740
  • София
Porto Psakoudia, не разрешават да си носим ние барбекю, защото са имали някакви проблеми преди. Да го пусна само като инфо, ако се интересува някой.

# 741
Здравейте, ние в крайна сметка запазихме голям апартамент за две семейства с много хубава тераса в частен комплекс в Пефкохори, където не сме били. Има и басейн. Може да отидем до Сарти през септември. Благодаря ви за помощта.

Иначе гледахме и тая оферта, която изглежда супер изгодна, но сме с малки деца, искахме да има обща тераса или веранда, за да можем да се видим, като те заспят, затова избрахме друго.
http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … /1372/Port-Marina

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 12:42 от bflmp

# 742
bflmp, моля кажи по кое време почивахте тук http://www.booking.com/hotel/gr/nautica-bay-apartments.bg.html?a … 2865#availability /където даде линк за Керамоти/ и по колко пари ви искаха?
Опитах да погледна за периода, в който ние искаме да резервираме, но не ми дава цени... хареса ми мястото...

А понеже комуникирам с други гърци за други места пак там, ми дават егати високите цени за началото на Юли  и по-зле изглеждат нещата, без градина и т.н. за една стая с бокс и баня - 55 Евро, за 2 стаи с бокс и баня 75 Евро, само спането.  #Crazy

# 743
bflmp, моля кажи по кое време почивахте тук http://www.booking.com/hotel/gr/nautica-bay-apartments.bg.html?a … 2865#availability /където даде линк за Керамоти/ и по колко пари ви искаха?
Опитах да погледна за периода, в който ние искаме да резервираме, но не ми дава цени... хареса ми мястото...

А понеже комуникирам с други гърци за други места пак там, ми дават егати високите цени за началото на Юли  и по-зле изглеждат нещата, без градина и т.н. за една стая с бокс и баня - 55 Евро, за 2 стаи с бокс и баня 75 Евро, само спането.  #Crazy

Да ти кажа честно, не си спомням, защото ние тръгнахме в края на август за 4 дни, без да сме направили резервация където и да било. По пътя почнах да звъня на разни квартири и само в Навтика Бей имаше места и то, както се изрази момичето, по случайност, защото в последния момент отпаднала някаква резервация. Като гледам за началото на юли всичко е заето при тях, затова не ти показва цени. На нас тогава ни взеха 40-50 евро за апартамента май, но казаха, че ни дават по-ниска цена. Ако ви се рискува да търсите на място, може и да намерите нещо хубаво и евтино, но може и да останете на улицата Simple Smile

# 744
Zoi, колко човека сте и какви конфигурация, за да ти кажа точно каква цена са ни дали, че ние сме 3 разлипни семейства
За мой роднина се интересувам и те са три различни семейства.

# 745
Скрит текст:

Да ти кажа честно, не си спомням, защото ние тръгнахме в края на август за 4 дни, без да сме направили резервация където и да било. По пътя почнах да звъня на разни квартири и само в Навтика Бей имаше места и то, както се изрази момичето, по случайност, защото в последния момент отпаднала някаква резервация. Като гледам за началото на юли всичко е заето при тях, затова не ти показва цени. На нас тогава ни взеха 40-50 евро за апартамента май, но казаха, че ни дават по-ниска цена. Ако ви се рискува да търсите на място, може и да намерите нещо хубаво и евтино, но може и да останете на улицата Simple Smile

Ако е към 40 ще е супер, ако ли не, тръгваме рано сутринта, после ще търсим и ще се пазаря за място до 40 Евро на вечер  Crazy, ако ли не, пренощуваме една вечер само, правим си плажа на следващия ден и си тръгваме към БГ. И без това ще пътуваме от Кърджали и ще ни е доста по-близо. /че съм харесала ОИ на нашето море за по 65лв. с басейните му и т.н., и някакси не ми се дават по толкова на човек само за нощувка, та Гърция да не е Хаваите  Wink/

# 746
Не е Хаваите, но такива са цените.
По островите има и по 20-30 евро, но в Северна Гърция се съмнявам да намерите за 40 през юли-август, от 50-60 нагоре се пригответе.

# 747
Плажът на Керамоти е много хубав, широк е, с хубав пясък, гледката е към Тасос. Сигурно е по-красиво от много места на Хаваите. Simple Smile Дано намерите нещо по-евтинко на място.

# 748
Таман щях да кажа, че ако види какви вълни и бурно-кално море е на Хаваите, ще си стои в Кърджали.

# 749
  • София
За 40 юли месец е абсурд в самото Керамоти. По-скоро около 80.
В селата преди Керамоти по може да се намери нещо поносимо и да се ходи на плаж, който наистина е чудесен.

Общи условия

Активация на акаунт