Токуда болница София - 21 тема

• 84 369
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Kristya, не един месец а два. Зависи пак при кой лекар си се насочила, но ако е някой от по-известните ще ти дадат час най-рано след два месеца.

Аз да попитам някой знае ли колко струва бащата да присъства на тоалета на бебето?

# 586
Здравейте!  bouquet Първа бременност ми е, в началото на пети месец съм, и започнах да се интерисувам от болниците, в които бих могла да родя. Много ми се иска раждането ми да бъде в някоя частна клиника, но за това ще имам нужда от доста пари, които за съжаление едва ли ще можем да съберем... Вече имам информация за цените в "Надежда" и "Щерев", но за цените в "Токуда" не съм много наясно. За това много ще бъда благодарна, ако някоя мама, която е по-наясно с цените ми даде информация  bouquet Мисля, че раждането ще бъде нормално, не мисля и да си плащам за екип, здравноосигурена съм, колко би ми струвало при тези условия?
Пожелавам на всички леко раждане, приятни спомени, здрави и много спокойни бебешоци!  bouquet

# 587
2100 лв за секцио за здравноосогурени лица, включващо грижи за бебето.
Нормалното мисля в 2000 или доколкото успях да се отиентирам от сайта. Аз бях секцио. Там няма опция да си без екип.

# 588
  • София
Deschi, ето ги цените:

http://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology/womens- … ting-and-delivery

В Токуда нямаш вариант да не си избереш екип. Дори и да нямаш, избираш този който е на смяна когато отиваш да раждаш.

# 589
А момичета, който си е избрал д-р Димитров и се следи при него, той ли ще го изражда или който е на смяна? Има ли опция да сте били при Димитров и да искате да раждате при него, а да е при някой друг?

# 590
Ако се разберете да раждаш при него и те впише в графика, той ще ти води еаждането.

# 591
Благодаря много за отговорите! От прочетеното, и видяното в сайта на болницата, разбирам, че и за там ще ми бъдат нужни поне 2000лв. Лек ден  bouquet

# 592
Да, 2100 е раждането секцио с неонатологичен пакет за детето. Имало и някакъв разширен за детето и с него май излиза по-скъпо с 200-300 лева. Peace
Момичета, какво включва стандартния неонатологичен пакет?

# 593
Според мен винаги има възможност да те изражда друг, а не този, при който се следиш и си посочил като свой избор.
Първо, ако докторът е в отпуск. Естествено, той ще те е предупредил и предложил друг свой колега, на който има доверие.
Второ, ако е поредно раждане за жената (второ, трето) и разкритието се получава бързо. Или се наложи изключително спешно секцио (животоспасяващо). В тези случаи е възможно времето да не е достатъчно избраният лекар да пристигне навреме.
И трето, ако самият лекар е възпрепятстван по независещи от него обстоятелства (болничен, лични/семейни ангажименти). Все пак всички сме хора.
Тогава се ражда при дежурния екип.

# 594
Според мен винаги има възможност да те изражда друг, а не този, при който се следиш и си посочил като свой избор.
Първо, ако докторът е в отпуск. Естествено, той ще те е предупредил и предложил друг свой колега, на който има доверие.
Второ, ако е поредно раждане за жената (второ, трето) и разкритието се получава бързо. Или се наложи изключително спешно секцио (животоспасяващо). В тези случаи е възможно времето да не е достатъчно избраният лекар да пристигне навреме.
И трето, ако самият лекар е възпрепятстван по независещи от него обстоятелства (болничен, лични/семейни ангажименти). Все пак всички сме хора.
Тогава се ражда при дежурния екип.
Това важи за всички лекари и болници, наистина и лекарите са хора и не е нормално да се очаква от тях да са 24 часа на разположение.

# 595
Неонатологичния без разширени изследвания е 400 лв. С разширени- 600 лв.

# 596
Deschi,
Минимум 2000. Ние приготвихме 2700 за всеки случай. За самото раждане 1500 независимо от начина, неонатологичен пакет 500 или 600 (секцио), 300 за епидурална, 125 на ден за самостоятелна стая, ако е свободна, всичко излиза към 2700 за нормално раждане, с епидурална в самостоятелна стая.
А минимумът ти е: 1500+500 (за неонат. пакет) без епидурална и в стая 4-ка

Ами, това е...Но аз смятам, че си заслужава, като имаш предвид, че разликата с останалите болници не е чаак толкова голяма, а пък разликата в грижата и условията е доста голяма. иначе и за Щерев също само хубави неща чувам.

# 597
Aggalia,

Благодаря! Именно грижата и вниманието са факторите, които ме карат да искам в частна клиника....имам чувството, че не ме е страх толкова от самото раждане, колкото от това на какви хора мога да попадна в други държавни болници... Имаме още време, така че ще се опитаме да направим всичко по силите си, за да бъда в някоя от частните клиники. Всичко добро!

P.S. По принцип "Щерев" ми е фаворит.... да видим Simple Smile  bouquet

# 598
  • София
Kristya, не един месец а два. Зависи пак при кой лекар си се насочила, но ако е някой от по-известните ще ти дадат час най-рано след два месеца.

#Crazy #Crazy #Crazy верно е това. Днес си записах час чак за 7 април при д-р Илиев  ooooh!

# 599
Момичета някой следил ли си е бремеността при Колева или при Евтимова .
Имат ли някъкъв пакет за проследяване.
Ако не ходя на женска консултация в Токуда , мога ли после да избера секцио при Димитров и колко преди термина трябва да отида на преглед при него .

Общи условия

Активация на акаунт