Токуда болница София - 21 тема

• 84 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Янина, върни се няколко страници назад, има отговори на всичките ти въпроси. Едно и също се дъвка на всяка страница.

# 601
Здравейте! Следващата седмица е първата ми среща с д-р Корсачки. В 8-ми месец съм и наскоро реших да раждам в Токуда. При него имаше свободен час най-скоро, дали можете да споделите впечатления и опит? Много ви благодаря!

# 602
  • Живее на Луната
Доктора е страхотен, но се носят слухове ме скоро ще напуска. Питай го дали ще може да поеме раждането.

# 603
Аз родих при него преди година! Прекрасен лекар, пак бих родила при него. Какво точно те интересува?

# 604
  • София
Нали щеше да заминава февруари. Като гледам месеца изтече почти. Не вярвам на тези слухове!

Аз бях секцио при Корсачки, поради много причини. Нямам забележки, всичко мина добре. А за нормално раждане също съм чела доста добри отзиви за него в темата.

# 605
Да, аз родих нормално и без упойка при него. До последно изчака бебето колкото и да исках по-рано да го родя, защото беше много голямо. Е, родих го 4 кг, 2 дни преди термин, без епизиотомия. За 3 часа общо от влизането в болницата до раждането. Докторът беше с мен почти през цялото време, шегуваха се с мъжа ми. Доволна съм много!

# 606
Може би глупав въпрос , но правят ли клизма в токуда преди раждане
и ако да къде.В гинекологичните кабинети или в предродилна зала newsm78

# 607
Правят, на леглото в стаята.

# 608
катето, не е толкова страшна клизмата, не я мисли Simple Smile

# 609
  • София
Клизмата беше най-безобидното нещо от всичко. В стаята я правят, ползваш си WC до стаята, нищо страшно.

# 610
В коя стая?Предродилната стая ли?Или там където е приема в гинекологичните кабинети на 2 рия  етаж ?За нормално раждане питам не секцио

# 611
Аз бях на 3-тия етаж, но раждах оперативно, като ме приеха предния ден. За раждащи с изтекли води и разкртитие, и изобщо ако трябва да се действа скорострелно, нямам представа. Но едва ли на магарето ще ти направят процедурата. На втория етаж преди приемните кабинети има някакво отделение със забанен достъп, но не съм обръщала специално внимание какво е.

# 612
В предродилното ти правят клизмата, там където те приемат. Наистина не е нищо особено, най-незначителната подробност от раждането е. Ама как в кабинетите, в стаята става всичко - лежиш си, идва санитарка, обръщаш се на една страна и за секунди ти вкарва тръбичка с течност и си заминава. След няколко минути отиваш до тоалетната.

# 613
В предродилна става клизмата. Абсолютно безобидна е и се радвам, че ми я направиха. Аз от ресторанта отидох да раждам и добре си бях хапнала. Прзнувахме с приятели. Наистина не се притеснявайте за клизмата. Само вие и акушерка сте там по време на клизмата и в предродилна си има тоалетна.

# 614
На втория етаж преди приемните кабинети има някакво отделение със забанен достъп, но не съм обръщала специално внимание какво е.
Това е реанимация на кардиохиругия, както и коридора за един от операционните блокове и централна реанимация.

Общи условия

Активация на акаунт