Токуда болница София - 21 тема

• 84 487
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
уж с планово секцио, но сестра ми до последно не знаеше кое кога следва. Стоеше и ако я викнат за нещо отиваше и всеки път като питаше кое как, са й казвали - ще ти кажем, като дойде времето и т.н.т.
Не знам дали някой би разгледал плана ти, може би лекаря ти, но той идва само за самото раждане.

Можеш да го попиташ

# 466
  • София
A да попитам аз, като запазвате час за преглед на бебето и ваксина, казвате ли по телефона, че искате и ваксина или само записвате преглед?

# 467
Този план за раждане мисля, че е чиста формалност, имам спомен че на една от лекциите някой пита за него имлекаря не беше чувал за това и не разбра въпроса. Естествено ако някой има специфични изисквания винаги може да каже предварително. Май това е идеята Simple Smile
А като казвате, че Масларска преглежда само в петък, другите лекарки имат повече дни в седмицата ли?

# 468
Знам, че всеки лекар си има приемен ден. Вторним е Калайджиева, петък Масларска, за другите нека кажат мамите, които ги посещават.
Приемат само в вдин ден, но когато са на смяна, също преглеждат деца. Много пъти съм го виждала и съм идвала на дежурство на нашата лекарка, когато не й е приемен ден. Мисля, че това си е практика там, но все пак си питай лекаря как процедира.
Иначе аз лично с моя АГ си обсъдих плана точка по точка. Казах му на какво държа и се разбрахме.

# 469
  • Живее на Луната
Всеки ден по един лекар. Ние ходим при д-р Денева в сряда, но ако се наложи и е в отделението може да ни види и е друг ден. Мисля че само в неделя няма дежурен лекар в кабинета но в отделението винаги има поне две лекарки.

# 470
Мисля, че са по две всеки ден. Една сутрин и една следобяд за редовните прегледи.

# 471
  • София
Момичета, препоръчайте ми анестезиолог в Токуда за планово секцио! Нямам спомен за това кой ми прави анестезията първия път, бях доволна, но доколкото разбрах същият доктор е напуснал вече...

# 472
В понеделник е Константинова от 9 до 18.30 часа

# 473
Момичета, препоръчайте ми анестезиолог в Токуда за планово секцио! Нямам спомен за това кой ми прави анестезията първия път, бях доволна, но доколкото разбрах същият доктор е напуснал вече...
По принцип нямаш опция избор на анестезиолог, който е по график него пращат. Но все пак, ако имаш начин да се уговориш бих препоръчала д-р Грозев, д-р Стефанов, д-р Стоименов. Предполагам, че ти говориш за д-р Илиев (той напусна, но отдавна).

# 474
  • София
По принцип нямаш опция избор на анестезиолог, който е по график него пращат. Но все пак, ако имаш начин да се уговориш бих препоръчала д-р Грозев, д-р Стефанов, д-р Стоименов. Предполагам, че ти говориш за д-р Илиев (той напусна, но отдавна).

На мен ми се падна д-р Грозев. Много съм доволна.

# 475
  • София
Благодаря ви! Още нещо искам да попитам, защото нямам спомен отпреди 3 г. Имаше ли кани за вода в стаите? Държа да си правя лактогонен чай през престоя, и искам да знам дали да си нося кана...

# 476
  • София
Благодаря ви! Още нещо искам да попитам, защото нямам спомен отпреди 3 г. Имаше ли кани за вода в стаите? Държа да си правя лактогонен чай през престоя, и искам да знам дали да си нося кана...

2013 г. като раждах нямаше. Вода си носех в шишета - минерална/изворна.

# 477
Относно неонатологията. Ходим профилактично там, нооо- когато не е на кабинет нашата неонатоложка- налагало се е и в педиатрията да отидем. Става все по- труден приемът при други неонатолози, когато детето ти пораства. И това почва да не ми харесва. Може би така се е случвало при нас. (въпреки, че не е само при нас- имам 2 познати, на които също им се е налагало да ходят в педиатриата). Всичко е много хубаво, докато детето ти е малко, но после явно трябва да се преориентираш, защото не може то да боледува само в деня на прием на твоята неонатоложка.

# 478
Няма кани в стаята, носи си по-добре. Анестезиоложката ми беше д-р Велева (ако не ме лъже паметта), доволна съм.

# 479
Аз съм питала нашата неонатоложка и тя ми каза, че гледа най-вече бебета и деца до 3 г. Не че не може и по-големи, но най-много опит има с тези група деца. След това ще говоря с нея дали ще ни насочи при друг или ще продължи да ни приема.

Общи условия

Активация на акаунт